România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 17

Cum îl ajută DNA pe Victor Ponta să reformeze PSD

Un alt baron local, Mircea Cosma, președintele CJ Prahova,  a intrat în atenția  DNA.

Dacă ne gîndim că el urmează lui Nicușor Constantinescu, lui Radu Mazăre și altor proprietari de județe, transformate în feude, avem imaginea unei campanii angajate de DNA pentru rezolvarea unui interes național:

Lichidarea  rețelei mafiote a baronilor PSD, unul dintre veritabilele cancere ale României postdecembriste.

Felix tv și Ghiță tv  îl acuză pe Traian Băsescu drept autorul din umbră al arestării acestor rîtani, înfățișați de oficinele respective drept oameni cinstiți, mai puri decît un crin care n-a devenit încă Antonescu.

Nu cred că Traian Băsescu ar avea un prea mare interes în lichidarea baronilor legali.

Ba chiar dacă mă gîndesc la disponibilitatea lui Traian Băsescu de a se hrăni din războaie, un PSD nereformat e de preferat unui PSD modern, european.

Ce s-ar face politicianul Traian Băsescu dacă, Doamne ferește! PSD ar deveni apărătorul statului de drept?

În realitate, DNA  rezolvă interesul de esență al lui Victor Ponta:

De a scăpa de baronii care-i bat cu pumnul în masă.

În confruntarea sa cu baronii, AdrianNăstase a pierdut bătălia. La prezidențialele din 2004,  baronii l-au lucrat de i-au mers fulgii.

Conștient că baronii îl pot lucra și pe el, Victor Ponta a ales  o cale mult mai abilă:

Lasă DNA să-i reformeze Partidul.

Sau, mai știi?  poate chiar încurajează DNA să-l scape de incomozii baroni și astfel să-i reformeze Partidul!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 17”

  • Ingenios titlu!!!!La multi multi ani de inchisoare pentru acesti escroci!!

  • Sa-i vedem pe mai sus-numitii la bulau, scosi din functii si cu interzicerea drepturilor electorale pe cat mai multi ani si apoi putem vorbi de lichidarea gangsterilor locali psd-isti. Vad ca DNA-ul face ceea ce ar fi trebuit sa faca electoratul roman, sa-i zboare din functiile din care au jefuit judetele respective atatea zeci de ani.

  • SPER CA PANA LA ALEGERILE DE TOT FELUL SA I VAD PE TOTI POLITRUCI ASTIA DE DUZINA PE LOCURILE VACANTE DIN PENETENCIARE> NE AU VACINAT TIMP DE 25 DE ANI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *