Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 15.30

În seara asta, după 20, vom ști sigur dacă USL se rupe sau nu!

Înțeleg din presa online că Victor Ponta și Crin Antonescu și-au programat în seara asta, de la ora 20, intervenții publice. Iresponsabilul vesel va merge la baia de aburi a lui Dan Voiculescu, de la Antena 3, unde un băieș sau, mă rog, băiașă, n-are importanță, toți spală la fel, cu limba, îi va face și un masaj de erecție politică, iar Crin Antonescu va ține o Conferință de presă.

Curios lucru!

E o coincidență sau cei doi și-au programat ieșirile aflînd fiecare de intenția celuilalt?

Mîine sau cel mai tîrziu marți, expiră termenul în cazul ultimatumului dat de Crin Antonescu lui Victor Ponta.

Cele două intervenții pot fi deja rutinatele atacuri reciproce în perspectiva unei decizii de divorț, care se va lua abia mîine sau, dimpotrivă, momentul Loviturii de teatru numite Marea Împăcare.

Ce m-aș distra să-l aud pe Victor Ponta anunțînd că acceptă condițiile PNL în cazul Johannis și , imediat, pe Crin Antonescu salutînd  înțelepciunea liderului PSD!

În orice caz, dacă vrea să salveze USL Victor Ponta o mai poate face în seara asta.

Dacă va anunța că se păstrează pe poziții, mai mult ca sigur, Crin Antonescu va anunța imediat ieșirea PNL de la Guvernare.

În orice caz, în seara asta, după ora 20, vom ști sigur dacă USL se rupe sau nu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 15.30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *