Marcel Ciolacu: Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date, 15 sau 29 septembrie, se va desfăşura primul tur al alegerilor prezidențiale

Gîndul de la ora 14

 

 

Cum îl popularizează pe Traian Băsescu televiziunile de știri dușmane

Cineva observa – corect-  că adevărații băsiști sunt cei de la Felix tv și Ghiță tv, care-l toacă pe Traian Băsescu de dimineață pînă seara.

Politicienii hîrșiți știu că nimic nu-i mai greu pentru presa plătită de ei să-i slujească decît să le popularizeze faptele vieții lor.

Traian Băsescu a fost la Cluj, la o sindrofie a Mișcării Populare.

Oricît te-ar plăti Traian Băsescu să-l slujești, e riscant să-i popularizezi prezența la o acțiune politică plicticoasă, la care nu s-a petrecut nici un viol cu moartea victimei.

Cu toate acestea, despre prezența lui Traian Băsescu la Cluj, despre sindrofia Mișcării Populare, toate televiziunile de știri au vorbit pînă la saturație.

Că B1 tv a făcut dintr-o banală acțiune a politicianului Traian Băsescu un eveniment de proporțiile Trecerii Prutului de către Armata lui Ion Antonescu se înțelege de la sine.

E ceea ce se cheamă o televiziune prietenoasă cu domnul președinte.

De ce-au popularizat momentul televiziunile de știri  ale USL?

Din prostia de a face o jurnalistică de dușmănie.

La fel se întîmplă lucrurile și cu Crin Antonescu.

Felix tv și Ghiță tv îl prezintă zi de zi și ceas de ceas pe Crin Antonescu drept un aliat al lui Traian Băsescu.

Liderul PNL are nevoie ca de aer de electoratul anti-PSD.

Ca să i se facă o propagandă de aliat al lui Băsescu ar fi trebuit să plătească din greu televiziunilor de știri.

Din cîte se vede nu e nevoie.

În prostia lor de a nu face gazetărie, ci dușmănie, Felix tv și Ghiță tv  îl apropie pe Crin Antonescu de electoratul anti-PSD.

Exact ceea ce vrea Crin Anontescu.

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 14”

 • Da ,e corecta observatia!!!

 • Maine,daca Basescu se pupa cu Voiculescu,l-ar face pe Base,Erou National!De aceia ,e bine, ca cei care azi il fac albie de porci,sa fie mai rezervati!

 • De necrezut , dar este reala observatia cu telespectatorii .

 • o doamne,abia astept ziua in care „lingatorii” de la a3 o sa-l faca albie de porci pe Antonescu de dimineata pana seara,ziua aceea se apropie cu pasi repezi.

  • Si lingatorii de la b1 sa-I faca albie de porci pe pdl-istii lui Blaga

  • la b1 sunt ziaristi cu anumite simpatii politice,spre deosebire de „lingatorii de poponete” care sunt doar niste arme ale turnatorului si a gastii sale de mafioti!

  • prostalane il fac varza de saptamani bune !!! da asta-I diferenta dintre voi lingaii de la b1in bas si lingaii de la a3 …aia de la a3 sunt mai inteligenti voi mai prosti . Ptu futu-va-n laba sa va sparg si pe voi si pe ceilalti

  • cred ca nu mai este nevoie de nici un comentariu…ca tot vorbim de prosti!!iaca-tai!!

  • deja il fac, insa in afara de acuzatii ridicole de basism nu au ce sa inventeze. la fel ca propagandistii lui basescu, ai varanului au aceeasi problema- Crin e curat si nesantajabil

 • Cu toata aceasta propaganda care incearca sa-l prezinte pe Cacarau aliatul lui Basescu, transferul de popularitate si acceptarea de catre electoratul basist a candidatului pnl-ist pentru patul de la Cotroceni nu se va face asa usor. Acest electorat, mult mai educat si mai exigent decat cel traditional psd-ist, nu poate sa nu observe ca de Cacarau e doar gura. In declaratii pare un luptator si un aparator al democratiei si al statului de drept. Insa cand sa treaca la fapte e dezastru: apararea ortacului Vosganian de procurori desi timp de o saptamana inainte apara zilnic public independenta Justitiei, promovarea in Guvern a unui gangster cu proces pe rol – celebrul Fenechiu, promovarea in functii publice a unor submediocri gen Stroe, Nicolaescu sau Gerea. Nu pot sa nu remarc cum Cacarau a devenit mai atent la respectarea statului de drept odata cu apropierea alegerilor. Daca imediat dupa 2012 cand USL-ul castigase zdrobitor alegerile „isi asuma” diferiti gangsteri si-i numea in posturi inalte, de prin toamna lui 2013 cand a observat ca baronii psd-isti il cam trimit la plimbare in ceea ce priveste sustinerea candidaturii la prezidentiale Cacarau a inceput sa pozeze in democrat si in aparator al instutiilor statului. Nu a pacalit decat cativa jurnalisti de doi lei. Pe plan extern s-a vazut la vizita lui Nuland, trimisa Licuriciului cat a convins …

 • ei, exagerati cand spuneti ca Antonescu asta vrea. e bine pentru el, dar el nu stie exact ce vrea. nici nu stie daca vrea la Cotroceni sau vrea ca Ponta sa-i fie si lui chelner si sa il serveasca pe Johannis ministru de interne dar si vicepremier peste Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *