Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 18

Doi mafioți din PSD se lichidează cu mijloacele Mafiei de Dîmbovița

Robert Negoiță, primarul sectorului 3, a depus plîngere la Parchet împotriva lui Sebastian Ghiță, patronul televiziunii România Tv, pentru amenințarea cu moartea.
Pînă aici nimic deosebit în țara lui Costache, cum îi spunea Caragiale Românicăi.

Lucrurile devin deosebite, ba chiar fantasmagorice, după ce adăugăm următoarele:

  1. Robert Negoiță e vicepreședinte PSD și unul dintre finanțatorii acțiunilor electorale ale PSD, inclusiv al celor care țin de dusul banilor cu sacoșa la televiziunile de știri.
  2. Sebastian Ghiță e deputat PSD și unul dintre finanțatorii familiei Ponta. Are nevoie conița Daciana de jartiere cu diamant, să-l învioreze pe soțior? De îndată se oferă Sebastian Ghiță? Vrea Victor Ponta să ajungă în Dubai pe banii altuia? Imediat se oferă Sebastian Ghiță.
  3. Folosind trucul amenințării cu moartea, Sebastian Ghiță l-a înfundat, la ordin, pe Sorin Vântu. Acum Sebastian Ghiță e denunțat ca amenințînd cu moartea pe un altul.

Neîndoielnic, amîndoi fiind niște mafioți, avem de a face cu un război între mafioți. Numai că-n loc să se împuște, cum le-ar cere onoarea, cei doi folosesc mijloace românești de lichidare reciprocă. Haznaua cu sclipici a lui Sebastian Ghiță, România Tv, duce o campanie de demascare a afacerilor de corupție ale lui Robert Negoiță, pentru că acesta nu i-a dat lui Sebastian Ghiță nu știu ce contracte babane. Robert Negoiță îl pîrăște la Parchet.

Cum se întîmplă chiar și la mafioții de Dîmbovița, cei doi vor sfîrși prin a se împăca.
Îi va chema la el Capul Famigliei, Nașul Victor Ponta, și-i va pune să se pupe în fața lui.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *