Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 14,30

Ca să nu-și sfîșie beregățile, ca mafioții, Ponta și Antonescu l-au  chemat pe Nașul:  Dan Voiculescu

Dacă ar fi să credem Documentelor, azi, 10 februarie 2014, a avut loc ședința USL dedicată desemnării lui Klaus Joannis ca minitru și vicepremier.  Luîndu-ne  după ce s-a întîmplat, avem impresia unei reuniuni a  unui Grup infracțional Organizat. Potrivti știrilor, la ședință au participat  Victor Ponta, Crin Antonescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Daniel Constantin, Klaus Johannis și Dan Voiculescu.  Victor  Ponta, Crin Antonescu,  Gabriel Oprea și Daniel Constantin sînt șefi de partid. Klaus Johannis e controversatul. Livu Dragnea e din partea PSd. Dar Dan Voiculescu ce e ? În ce calitate a fost invitat Felix la o reuniune de o asemenea importanță. Ca președinte fondator la PC? De ce nu și Ion Iliescu, președinte de onoare al PSD? Ca patron de televiziune  a USL? De ce nu și Sebastian Ghiță?  E limpede. Dan Voiculescu a fost prezent la reuniune pe post de Nașul. Mafioții mai tineri aveau nevoie,  ca să nu-și sfîșie beregățile, de Autoritatea Nașului Dan Vociculescu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 14,30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *