Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 18

Cum răspîndește pe gratis presa independentă diversiunile lui Dan Voiculescu

Cînd nu-i plătită, presa noastră e proastă. Proastă de dă în gropi.
Vreți un exemplu?
Iată-l!

Omul de afaceri Dan Voiculescu plătește bani grei valeților săi din Trustul Intact pentru a-i răspîndi în opinia publică vînturile trase sub plapumă, care sunt diversiunile sale.
Din nenorocire pentru Dan Voiculescu mulți români, cei cît de cît limpezi la minte, pentru că nu consumă drogurile propagandistice ale PSD,  nu frecventează producțiile Casei de diversiuni a Mogulului.
Știind asta, Dan Voiculescu a găsit un mijloc de a-și răspîndi vînturile minții sale și în  rîndurile celor care frecventează alte ziare și televiziuni decît cele din Tonomatul Intact.

La cererea DNA, Dan  Voiculescu a fost pus sub control judiciar.
Asta înseamnă că el trebuie să se prezinte la Poliție, pentru a da cu subsemnatul, aproape în fiecare zi.
Pînă aici nimic deosebit.
Dan Voiculescu nu e nici primul, nici ultimul cetățean sub control judiciar care se prezintă la Poliție.
De fiecare dată însă, pe Dan Voiculescu îl așteaptă o armată de fătuce și guguștiuci din presa independentă.
De cum apare, omul de afaceri e întrebat cîte-n lună și stele: Cum a dormit azi noapte? L-a supărat prostata? Dacă da, de cîte ori a mers la W.C.? Cînd s-a trezit, și-a mirosit subsuorile? Dacă, cum le-a găsit? Mirosind a sudoare? Sau mirosind a parfum, cum proclamă Mihai Gâdea, seară de seară, din amvonul Bisericii de rit penal, Adorarea lui Voiculescu?
Dan Voiculescu răspunde plescăind de plăcere.
Beneficiază pe gratis de o atenție pe care nici Trustul Intact nu i-o poate asigura contracost.
Și, profitînd de neghiobia fătucelor și a guguștiucilor, strecoară cîte o minciună puturoasă.

Înainte de a o difuza, presa așa zis independentă ar trebui s-o verifice. Așa se cuvine, mai ales, dacă ținem cont că Dan Voiculescu n-are nici o funcție publică și prin urmare nici o responsabilitate. Una e să reproduci spusele președintelui sau premierului, chiar mincinoase fiind, dar avînd greutatea funcției în sat, și alta e să reproduci spusele unei persoane particulare culmea! aflată sub control judiciar.

S-a făcut mare caz în presa independentă de reproducerea de către presa lui Dan Voiculescu, fără minima prudență profesională, a acuzațiilor aruncate de Bercea Mondialu din duba de arestat.
Din punct de vedere legal, între Bercea Mondialu și Dan Voiculescu nu e nici o diferență.
De ce atunci presa independentă reproduce spusele lui Dan Voiculescu fără o minimă prudență profesională?
Numai din prostie?
Nu cred.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *