România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 18

De fapt, Victor Ponta a scris Luceafărul lui Eminescu. Eminescu l-a plagiat pe Victor Ponta!

Presa independentă dezvăluie că Gabriel Oprea, ministrul de Interne, a modificat Regulamentul Fanfarei Polițiștilor pentru ca Victor Ponta, deși doar premier, să poată fi primit cu onorurile cuvenite Președintelui Republicii.

Față de această știre, aflat la Bibliotecă, unde citesc, în pauze, romanul lui Ilf și Petrov, Douăsprezece scaune,  în ediție necenzurată, îmi permit să notez următoarele:
Nu mă miră gestul de măreață slugărnicie al lui Gabriel Oprea.

Mă miră însă că alți miniștri dorm în cizme, cum s-ar zice, în această chestiune de dramatic interes național care e gîdilarea lui Victor Ponta. Nu de alta, dar scenetele din deschiderea ședințelor de guvern, transmise de televiziunile de știri cu o dărnicie suspectă, ne confirmă că față de premier miniștrii sunt ca niște angajate ale unui atelier de masaj erotic față de clientul suferind de prostată. Din acest punct de vedere, al datoriei înscrise în Programul de guvernare, de a face totul pentru ca Victor Ponta să se simtă în fruntea guvernului ca la un masaj erotic, mă miră că alți miniștri nu se grăbesc să urmeze exemplu celui de Interne. Ministrul  Culturii, de exemplu, l-ar putea face pe Victor Ponta, prin ordin de ministru,  autor al Luceafărului lui Eminescu, argumentînd că Eminescu l-a plagiat pe Victor Ponta, iar ministrul Mediului, Boltă înstelată, argumentînd că oricum Victor Ponta e mult deasupra noastră, a muritorilor.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *