România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Demagogia lătrătoare a politicienilor români: și-au găsit o nouă păpușică, Republica Moldova

După pericolul maghiar întruchipat de Jobbik, demagogia lătrătoarea a politicianului român, singura ființă vie de pe cuprinsul patriei care-și cîștigă salariul mințind în chip legal și obligatoriu, a găsit un alt pericol:
Cel rusesc.

Nu, nu e vorba că Ursul de la Răsărit ar vrea să pună laba pe noi (și chiar dacă ar cuteza, n-aveți grijă, își pune Elena Udrea blugii PMP şi-i arde una peste bot cu poșeta!). E vorba – ați ghicit – de Republica Moldova.

Grija pentru soarta micuței și cochete Basarabia umple zilnic discursurile politicienilor.
Jurăminte că o vom apăra pe sorela noastră mai mică, pe cale de a-și cumpăra botine occidentale, fac toți politicieni noștri, pe la toate balcoanele și pe sub toate felinarele. Și Traian Băsescu, și Victor Ponta, și Crin Antonescu și Mircea Geoană. Ba chiar i-a jurat amor și Călin Popescu Tăriceanu, deși el concubinează cu PSD.
S-ar putea spune că politicienii noștri și-au găsit o nouă păpușică: Republica Moldova.

Ei, politicienii noștri, ar trebui să se ocupe de România.
De mizeria și corupția din România, de autostrada București-Ploiești, singura autostradă din lume în care, ca să te urinezi, trebuie să scoți chestia pe fereastra mașinii, fără să te oprești, pentru că parcări și ieșiri nu există, de elevii care par a se tîmpi de la o zi la alta, de mucegaiul din spitale, de carne alterată și de multe alte lucruri.

Pentru asta e nevoie de fapte.
În cazul păpușicii Republica Moldova, e nevoie doar de vorbe.
Și la vorbe goale, politicienii noștri sunt neîntrecuți.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Demagogia lătrătoare a politicienilor români: și-au găsit o nouă păpușică, Republica Moldova”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *