România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 18.30

Vasile Blaga și-a găsit un nou Traian Băsescu: Se numește Crin Antonescu!

Televiziunile de știri stau să avorteze de atîtea Breaking-News-uri:
Se făurește Frontul anti-PSD! Se unifică Dreapta! Se formează o Alianța PNL-PDL! Victor Ponta tremură de frică!

Luînd seamă la atmosfera din presa anti-PSD, am impresia că la Palatul Parlamentului se întîlnesc Roosvelt și Churchil, și nu Vasile Blaga (12%) și Crin Antonescu(14%), pentru a face 26% cu care să-l bată pe umăr pe Victor Ponta la prezidențiale.
Peste tot domnește sărbătoarea.

În cinstea noului front antifascist, Sebastian Ghiță a fost invitat la Hotnews. Să ne intoxice nu numai prin România Tv, dar și prin Hotnews! Mă rog! Viața e grea – se pare – și pentru site-urile de știri!

O coagulare a partidelor anti-PSD e mai mult decît necesară în România postdecembristă, dominată de mamutul numit FSN. Eu cred chiar că nu de o alianță ar fi nevoie, ci de o fuziune PNL-PDL.

Sunt însă un om care urăsc jubilațiile.
Sub acest semn, atmosfera de Hora Unirii din presa independentă mă face să meditez iar la înlocuirea răcelii tipice gazetarului, cel care nu se emoționează nici la declanșarea Apocalipsei, pentru că misiunea sa e să relateze corect Sfîrșitul Lumii, cu fierbințeala de chibiț electoral.

Ca om mai bătrîn, îmi permit să observ:

  1. Graba cu care Vasile Blaga și Crin Antonescu se țucă  acolo unde s-au scuipat pînă nu demult poate da grețuri omului de bun simț. O anume prudență n-ar fi stricat. Se putea vorbi și de dificultăți, de timp necesar.
  2. PNL are o conducere interimară. E greu de crezut că fie și de ochii lumii această conducere nu-și poate permite să semneze înțelegeri cu alte partide. Așadar, deocamdată se discută dacă va fi cîndva nunta. Pînă la nunta propriu zisă mai e. Mai ales că partenerii au mai trecu prin multe alte căsătorii.
  3. Vasile Blaga s-a aruncat în brațele lui Crin Antonescu, liderul de fato al acestor negocieri, cu același entuziasm cu care s-a aruncat cîndva în brațele lui Traian Băsescu.

Sărmanul Vasile Blaga! Fusese părăsit de Stăpînul Traian Băsescu. El însă nu poate trăi fără Stăpîn. Drept urmare, cînd s-a ivit unul disponibil – Crin Antonescu – călcîile i s-au lipit a Drepți de la sine!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18.30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *