Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 18

Cum poate fi Elena Udrea lespedea de mormînt de pe destinul politic al lui Traian Băsescu

E un adevăr știu de toate redacțiile că Elena Udrea, șefa PMP, și, cu voia dumneavoastră, moștenitoarea lui Traian Băsescu într-o țară care nu e, totuși, monarhie, îl lucrează din răsputeri pe candidatul PMP, Cristian  Diaconescu.

E una dintre schizofreniile acestei lumi politice în care Mița Baston e în același timp și Zoe Cațavencu:
Șefa unui partid vrea neapărat să demonstreze electoratului că desemnatul partidului la prezidențial nu merită nici măcar un scuipat, d-apoi un vot.

Drept argument decisiv, distinsa aduce sondajele de opinie.
Da, Cristian Diaconescu nu stă nemaipomenit în sondajele de opinie.
Una dintre cauze, dacă nu cea mai importantă:
Boicotarea de către chiar Elena Udrea.

Dacă desemnatul Cristian Diaconescu nu e bun de candidat, atunci cine să fie Candidatul cu c mare în gîndurile Elenei Udrea?
Cum cine?
Elena Udrea!

După modesta noastră părere, candidatura Elenei Udrea ar reuși un singur lucru:
Să așeze o lespede de mormînt pe destinul politic al lui Traian Băsescu.

Nu-i exclus ca Traian Băsescu să-l prefere pe Cristian Diaconescu.
Cine însă din țara asta ar crede că tot ce face Elena udrea împotriva propriului candidat nu-i rezultatul unei taine de alcov între șefa PMP și șeful statului?

Indiferent că Elena Udrea face sau nu bine dîndu-i un ghiont lui Cristian Diaconescu pentru a candida ea, un lucru e sigur:
Elena Udrea trebuie să decidă rapid:
Sau se potolește și sprijină candidatul Cristian Diaconescu.
Sau anunță că ea candidează în numele PMP.
Șmecherii de astea, de vulpiță cu nuri, sunt bune într-altă parte, decît în politică.

Deși ar mai fi o soluție:
Elena Udrea să-l desemneze candidat la prezidențiale pe Silviu Prigoană!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • Mananca si el rahat ba de unu ,ba de altu’,banu sa iasa!sa vezi dupa schimbarea presedintelui ce o sa laude noua conducere.Ati uitat cat il critica pe Base la antene???cartea trebuia sa se intituleze „un roman care pupa-n fund”!asta-i cristoiu,un ipocrit!

  • Elena Udrea nu a fost niciodata altceva decat ceea ce ati incepeut, in sfarsit, si dumneavoastra sa vedeti!

  • Nu se poate d-le Cristoiu, vad ca ati facut un obicei de-a va tine de Udrea ca boala de omul sanatos. Ba o laudati si ii recunoasteti meritele de politician cu sange in instalatie, ba procedati ca cei din corul frustratilor care vad in Udrea dusmanul politic si trebuie arsa pe rug, pentru ca, pur si simplu eclipseaza pe toti pantalonarii astia care se dau mari lideri de dreapta si cand colo sunt niste bieti pampalai. Udrea are un singur scop la ora actuala, sa creasca partidul in primul rand, sa deschida noi organizatii in tara, asa cum a declarat recent., chiar o vad prin Ardeal, Maramures…Au cuprins doar 30% in toata tara, e putin si s-a vazut la europarlamentare. Unde au avut org. solide au scos procente bune, au batut si PNL si PDL. In Bucuresti, Constanta, Sibiu, Neamt, Timisoara, iar in Diaspora PMP a batut si PSD. Are treaba femeia asta, d-le Cristoiu, sa convinga lumea, sa aduca electorat. Diaconescu e la fel, in teritoriu ca sa convinga, daca n-o face, inseamna ca nu este dorit de electoratul de dreapta adevarata si trebuie sa iasa Udrea la lupta cea grea cu bolsevimea PSD, PNL, PDL- mai nou toti de stanga. De ce va hazardati mereu, de ce alegeti calea dezinformarii? Nu este corect si nici frumos! Ati spus mereu ca apreciati femeia politician Udrea, acum observ ca o tot atacati? Care-i cauza???

  • Sa vedem MPM ar trebui sa fie unita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *