Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

L-a activat PSD pe agentul sub acoperire Călin Popescu Tăriceanu?

Lesne de observat că declanșarea Crizei dintre PSD și PNL  l-a făcut pe Călin Popescu Tăriceanu să se trezească din prelungita siestă mediatică pentru a-l ataca pe Crin Antonescu.

Nimic nou în această Înviere a unui politician cu mult înainte a de suna Trîmbițele celei de a doua Veniri a lui Iisus pe Pămînt. Călin Popescu Tăriceanu, răsturnat de Crin Antonescu din fotoliul de ștab PNL, se trezește din adormirea politică oridecîteori cineva îi trece pe  la nările adormite un burete îmbibat cu sîngele lui Crin Antonescu.

Noutatea răsăririi ghiocelului tăricean  din ultimele zile e dată de predicile pro-PSD pe care le ține fostul prim ministru al unui Guvern PSD trecut pe hîrtie drept PNL.

Cel care pînă nu demult schița o dizidență în PNL pe motiv că sub conducerea lui Crin Antonescu partidul se concubinase cu neocomuniștii din PSD pledează acum pentru rămînerea în USL.

Mai mult, privighetori din surse ne spun că, profitînd de absența lui Crin Antonescu din țară,  Călin Popescu Tăriceanu convoacă prin boscheți, în stilul PSD, lideri liberali pentru a pune la cale o lovitură împotriva lui Crin Antonescu. Lîngă el stă cu punga plină de arginți, numitul Dan Rușanu, un fel de Viorel Hrebenciuc al PNL.

Drept răspuns la revolta lui Crin Antonescu, l-a activat PSD pe agentul sub acoperire Călin Popescu Tăriceanu?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „L-a activat PSD pe agentul sub acoperire Călin Popescu Tăriceanu?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *