Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Călin Popescu Tăriceanu- mașinuța teleghidată a lui Victor Ponta

Deseori, cînd nu înțeleg ce face un politician, spun cu voce tare: Asta doar Shakespeare ar fi putut explica. Îl invoc pe  marele Will, deoarece el se numără printre marii exploratori ai străfundurilor omenești, de acolo de unde țîșnesc la suprafață gesturi incredibile, care stupefiază: tatăl care-și violează fiica de față cu mama acesteia sau fiul care crapă capul părinților cu toporul, revoltat c-au fost uluiți văzîndu-l ridicînd toporul.

Deși nu e membru PNL, Călin Popescu Tăriceanu s-a înfățișat la Delegația Permanentă a PNL într-un alai de jurnaliști.
A fost dat afară.
Fostul premier, fostul șef de partid, om de 62 de ani, în pragul pensiei, s-a șters de scuipatul imaginar al colegilor și, ca și cum ar fi primit un buchet de flori s-a dus să conducă ședința Senatului.

Printre alte note care-l deosebesc de rîmă, omul are ceea ce se numește minimă coloană vertebrală.
Chiar și ultima curvă din bordel, rebegită de vîrstă și călăreală, are o limită a înjosirii.
Nu cred că va accepta, oricît de mulți bani i s-ar oferi de un client pervers, s-o facă într-o hazna proaspăt umplută.

Călin Popescu Tăriceanu nu e la primul gest de înjosire cumplită nu ca om politic, ci ca om pur și simplu.
O face cu o voioșie de mașinuță teleghidată de Victor Ponta.

Atîta înjosire de bunăvoie n-ar putea s-o explice nici Shakespeare.
Dvs o puteți explica?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Călin Popescu Tăriceanu- mașinuța teleghidată a lui Victor Ponta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *