Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 12.30

Crin Antonescu la tv: Un Traian Băsescu mai tînăr și mai citit!

Am apucat aseară, după 23, să văd ultima parte a dialogului dintre Crin Antonescu și Rareș Bogdan, pe Realitatea tv.

Sincer să fiu, l-am urmărit cu pasiune pe Crin Antonescu.

Ca prestație mediatică, e un Traian Băsescu mai tînăr cu zece ani de uzură a Puterii și, evident, mult mai citit. Mai mult ca sigur, după un timp, și Crin Antonescu va fi atins de rugina rutinei, cum s-a întîmplat, de exemplu, cu Elena Udrea, tot mai netedă în aparițiile tv cu sau fără rost. Pînă atunci să spunem însă că Victor Ponta face greșeala vieții sale lăsîndu-l pe Crin Antonescu să intre în Opoziție. Liderul PNL, spre deosebire de toți speriații din așa zisa Opoziție – de la Vasile Blaga pînă la Cătălin Predoiu – are ac de cojocul PSD-istului Victor Ponta.

Urmărindu-l pe Crin Antonescu în schițarea strategiei sale de Opoziție crîncenă la PSD-izarea țării, mi-am dat seama că liderul PNL suferă de un sindrom:

Ia în serios bezafoanele PSD – România tv și Antena 3.

Joi seara, a reușit să mă agaseze prin zbaterea de  a convinge că el nu-i cu Traian Băsescu.

Habar n-am dacă e cu Traian Băsescu sau cu soția, distinsa Adina Vălean.

Ca om însă care nu mă uit la predicile siropos perfide ale țîrcovnicului Mihai Gâdea, nu mă interesează dacă liderul PNL e sau nu cu Traian Băsescu.

Problema dacă e sau nu cu Traian Băsescu frămîntă pe  telespectatorii bașbuzuci ai Antenei 3 și, mai nou, ai României tv.

Crin Antonescu trebuie să priceapă odată pentru totdeauna că electoratul căruia i se adresează nu mai e cel care se prăpădește vîzînd cum i se pișă ochii seară de seară lui Mihăiță Gâdea, mînca- l-ar mama!, ci un altul, indiferent la împărțirea  politicienilor și jurnaliștilor în băsiști și antibăsiști, îngrozit însă de lăcustele PSD-iste.

Dacă intră în Opoziție, Crin Antonescu trebuie neapărat să scoată de pe cablu Antena 3.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

57 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 12.30”

  • Maddy,eu îl compar cu săgeata din pantalonii unui mort-Dacă îţi place ţi-l ofer cu lumînare!Poţi să-l invii şi să-l uzezi…!

  • Maddy,eu îl compar cu săgeata din pantalonii unui mort-Dacă îţi place ţi-l ofer cu lumînare!Poţi să-l invii şi să-l uzezi…!

  • Maddy,eu îl compar cu săgeata din pantalonii unui mort-Dacă îţi place ţi-l ofer cu lumînare!Poţi să-l invii şi să-l uzezi…!

  • Eu citesc gandul dv, maestre, in cheia in care sunteti deja, exclusiv, colaborator la Realitatea TV si este de notorietate ca acest post TV il sustine pe Antonescu!!! Antnescu NU are nimic din Traian Basescu pt ca el a fost toata viata un sinecurist al politicii romanesti. El nu a avut o profesie, o meserie … din care sa castige un Know-how de leadership!!!!!!!!

  • Eu citesc gandul dv, maestre, in cheia in care sunteti deja, exclusiv, colaborator la Realitatea TV si este de notorietate ca acest post TV il sustine pe Antonescu!!! Antnescu NU are nimic din Traian Basescu pt ca el a fost toata viata un sinecurist al politicii romanesti. El nu a avut o profesie, o meserie … din care sa castige un Know-how de leadership!!!!!!!!

  • Eu citesc gandul dv, maestre, in cheia in care sunteti deja, exclusiv, colaborator la Realitatea TV si este de notorietate ca acest post TV il sustine pe Antonescu!!! Antnescu NU are nimic din Traian Basescu pt ca el a fost toata viata un sinecurist al politicii romanesti. El nu a avut o profesie, o meserie … din care sa castige un Know-how de leadership!!!!!!!!

  • va place crin 🙂 crin nu e un traian basescu. crin e…crin, pur si simplu, singurul nostru politician care este altceva decat ceilalti, are ceva aparte. curat. putin nebun. categoric antisistem. plus brandul partidului istoric, pur si simplu, nu il poti asocia cu altceva decat cu sageata penelista.

  • Citit, poate da. Dar cărțile de poker.

  • garagara lui kkrau o stim cu toii.maine-ncepe sa-l pupen-n kur pe basescu.sa linga unde a scuipat.acuma dupa ce i-ati admirat garagara,e timpul sa puneti pe hartie si faptele de arme ale kkraului din ultimii doi ani.si o sa ai surpriza sa vezi ca se-mpletesc frateste cu faptele de arme ale plagiatorului.dar ce sa-i faci,cand esti indragostit orbeste de o persoana,ii gasesti orice scuza.

  • Gata, a inceput spalarea lui Cacarau ! hi

  • nu se apropie el de PRESEDINTE indiferent ce ar face….

  • Eu cred că toată furtuna din paharul cu apă USL este întreținută de televiziuni.Pe care post te duci numai ce au zis ba Ponta ba Antonescu si ei fiind imaturi ,se dau în spectacol cu replici din CARAGIALE.Voi televiziunile și comentatorii sînteți aerul suflat de foale in focul fierarului si întrețineți o gîlceavă imbecilă si prostiți o țară întreagă.In loc să-i luați la raport ce au făcut din ce au promis electoral si să-i intrebati de starea țării din toate punctele de vedere ,vă uitați în gura lor si comentați aberațiile scoase pe goarnă. Au judecat mai bine si cu folos cei care i-au chemat la staborul tigănesc.Dacă voi televiziunile nu le-at da atîta importanță și i-ați ignora să vedeți că s-ar potoli ,nemaiavînd unde să-și umfle penele.Dacă nu-i lăsați în plata Domnului ei continuă bălăcăreala si rămîn în mintea oamenilor ca cei mai valoroși bărbați de stat.Nu-i nici o diferență între ei si Bianca Drăgușanu sau Simona sau Vica avînd tot atîta mediatizare și valoare.Dacă vreți să schimbați ceva în țară nu-i mai căutați în coarne ci luați-i la întrebări ce au făcut să merite banii nostrii.De răul lor nu pot străbate sticla oameni de valoare care au ceva de zis si sînt necunoscuți că voi televiziunile si comentatorii nu aduceți în față personalități ci circari că este mai ieftin. Numai în baie sau dormitor încă nu i-ați arătat să le vedem burtile ca pe a D.nei ROMAN. Culmea impertinenței și a atitudinii de precupeață, Ponta în vizită la Chișinău în loc să-și respecte calitatea oficială si să vorbească ce se cuvine ,el își arată sentimentul de inferioritate legîndu-se de Băsescu si Antonescu de parcă astea erau probleme de stat între Romania si Moldova. DECÎT CU UN PROST LA CÎȘTIG MAI BINE CU UN DEȘTEPT LA PAGUBĂ. Dacă vreți să rămînem tot cu ei și să ajungem de rîsul lumii atunci mai suflați-le vînt în foc ca să ne ardă bine la buzunare că ei se bălăcăresc pe banii nostrii, La care conferință de presă între doi conducători de stat în vizită oficială i-ați văzut pe aceștia servind presei conținutul cosului de gunoi din bucătăria proprie???Dragi televiziuni si comentatori ,obisnuiți-ne cu valoarea nu cu mahalaua ca să ne putem alege conducători domni serioși că de tovarăși făcuți la seral ne-am săturat.

  • Eu cred că toată furtuna din paharul cu apă USL este întreținută de televiziuni.Pe care post te duci numai ce au zis ba Ponta ba Antonescu si ei fiind imaturi ,se dau în spectacol cu replici din CARAGIALE.Voi televiziunile și comentatorii sînteți aerul suflat de foale in focul fierarului si întrețineți o gîlceavă imbecilă si prostiți o țară întreagă.In loc să-i luați la raport ce au făcut din ce au promis electoral si să-i intrebati de starea țării din toate punctele de vedere ,vă uitați în gura lor si comentați aberațiile scoase pe goarnă. Au judecat mai bine si cu folos cei care i-au chemat la staborul tigănesc.Dacă voi televiziunile nu le-at da atîta importanță și i-ați ignora să vedeți că s-ar potoli ,nemaiavînd unde să-și umfle penele.Dacă nu-i lăsați în plata Domnului ei continuă bălăcăreala si rămîn în mintea oamenilor ca cei mai valoroși bărbați de stat.Nu-i nici o diferență între ei si Bianca Drăgușanu sau Simona sau Vica avînd tot atîta mediatizare și valoare.Dacă vreți să schimbați ceva în țară nu-i mai căutați în coarne ci luați-i la întrebări ce au făcut să merite banii nostrii.De răul lor nu pot străbate sticla oameni de valoare care au ceva de zis si sînt necunoscuți că voi televiziunile si comentatorii nu aduceți în față personalități ci circari că este mai ieftin. Numai în baie sau dormitor încă nu i-ați arătat să le vedem burtile ca pe a D.nei ROMAN. Culmea impertinenței și a atitudinii de precupeață, Ponta în vizită la Chișinău în loc să-și respecte calitatea oficială si să vorbească ce se cuvine ,el își arată sentimentul de inferioritate legîndu-se de Băsescu si Antonescu de parcă astea erau probleme de stat între Romania si Moldova. DECÎT CU UN PROST LA CÎȘTIG MAI BINE CU UN DEȘTEPT LA PAGUBĂ. Dacă vreți să rămînem tot cu ei și să ajungem de rîsul lumii atunci mai suflați-le vînt în foc ca să ne ardă bine la buzunare că ei se bălăcăresc pe banii nostrii, La care conferință de presă între doi conducători de stat în vizită oficială i-ați văzut pe aceștia servind presei conținutul cosului de gunoi din bucătăria proprie???Dragi televiziuni si comentatori ,obisnuiți-ne cu valoarea nu cu mahalaua ca să ne putem alege conducători domni serioși că de tovarăși făcuți la seral ne-am săturat.

  • faptul ca ponta insista ca pnl sa isi asume responsabilitatea guvernarii, inseamna ca pesedeii recunosc ca guvernarea nu prea e grozava

  • faptul ca ponta insista ca pnl sa isi asume responsabilitatea guvernarii, inseamna ca pesedeii recunosc ca guvernarea nu prea e grozava

  • Citit? Mmmm…imi pare rau, dar mi-e greu sa-l vad pe Crin citind o pagina pana la capat…Romane, poate da, dar legi anapoda care vin de prin parlament (in caz ca ar ajunge presedinte), pe care trebuie sa le analizezi cu markerul…mai greu. Nu mai zic de texte in engleza, ca-i trebuiesc si mainile…

  • Citit? Mmmm…imi pare rau, dar mi-e greu sa-l vad pe Crin citind o pagina pana la capat…Romane, poate da, dar legi anapoda care vin de prin parlament (in caz ca ar ajunge presedinte), pe care trebuie sa le analizezi cu markerul…mai greu. Nu mai zic de texte in engleza, ca-i trebuiesc si mainile…

  • Ore poporul roman nu s-a saturat de basescu ?Credeti ca îsi mai doreste inca unul,, mai tanar si mai citit” ?Cu ce a gresit acest popor pentru a avea asemenea conducatori ?

  • Ore poporul roman nu s-a saturat de basescu ?Credeti ca îsi mai doreste inca unul,, mai tanar si mai citit” ?Cu ce a gresit acest popor pentru a avea asemenea conducatori ?

  • O fi de bine sau de rau sa te asemeni cu „Base”? Incep sa cred ca IC il injura pe Base din cochetarie. Treb’soara cu „mai cititul” e normala: cum sa nu fii mai citit daca pt a termina facultatea a trebuit „ca cacarau” sa fie tri’repetent? Are omul retorica…? Nu…! Are in schimb gargara! Depinde si cu ce face gargara! Are verb dar nu si substanta! Are carisma? Nu… In schimb are prezenta scenica! Continutul discursului denota arta conversatiei sau doar releva monologul sterp, atractiv dar sterp? Franchete sau oportunism comunicativ? Nu don Cristoiu…, iar ati dat-o’n bara cu aprecierile!

  • O fi de bine sau de rau sa te asemeni cu „Base”? Incep sa cred ca IC il injura pe Base din cochetarie. Treb’soara cu „mai cititul” e normala: cum sa nu fii mai citit daca pt a termina facultatea a trebuit „ca cacarau” sa fie tri’repetent? Are omul retorica…? Nu…! Are in schimb gargara! Depinde si cu ce face gargara! Are verb dar nu si substanta! Are carisma? Nu… In schimb are prezenta scenica! Continutul discursului denota arta conversatiei sau doar releva monologul sterp, atractiv dar sterp? Franchete sau oportunism comunicativ? Nu don Cristoiu…, iar ati dat-o’n bara cu aprecierile!

  • Alberto.Îi purta-ţi grija lui Crin?Poate nu aveţi suficienţi
    copii sau nepoţi.

  • Alberto.Îi purta-ţi grija lui Crin?Poate nu aveţi suficienţi
    copii sau nepoţi.

  • Abia astept sa-l vad in opozitie …si sa-l aud cum da din casa …perioada mariajului cu Ponta .

  • Abia astept sa-l vad in opozitie …si sa-l aud cum da din casa …perioada mariajului cu Ponta .

  • Am incercat sa gasesc o functie care sa fie potrivita pentru dl Crin Antonescu si cred ca cel de presedinte al senatului sau a camera deputatilor ii se potriveste deoarece acolo este nevoie de ordine si este o postura in care se simte bine deoarece avand in vedere ca a fost professor se potriveste Deasemene plecand de a idei ca in parlament sau senta se dau replice dure taiosa iar dl Crin s-a antrenat bine inca din 2005 cand PNL i au scos pe PDListi de la Governare si a inceput razboiul Insa pentru functie de prezidentie nu este nici potrivit si nici nu poate obtine voturi necesare Ca atare Daca PNL Doreste sa joaca tare trebuie sa Lansez un cuplu Tariceanu la Presidentia si Neamt primul ministru iar dl Crin sa fie presedinte al senatului ,insa atentie cu conditie sa fiu cordonati decatre un profesionist in stinta digital Altfel competitie pentru cotroceni va deveni florea la oreche pentru dl Sorin Orescu insa atentia daca va fi sprijinnit decatre un profesionist in stinta digitalAm vorbit mai mult despre toate aceste intro platforma care poate fi gasita daca veti cauta expresie cine va fi presedintele Romaniei in 2014

  • Vlad,expune dacă vrei cîteva dintre relele lui Băsescu,cele pe le consideraţi adevărate,dacă nu o să cred ca vorbiţi’vorbe’ ca toţi politicienii rataţi care defilează la toate televiziunile de un sfert de secol.

  • Eu nu inteleg bine limba Romana dar stiu ce a vrut sa spune maestru In alta ordin de idei va spun ca existe anumite grupuri care -i incurajeaza pe Dl Crin Antonescu sa candideze deoare stiu ca singuri candidati care au sanse de a castiga prezidentiale daca sunt ajutati de specialisti in stinta digiatle sunt Dl Sorin Oprescu si dl Calin Popescu Tariceanu Sunt singur care au capacitate de a atrage voturi atat de stanga cat si de dreapta Dl Crin Antonescu din pacate nu se identifica cu alegatori de stanga si nu are credibilitate in randul celor de dreapta si aceasta pentru ca a fost toate viata bugetar Nu trebuie sa fie nici macar presedinte Liberalilor

  • sa citesti cartile de joc nu e totuna cu cartile din biblioteca.Apropos daca e asa de citit cum a scosv pe gura enormitatile in 2012???

  • NU.Sa nu incepeti/incepem sa il laudam pe crin!Eu am zis ca il imita pe T.B.,desi,il uraste,dar NU e ca el,sau putea fi,daca nu facea ce a facut…Orice ar face,zice nu i-o iert.Nu il vreau!!!

  • Crin-Ponta: TU vrei sa ma parasesti! Ba tu! Ba tu!

  • Doar a studiat personajul , Crin mai are mult până acolo …e doar o formă fără fond !

  • Crin nu-i ajunge lui Base nici la degetul mic.

  • Toate relele lui Traian Basescu, alea reale nu si cele inventate de A3 si RTV, sunt inca recente si sunt multi oameni (ma numar printre ei) care nu vor un nou T.B. care sa le intoarca portofelul. De altfel, am putea invata ceva macar din aceste experiente daca nu ne incredem in teoriile politice clasice, si anume cat de importanta este separatia si partajarea puterii. Traian Basescu, spre exemplu, este un presedinte relativ normal daca nu are toata puterea. Nu vedeti ca si PSD-ul vrea toata puterea fiindca numai asa pot sa paraziteze statul. Trebuie sa sustinem, intre altele, cateva lucruri simple (pana cand va veni revolutia morala si pe la noi!) cum ar fi: pastrarea decalajului intre alegerea presedintelui si a parlamentului, decalarea alegerilor intre cele doua camere si chiar alegeri partiale din 2 in 2 ani (mandate de 4 ani insa decalate cu 2 ani pentru o jumatate dintre membrii camerelor); consolidarea separatiei puterii executive de cea legislativa prin posibilitatea ca si presedintele sa retraga increderea primului-ministru, daca nu adoptam integral modelul francez in care presedintele ales este seful executivului.

  • si cand ma gandesc cum am votat scrasnind din dinti reprezentantul PNL aici la mine in circumscriptie ca sa ne improaste acum cu noroi seful sau .ce frumos…. As dori sa numere cinstit cati alesi ar fi avut daca candidau singuri…

  • Dacă facem aprecieri doar pentru a şoca, mai bine ne apucăm de agricultură în Găgeşti,e mai onorabil decît vînzarea onestităţii.

  • O spoiala de cultura se poate observa la Cacarau. Plus niste calitati de polemist si de orator deloc de neluat in seama. Cu acestea poate sa-l bage in corzi pe Balalau-Tontalau destul de usor. Problema lui e faptul ca e compromis in ochii electoratului basist prin inhaitarea cu psd-istii si cu Varanul ani la rand. Plus ca s-a inconjurat si a promovat in functii de inalta demnitate publica indivizi incompetenti si corupti. Pe care i-a protejat cu vehementa pana cand psd-istii l-au trimis la plimbare cu candidatura la Cotroceni. Astea nu cred ca au sa i le ierte acest segment de electorat. Cu toate recomandarile Matrozului. Si fara acest segment de electorat care sa se adauge la cel traditional pnl-ist nu ajunge in patul de la Cotroceni. Cea mai rationala miscare ar fi sa renunte personal la candidatura si sa-l convinga pe Johannis sa si-o asume. Cu neamtul, in turul doi pe orice ar trimite usd-ul, nu are sanse!

  • imi aduc aminte replica”daca trece in opozitie o sa fim de aceeasi parte” si pentru asta de al nabii o sa-l votez pe PONTA

  • Unde vedeţi un Antonescu citit?Eu nu pot admira discursul unui infractor politic.Politica nu poate scuza lipsa de bun simţ şi nu poate acoperi maladiva dorinţă de a acapara puterea folosind
    mijloace cel puţin condamnabile.Pentru mine are valoarea unui unsuros excroc politic.

  • Reevaluam maestre!?

  • Maestre, cum poți sa spui despre un repetent că ” e mai citit” ? Nu e cu nimic mai puțin malign decât derbedeul de Ponta ! Cum puteți fi așa de naiv ? Sau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *