Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

BNR a fost PSD-izată! Ce mai urmează? PSD-izarea monedei naționale!

Diversiunea numită Scrisoarea lui Liviu Pop, dar și incapacitatea presei nostre de a aborda subiecte peste nivelul intelectual al emisiunilor de tip Capatos, unde se produc capre lesbiene, au făcut să treacă neobservat un nou moment din Procesul trecerii statului român în proprietatea unui singur partid:
PSD-izarea Băncii Naționale.

După Buletinul Meteorologic, după CNA, TVR, Curtea de Conturi, Avocatul Poporului și Parchetul General, a venit rîndul Băncii Naționale să fie PSD-izată.
Procesul a urmat două etape:

Prima l-a constituit transformarea lui Mugur Isărescu în PSD-ist sub acoperire de independent, după modelul aplicat în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ciorbea, Stelică Tănase-Contracost.

A doua etapă a constat în înlocuirea unor profesioniști precum Cristian Popa cu politruci precum Liviu Voinea, afirmat pînă acum doar ca un popularizator al economiei politice la Antena 3.

Ce mai urmează?
Neîndoielnic, PSD-izarea monedei naționale.
Toate bancnotele vor avea pe o parte un Ion Iliescu cu cască de miner, iar pe cealaltă reproducerea unei ruble.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „BNR a fost PSD-izată! Ce mai urmează? PSD-izarea monedei naționale!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *