Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Gîndul de la ora 18

Pentru că nu e bun de niciuna, Victor Ponta are tot mai multe funcții pe zi ce trece 

Victor Ponta a reușit ceea ce și-a dorit încă de vremea cînd se dădea pe lîngă Carla del Ponti ca ofițer acoperit: să dețină în România democratică mai multe funcții decît Ceaușescu în România comunistă.

Astfel, pe lîngă funcțiile de Prim-ginerică al țării și Al doilea nepot al lui Dan Voiculescu, primul fiind, nu încape vorbă, Mihai Gâdea, de  Primul soț al țării, Primul Plagiator al țării, de Amicul de Dubai al lui Sebastian Ghiță și, evident, de Primul Mincinos al țării,  Victor Ponta e premier și vicepremier, adică în același timp și deasupra și dedesubt, ministru de Finanțe, copreședinte la USL și președinte al USD.

Atîtea funcții riscă să producă deținătorului situații neplăcute. Ca de exemplu, cea în care i se cere să fie Primul soț al țării, iar el, aflat tocmai în exercițiul de Primul mincinos al țării, să- spună distinsei  că are scurgerea lunară. Există riscul, de asemenea,  ca, aflat în exercițiul funcției de premier, să-și dea singur picioare-n fund, ca vicepremier. Ca să nu mai spunem că președinte al USD fiind, să uite, la un moment dat, că e și copreședinte al USL și să facă pulbere Coaliția în fruntea căreia se află.

Ca să ai bătăi de cap cu o funcție, trebuie să fii cît de cît bun pentru ea.

Victor Ponta nu e însă bun de nimic.

Așa că ar mai putea  lua și alte funcții.

Cea de cocotier, de exemplu, e liberă din cîte știu.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • „L’etat c’est moi” e prea mult pentru gheaba primului.

  • Oare nu-l poate opri nimeni pe ucenicul vrăjitorilor Iliescu si Năstase??? cît a fost în opoziție si turuia oriunde oricînd si de orice nu era mare deranj,dar fiind prim ministru reprezintă țara si neamul și se poartă ca un adolescent răsfățat este bai mare.Mofturile lui discreditează țara în exterior si ne buzunăreste ca un hoț pe toți cei care am rămas în țară. Este invidios că nu-l poate egala pe presedinte,că nu are charisma lui si încearcă să demonstreze că-i un geniu dar arată numai că-i gol în cap și în suflet. si are un orgoliu de om prost. Arată ca un Hitler în miniatură si caricatură. OPRITI-L CARE PUTETI CĂ NE MANÎNCĂ ZILELE . CINE LA URCAT PE TRON SĂ FACĂ BINE SĂ-L DEA JOS CĂ-I DESTUL CU BATJOCURA.

  • Mi se pare caraghioasa situatia cand unii va numesc”maestre”V-am vazut tare crispat la emisiunea lui Ciutacu din aceasta seara,atitudine care nu e demna de acest apelativ.L-ati certat pe Ciutacu cu tonul unui profesor care isi dojeneste elevul.Deci credeti ca intr,adevar sunteti un maestru.

  • Domnule Cristoiu, comentariul meu e in urma interventiei d-voastra la Ciutacu, tema Campeanunu nu legata de postarea asta .Vreau sa va amintesc ca o dovada ca va urmaream si ca nu am uitat,pentru ca eram cumva in cauza, avand un sot ce a stat la pat 15 ani,ca ati amintit candva intr-o emisiune despre mama d-voastra care in ultima parte a avut ceva asemanator d-lui campeanu si ca fratele d-voastra a incercat un certificat de handicap dar ca n-a putut sa-l obtina si a renuntat .Va amintesc aceste lucruri sa va arat ca nu va accept modul interventiei de la Ciutacu stiind despre ce este vorba si totusi ati incercat sa fiti chipurile obiectiv, sa nu scoateti in relief inumanul.Nu ma asteptam , nu va credeam in stare de asa ceva , pentru ce ? Cumplit dupa mine , ca formatori de opinie credibili sa va purtati asa , cumplit , din aceasta cauza am ajuns asa.

    • eu am o nedumerire:antena 3 e hayna, romania tv, e a lui Ghita,deci sint tv. „rele”, si totusi unii „maestri „,de o vreme apar mereu pe acolo …pai daca le hulesti, ce cauti la ele si nu te duci la B1,sau Nasul…

    • eu am o nedumerire:antena 3 e hayna, romania tv, e a lui Ghita,deci sint tv. „rele”, si totusi unii „maestri „,de o vreme apar mereu pe acolo …pai daca le hulesti, ce cauti la ele si nu te duci la B1,sau Nasul…

  • E fata laudata, care face, zece treburi deodata…….

  • incepe sfirsitu pentru cei doi victor din ukraina si romania

  • NU INTELEG MAESTRE DE CE II FACETI ATATA RECLAMA MAIMUTAROSULUI VICTOR CEAPRAZAR PONTA !??? INDIVIDUL E CHIAR DUS CU PLUTA … NUMAI CA PLUTA SA SE CAM DUSE PE LA FUNDUL BASESCULUI ! PRIVITI LA „CAP DE CALCULATOR” – VORBA LUI VAGIN TUDOR – VICTOR CIORBA … SEAMANA PERFECT COCALARII INTRE EI ,PANA LA NIVEL DE LENTILA … SI AMANDOI SUNT DE DEPLANS … DE MILA ! CE FACEA CIORBEA SI CE FACE PONTA …TREABA E, CULMEA ,TOT LA COMUN ! SI TOT CULMEA PANA MAI IERI ALALTA’IERI AMANDOI TRAGEAU IN JUG ACOPERITI TRIUMFAL DE SUL-ul =USL FOLOSIT PE AMBELE PARTI CU OSARDIE … SI PE STANGA , SI PE DREAPTA … TOT LA ARHICUNOSCUTUL FUND BASESCOID ! NIMIC NOU SUB SOARELE ILIESCIANOCAMELEONIST AL CURVELOR TRANZITORII MASCULINE GEN VICTOR CIORBEA SAU CINE STIE CE NUME CARE MAI DE’CARE MAI RULAT PE CURMATURA HIDEOLOGIEI DE CARE S_A AUTOEMASCULAT DEVENIND EUNUC PE LA CURTILE VREUNUI HAREM DE PARTID GEN : PSD , PNL , PC SAU TARANISTO – TRAVESTIT ! HUUUUUUUUAAAAAAAAA ! LUATI_VA DE MANA CU ESCROCUL CIUVICA – FOST CONSILIER LA PORTILE COTROCENIULUI – AJUNS SI ASTA TOT CA O CURVA DE INDIVID SA BATA LA POARTA DIAVOLULUI ROSU … SA DEA SI EL TARE CU CLANTA … GURA SPARTA SI DEZINFORMATOR UZITAT PE TOATE PARTILE >>>>DE HOPINIE MUTILATA A UNUI CARACTER BOLNAV DE INFATUARE SI JOSNICII ! ASTIA-S FLECARIDERII DE OPINIE SAU OPINII HAZNAGIVIZATE … CE BOMBARDEAZA SI ELUCUBREAZA ZILNIC PE CANALELE … PLINE DE DEJECTII DE PRESA ALE ANTENELOR DIAVOLULUI ROSU ! MAESTRE ACESTE PERSONAJE NU MAI AU CE OFERI ROMANILOR ! SUNT GOI ATAT PE AFARA CAT SI PE DINLAUNTRU ! SINGURA MOTIVATIE A EXISTENTIALITATII LOR PE ECRANELE TV O REPREZINTA URA ATROCE … SI … ATAT !

  • Nasol e ca asta distruge tot ce atinge!

  • omul orchestra, dirijeaza, bate toba sufla in trompeta si muzicuta si se scobeste in nas…

  • Uite cum rezolva Balalau treburile cand e interimar pe la cate un minister: cand a fost pe la Justitie a numit procurorii sefi iar acum cand e la Finante numeste noul sef de la CEC. Un usd-ist de baza care se incalzea de prea mult timp nerabdator pe margine!

  • Clasa politica : proasta , ca gloata , majoritara in alegeri . Clerul : nebun , ca „romanul” Iisus , 33 ani , de cretin . Poporul roman : saracul Europei . Solutia : spanzurarea clerului cu intestinele clasei politice . Esenta vietii : prelungirea duratei de viata , de 4 minute , cu cel mai bun model in viata din lume , invulnerabil sau longeviv , al carui nume momentan imi scapa .

  • Ponta e foarte ocupat! Îşi dă prostia dea dura
    prin centru să vadă prostimea ce om capabil au ales acei7,5 mil.de năuci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *