Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Gîndul de la ora 18

Chiar atît de rău să-l fi lovit pe Traian Băsescu afacerea cu fratele?!

Dacă mai am eu ochi buni, am văzut în ziare că Traian Băsescu a afișat pe Facebook fotografii care-l surprind discutînd cu liderii UE la Consiliul de la Bruxelles.
Pînă aici nimic deosebit, deși năravul de a se fuduli cu poze trase cu mărimile lumii de azi aparținea pînă acum lui Victor  Ponta. Ca orice ins lipsit succese într-un domeniu, Victor Ponta are complexul mediocrității, rezolvat prin fălire.
După opinia mea, Traian Băsescu n-ar trebui să sufere de un asemenea complex.

Deosebitul, ba chiar bizarul apare în clipa cînd Traian Băsescu explică și de ce a postat pozele cu pricina. Cică Mihai Gâdea zis și Ochi pișăcioși, ar fi zis că Traian Băsescu e un paria la Consiliul European. Drept argument, Traian Băsescu dă un citat din Mihai Gâdea ca și cum ar fi dat un citat din nemuritorul Eminescu și nu din omul bun la toate al lui Dan Voiculescu.

Nu știam de vorbele lui Ochi Pișăcioși.
Îl știu prea bine de pe vremea cînd mă lingea pe toate părțile ca să pierd timpul urmărindu-l în predicile sale de pastor care ziua predică Duhul Sfînt și noapte își vîră labele în sînii enoriașelor.
Dar chiar dacă aș fi știut, m-ar fi amuzat această îngînare a propagandei PSD-iste. Cum că Traian Băsescu a fost tratat cu răceală de liderii europeni. Și asta din simplul motiv că în astfel de împrejurări și dacă ar fi oripilați – cum zice Călin Popescu Tăriceanu – de ce  i s-a întîmplat în România lui Traian Băsescu, tot nu i-ar întoarce fundul, în politica internațională fiind altfel decît în Cortul lui Bercea Mondialu și a noului idol al Antenei 3, preafecioara Izaura.

Om care-l credeam pe Traian Băsescu trecut și prin ciur și prin dîrmon, îl descopăr acum încercat de insomnii la gîndul că Mihai Gâdea îl înjură.
Chiar atît de rău să-l fi lovit afacerea cu fratele?
Dvs ce credeți?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *