După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Gîndul de la ora 18

Traian Băsescu – un bărbat căruia Gabi Firea i-a purtat ghinion

În textele de pe cristoiublog.ro, dar şi în cele de pe Evz.ro m-am nedumerit în cîteva rînduri de disproporţia vădită dintre faptele întîmplate şi reacţia lui Traian Băsescu în scandalul Gabi Firea.

Aşa cum am mai zis, Gabriela Firea, intrată în politică roasă de ambiţii cărora jurnalistica nu le-a dat satisfacţie (pe fosta noastră colegă n-o aruncă talentul afară din casă), a zis o vorbă neghioabă despre cazul Nana, dintr-o serie mai mare de vorbe nătînge. De remarcat, pentru a pricepe ambiţiile persoanei cu pricina, că preşedintele Comisiei de anchetă a vorbit mult mai puţin şi, îndeosebi, mult mai cumpătat.

La vorba proastă a Gabrielei Firea Traian Băsescu i-a răspuns cu o explozie atomică de vorbe.
Şmecheruţă cum o ştim, Găbiţa s-a şi dat cu onoarea nereparată, aşteptînd ca Victor Ponta să-i sară-n ajutor, evident, din unitatea militară în care s-a pitit atît de bine că nici socru-său, vînător, printre altele, nu-l găseşte.

Uimirii exprimate public în legătură cu disproporţia dintre cele două momente cineva i-a răspuns şoptindu-mi că Traian Băsescu şi Gabriela Firea se cunosc mult mai bine decît credem noi.
Putem da reacţiei disproporţionate a Bărbatului politic Traian Băsescu semnificaţia unei reacţii venite de la Bărbatul Traian Băsescu.
Ca urmare a celor zise de Traian Băsescu s-a stîrnit un tărăboi naţional, care nu-i pică bine preşedintelui.

Marţi seara, la Cotroceni, Traian Băsescu spunea că Gabi Firea e o femeie care a purtat ghinion bărbaţilor cu care i s-a intersectat viaţa.
În ce-l priveşte pe el, Traian Băsescu, se confirmă că Gabi Firea poartă ghinion bărbaţilor din viaţa ei.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

 • tovarasu sau varul lui pontoaca, min. justitiei le-a marit enorm !!! se vede ca nu le place justitia !!

 • eliminarea totala a prescriptilor si taxelor de timbru………!!!!!!!!!!! acestea ingradesc dreptul si accesul la justitie !!!!!!!!!!!!! O PROBLEMA FOARTE SPINOASA ….. PE CARE NIMENI NU O REZOLVA !!!!!!!

 • Abstinenta face rau la ten,caracter,atitudine.Dreapta se pare ca nu-l ajuta deloc,sa incerce cu stanga.

 • in decembrie sa scapam de basescu si de ponta…ce rusinos pt noi, cu astia doi in fruntea tarii. asa ne trebuie, daca tot alegem oameni ai sistemului.

 • V Ponta a zis ca vrea s-o faca pe Firea purtator de cuvint in campanie.Amintiti-va ca Firea a fost purtatorul de vorbe al lui Mugur Isarescu cit a fost premier si candidat la presedintie.Se stie care a fost rezultatuil la prezidentiale.La asta s-a referit Presedintele.

 • Totusi …..”cuvantarea ” lui Basescu / G Firea : Disproportionata

  • dar cristoiu nu vede …,el considera ca tot ce spune basescu e de lauda.

  • Nu-i problema. Mai sunt doar cateva luni si din noiembrie va veni Ponta presedinte. Vom trai fericiti , in sfarsit -dupa atata suferinta !

 • Offtopic: victor viorel ponta este un prost care incearca sa-l copieze pe Basescu,sa faca ceva iesit din comun,reamintiti-va cazul ”cortina” de protejare a puscariasului nascase! Se chinuie prostul ponta,nu vrea sa inteleaga ca nu are carisma lui Basescu,de aceea nici nu sare de 12% intentie de vot in sondajele interne!
  victor viorel ponta se muta la MApN pt. a vedea in fiecare dimineata ozn-urile lui dusa,pt. a le sterge de praf acest copilot al baronetului corupt!
  Aceasta nulitate politica pe nume victor viorel ponta n-a guvernat nimic,au guvernat corupti si hotii pt. el,doar sta ca prostul toata ziua pe la televizor ,de aceea il si injura mai toata lumea!
  De ce credeti ca muta toate institutiile statului in subordinea sa? Pentru ca si-a dat seama ca nu va fi presedintele Romaniei.Punct.

 • De regulă, ghinioniştii Găbiţei, o şi mierlesc. La asta nu s-a gândit marinerul de la Cotroceni… 🙂