Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 18

Crin Antonescu dă din colț în colț cînd e vorba de anchetarea parlamentară a lui Victor Ponta

Referatul DNA demonstrează limpede că la nivelul premierului Victor Ponta se făcea trafic de influență în favoarea arestatului preventiv Adrian Duicu.
Nu mă miră.
Contrar legendei aburitoare lansate de Oficinele PSD-iste de propagandă, Victor Ponta depinde de baronii locali. Aceștia îi fac rost de voturi și, cînd Plagiatorul vesel descinde în provincie din elicopter, la fumurile lui șoseaua fiind ceva compromițător, îi pun pe tavă aplaudaci contracost.
E normal ca la rîndu-le baronii să dărîme ușile la Guvern pentru a pretinde să li se rezolve micile și marile afaceri: de la un contract cu cîntec pentru o dezăpezire în toiul verii pînă la un post de tăiat frunză la cîini pentru ibovnica atunci învățată cu dușul.

Dacă am fi avut o Opoziție adevărată, alta decît mămăliga cu lapte acru de acum, s-ar fi inițiat deja înființarea unei Comisii parlamentare de anchetă.
Iresponsabilului vesel i-ar fi pierit veselia neghioabă de pînă acum iscată și de tăcerea unei prese cumpărate cu firimituri și de bîlbîiala unei Opoziții tîmpite din naștere.

Ar putea fi vorba de așa ceva în Parlament?
Evident, nu.
Pentru că iată cum dă din colț în colț, speriat de întrebarea celor de la Hotnews, Crin Antonescu, autointitulat lider al Opoziție:
Intrebat despre reactia slaba a Opozitiei dupa aparitia informatiilor din dosarul Duicu, Crin Antonescu a spus ca „trebuie sa strangem date, pentru ca avem aceste afirmatii ale lui Duicu surprinse in inregistrari, avem pozitia premierului care neaga, pozitia ministrului de Interne care nu-si aminteste, aratind textul ca pe la cabinetul premierului e pelerinaj si nu mai poti sa-i tii minte pe toti. Va asigur ca din partea PNL nu exista nici o retinere in a lumina aceasta lucruri… E deja o problema inclusiv la nivel parlamentar sa lamurim aceste lucruri, pentru ca tin de functionarea Guvernului si intr-un fel de controlul parlamentar asupra Guvernului. Adica noi trebuie sa stim limpede daca asa se faceau numirile in guvern, daca cineva l-a chemat pe dl Toba si i-a ordonat sa se conformeze dorintelor dlui Duicu. Aici cred ca se poate discuta chiar la nivelul unei comisii parlamentare”.

Veți fi sesizat cu toții numărul însemnat de poate, să vedem, să mai discutăm, în care se împiedică și cade-n nas orice acțiune de înființare a unei Comisii parlamentare de anchetă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

45 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

  • Il credeti prea prost pe Ponta . Si pe PSDisti in general. Cum va inchipuiti ca ar face el asa ceva in contextul actual ? Este totusi procuror , specialist in combaterea crimei organizate , nu papagal .De asta este teama asa mare ? Codruta se lupta totusi cu un procuror din generatia ei .

  • Mestere semeni din ce in ce mai mult cu tipul ala Corut,de prin anii ’90,gogomani de pahar.

  • Ponta v-o spune eu depinde doar de propria karma.Voi in schimb intelectuali fara fundatie(fara dumnezeu,fara morala-doar ura)intradevar depindeti de carciumar.

  • Mestere mardeii inainte sau dupa.In primul rand mestere Ponta nu este plagiator in sensul legii(pari genul care t-ai plagiat trecutul-adica sluga securistilor vechi,sluga securistilor noi).Referatul Dna trimis la public este dovoda inchizitiei.Roaga-te pentru iertarea pacatelor tale,spui gogomani si in pragul pastelui(tu sigur nu esti moldovean-ei sunt credinciosi)

  • Marian Oprisan s-a internat de urgenta.Lui Oprisan cred ca i-a fost frica ca-l aresteaza maine DNA-ul.Nu-i nimic,iepurasul le va aduce celor din Vrancea o mare bucurie in saptamana patimilor,procurorii au rabdare si-l vor aresta pe baron in saptamana mare! Doar prostanii cred ca ala s-a imbolnavit ,asa subit! 🙂

  • Daca au facutvceva au facut impreuna.

  • frumos interviul lui Crin la hotnews. frumos a raspuns si celor care au postat intrebari 🙂 imi pare rau ca nu l-am intrebat ceva. Crin e singurul nostru politician altfel decat ceilalti si care mai poate fi votat. faceti un interviu cu el la rares bogdan. Mesajele lui Crin si ale liberalilor sunt, din pacate, cenzurate- a zis si Crin ca e mai greu cand televiziunile sunt ori pesediste, ori basiste. Chiar fac cate ceva in opozitie, ajutati-i si dvs., ca jurnalist important, sa isi transmita mesajele.

  • Au fost cam trei ani „frati de cruce” si au facut atatea potlogarii impreuna. Daca in caz de ancheta, Tontache se apuca si da pe goarna anumite chestii care pot ingropa si pe unii pnl-isti de baza? De asta se teme Cacarau!

  • Pai,de ce nu o face el,crin,daca pdl-isti sunt cum sint…,de ce s-a mai dus in asa zisa opozitie?,v-am zis,ca nu e sincer.

  • pai opozitia vopseste oua, n-are treaba cu politica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *