Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 18

Izaura Mondialu, zisă și Mîncați-aș p..! îi va lua locul lui Mircea Badea la Antena 3?!

Miercuri, 25 iunie 2014, Izaura Mondialul, supranumită Formația (apropos, mă poate lămuri cineva de ce i s-a zis respectivei Izaura, dar mai ales de ce i se mai spune Formația, și despre ce formație e vorba, de fotbal, de muzică ușoară, de luptă?), a venit la prima ședință a Procesului de la Constanța, aflată sub control judiciar ca acuzată de șantaj.

Corespondenta Evenimentului zilei la Constanța, Feri Predescu, una dintre cele mai bune jurnaliste ale momentului, a descris astfel, în Evz, sosirea Izaurei și prestația unui alt membru al clanului:
Vedeta Izaura: „E o șcenare”
Devenită „vedetă” de televiziune, Izaura Anghel s-a comportat ca atare. A coborât de la volanul maşinii cu numărul OT-XX-SEF, s-a așezat în faţa camerelor de filmat şi a aşteptat întrebările presei, adunată buluc în jurul ei. „E o șcenare din partea lui Băsescu și lu’ fratesu, au făcut flagrantu’ ca să nu ne mai dea banii”, a zis fata lui Bercea, înainte să intre la audieri.
„Patronaș”: „Ne-ați văzut la televizor, mâncaț-aș?”
Judecătorii i-au audiat, cu uşile închise, pe Izaura, pe soțul ei, Marius Constantin, adus de la carceră, și pe fratele ei, Grinică Anghel. Ceilalţi doi inculpaţi, Fănica şi Florin Anghel, soţia şi fiul cel mare al lui Bercea Mondial, sunt în puşcărie. Celălalt frate al Izaurei, Marian Anghel, se plimba pe afară vorbind la telefon: „Ne-ați văzut la televizor, mâncaț-aș?”. A spus, mândru, că îl cheamă „Patronaș”.

Din cîte se vede, pe bolta României prezente și chiar a României de secole, s-a ivit o stea strălucitoare: Izaura Mondialul, fiica lui Bercea Mondialu, fratele lui Ambasador, mama fetiței botezate de Mircea Băsescu. Izaura e concubina lui Marius Constantin, aflat în arest preventiv.

Trustul lui Dan Voiculescu, împreună cu milițianul Pavel Abraham, au făcut din Izaura una dintre femeile istorice ale României. Dacă ar fi să credem lui Mihai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor, Adrian Ursu și lui Mugur Ciuvică, Izaura Mondialul o întrece în materie de eroism pe Ecaterina Teodoroiu, în deșteptăciune pe Ana Aslan și-n virtute, pe Sfînta Paraschiva, varianta Moaște.

Secvența de mai sus ne dezvăluie însă și o vedetă tv fără cusur.
Sunt tot mai convins că va fi angajată la Antena 3 în regim de urgență.
Problema, marea problemă rămîne cui îi va lua locul pe sticlă.

Lui Mihai Gâdea?
Nu se poate.
Nu-i e atît de slugă lui Dan Voiculescu, precum Mihai Gâdea. La acest capitol, Mihai Gâdea e de neînlocuit.

Sandrei Stoicescu?
Nu se poate. E mult mai sexy ca Săndruța – Nu-ți mai suge, mamă, lăbuța.

Lui Radu Tudor?
Nu se poate. N-are epoleți.

Lui Mugur Ciuvică?
Nu se poate.
E capabilă să rostească mai mult decît Jos Băsescu!

Singurul căruia i-ar putea lua locul e Mircea Badea.
Ca și Mircea Badea, nu se dă în lături să zică, mîncați-aș p..! în direct.
Ca și Mircea Badea, ar putea face o emisiune despre presă fără să citească vreun rînd.
Mult mai important:
Mircea Badea e cel care i-ar oferi locul bucuros.
Nu-i el, Mircea Badea, fan al Izaurei?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *