Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 17

Complicitatea CNA la abjecțiile postului PSD România Tv împotriva Sorinei Matei

Intelectualii care au ieșit să strige, ca la Bumbești–Livezeni, pentru rochița pătată a lui Andrei Pleșu, ar fi trebuit, dacă erau, într-adevăr, intelectuali adevărați și nu membrii unei găști, să protesteze împotriva infamiei întruchipate de campania dusă împotriva Sorinei Matei de România Tv, postul făcut cadou de SRI lui Sebastian Ghiță, printr-una dintre cele mai banditești operațiuni de preluare prin forță a unei firme.

Am văzut la viața multe multe abjecții comise sub fusta Presei libere.

Cea la care s-a dedat România Tv, la ordinele exprese ale amicului de cont al lui Victor Ponta, a întrecut orice măsură. Nu numai a audiovizualului, dar și a minimului comportament civilizat. În alte vremi, dacă Sorina Matei ar fi avut un frate, mai mult ca sigur acesta l-ar fi împușcat pe derbedeul cu numele de cod Dragoș Pătraru și l-ar fi pălmuit în plină stradă pe autorul moral al abjecției, multimiliardarul Sebastian Ghiță.

În aceste condiții, CNA ar fi trebuit să sancționeze România Tv, fără prea multe discuții (banda video stă mărturie) prin întreruperea emisiei cîteva zile bune.

Cele spuse despre Sorina Matei pe gură de către derbedeu și pe burtieră, de către Sebastian Ghiță, se sancționează ca huliganism și dacă apar scrise despre o persoană pe pereții WC-ului din Gara de Nord.

Spre stupoarea tuturor, CNA se dă peste cap pentru a amîna dezbaterea, convoacă pe urangutan să spună (să spună ce? cînd banda video stă mărturie că atacul a fost abject, fără limite în materie de huliganism).

De ce?
România Tv, postul cu care Sebastian Ghiță a fost împroprietărit printr-o operațiune despre care arhivele, cînd se vor deschide, vor arăta c-a fost una mafiotă, la care au participat, în serviciu ordonat, procurori, judecători, ofițeri și politicieni, e oficiosul Guvernului Ponta. Mai mult decît Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță nu trebuie supărat de CNA, pentru că e amicul lui Victor Ponta, îl însoțește în Dubai, plătește micile și marile cumpărături ale doamnei domnului premier.

Și mai știi? Dacă îi picură domnul mic domnului premier în urechea deschisă la pîre ceva despre șefa CNA?
Teze CNA-ul PSD-izat să sancționeze România Tv?

În nici un alt caz ca în cel al terfelirii Sorinei Matei la ordinele Patronului nu s-a văzut ce înseamnă o instituție publică transformată de Partidul-Stat în spălătoarea sa pe picioare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 17”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *