După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Gîndul de la ora 18

Izaura Mondialu, zisă și Mîncați-aș p..! îi va lua locul lui Mircea Badea la Antena 3?!

Miercuri, 25 iunie 2014, Izaura Mondialul, supranumită Formația (apropos, mă poate lămuri cineva de ce i s-a zis respectivei Izaura, dar mai ales de ce i se mai spune Formația, și despre ce formație e vorba, de fotbal, de muzică ușoară, de luptă?), a venit la prima ședință a Procesului de la Constanța, aflată sub control judiciar ca acuzată de șantaj.

Corespondenta Evenimentului zilei la Constanța, Feri Predescu, una dintre cele mai bune jurnaliste ale momentului, a descris astfel, în Evz, sosirea Izaurei și prestația unui alt membru al clanului:
Vedeta Izaura: „E o șcenare”
Devenită „vedetă” de televiziune, Izaura Anghel s-a comportat ca atare. A coborât de la volanul maşinii cu numărul OT-XX-SEF, s-a așezat în faţa camerelor de filmat şi a aşteptat întrebările presei, adunată buluc în jurul ei. „E o șcenare din partea lui Băsescu și lu’ fratesu, au făcut flagrantu’ ca să nu ne mai dea banii”, a zis fata lui Bercea, înainte să intre la audieri.
„Patronaș”: „Ne-ați văzut la televizor, mâncaț-aș?”
Judecătorii i-au audiat, cu uşile închise, pe Izaura, pe soțul ei, Marius Constantin, adus de la carceră, și pe fratele ei, Grinică Anghel. Ceilalţi doi inculpaţi, Fănica şi Florin Anghel, soţia şi fiul cel mare al lui Bercea Mondial, sunt în puşcărie. Celălalt frate al Izaurei, Marian Anghel, se plimba pe afară vorbind la telefon: „Ne-ați văzut la televizor, mâncaț-aș?”. A spus, mândru, că îl cheamă „Patronaș”.

Din cîte se vede, pe bolta României prezente și chiar a României de secole, s-a ivit o stea strălucitoare: Izaura Mondialul, fiica lui Bercea Mondialu, fratele lui Ambasador, mama fetiței botezate de Mircea Băsescu. Izaura e concubina lui Marius Constantin, aflat în arest preventiv.

Trustul lui Dan Voiculescu, împreună cu milițianul Pavel Abraham, au făcut din Izaura una dintre femeile istorice ale României. Dacă ar fi să credem lui Mihai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor, Adrian Ursu și lui Mugur Ciuvică, Izaura Mondialul o întrece în materie de eroism pe Ecaterina Teodoroiu, în deșteptăciune pe Ana Aslan și-n virtute, pe Sfînta Paraschiva, varianta Moaște.

Secvența de mai sus ne dezvăluie însă și o vedetă tv fără cusur.
Sunt tot mai convins că va fi angajată la Antena 3 în regim de urgență.
Problema, marea problemă rămîne cui îi va lua locul pe sticlă.

Lui Mihai Gâdea?
Nu se poate.
Nu-i e atît de slugă lui Dan Voiculescu, precum Mihai Gâdea. La acest capitol, Mihai Gâdea e de neînlocuit.

Sandrei Stoicescu?
Nu se poate. E mult mai sexy ca Săndruța – Nu-ți mai suge, mamă, lăbuța.

Lui Radu Tudor?
Nu se poate. N-are epoleți.

Lui Mugur Ciuvică?
Nu se poate.
E capabilă să rostească mai mult decît Jos Băsescu!

Singurul căruia i-ar putea lua locul e Mircea Badea.
Ca și Mircea Badea, nu se dă în lături să zică, mîncați-aș p..! în direct.
Ca și Mircea Badea, ar putea face o emisiune despre presă fără să citească vreun rînd.
Mult mai important:
Mircea Badea e cel care i-ar oferi locul bucuros.
Nu-i el, Mircea Badea, fan al Izaurei?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

 • SI EU SUNT TOT TIGAN , MANCA-MI-AI P… ,’maestre” !

 • Trist dar,,adevărat” că ne merităm soarta când asemenea personaje fac agenda zilei !

 • Libertatea Constitutionala, raspunsul este atat de simplu… un idiot care actioneaza la comanda… 😉

 • Maestre cu Razvan Dumitrescu ar fi interesant doamna Izaura are inregistrari cu fratele presedintelui iar domnul Razvan imagini cu presedintele cind lovea acel copil daca nu ma insel (la domnul in emisiune sau dat acele iimagini)

 • CONSTATARE
  Televiziunea Bercea Mondial transmite non-stop (in direct si in reluare), imagini cu interlopul Antena3.
  (gi)

 • O intrebare suplimentara fata de cele bine puse de dvs.:CE IDIOT DIN TARA ASTA DA 250 ,000 DE EURO ,BANII PENTRU O INTERVENTIE SI APOI TE SANTAJEAZA PENTRU 10,000 EURO?

 • Daaa asa este dar si kkrau a zis serviciuri si multi altii

 • Vai de capul nostru,daca am ajuns sa ne uitam la tv.la niste neica nimeni,traim in Congo…

 • E lasa ca si Eba a avut niste”succesuri si s-a dus in PE.Si e maritata cu unul Sida….asa ca „spune-mi cu cine te-ntalnesti ca sa-ti spun cine esti”.Oricum,Izaura si asa analfabeta cum e,tot leaga mai bine 2 fraze in comparatie cu nasa Eba;-)

  • la Olt acolo va plac coloratii ! creierul curatat de Antene si mocirla de rigoare ! Violeta !

  • Stimata d-na,eu am facut o remarca pertinenta(cred)cu privire la postare!De unde stii dumneata ce ne place noua si ce fel de creier au oltenii?Daca finul lui Basescu este din Olt,nu inseamna ca ne identificam cu Bercea,asa cum nici bucurestenii,nu se identifica cu clanul Fane Spoitorul si ce mai aveti pe acolo.Eu zic sa nu te mai uiti atata la B1,ca-ti spala si mai mult creierul si pe urma jignesti oamenii care au alte pareri.Sa stii ca daca jignesti,nu esti mai inteligenta,ci dai dovada de nesimtire.

  • Stimata d-na,eu am facut o remarca pertinenta(cred)cu privire la postare!De unde stii dumneata ce ne place noua si ce fel de creier au oltenii?Daca finul lui Basescu este din Olt,nu inseamna ca ne identificam cu Bercea,asa cum nici bucurestenii,nu se identifica cu clanul Fane Spoitorul si ce mai aveti pe acolo.Eu zic sa nu te mai uiti atata la B1,ca-ti spala si mai mult creierul si pe urma jignesti oamenii care au alte pareri.Sa stii ca daca jignesti,nu esti mai inteligenta,ci dai dovada de nesimtire.

 • M-am saturat de mizeria asta…bine ca a aparut CRIIIIN!!!! abia astept sa il intervievati, maestre…sa il mobilizati sa candideze 🙂

 • 5. Componenţa unei echipe sportive; echipă sportivă http://www.dictionarroman.ro/?c=forma%C8%9Bie

 • E foarte posibil ca Izaura – varianta magraoana sa devina noua senzatie la Haznaua 3. Daca varaneilor nu le-au reusit tentativa de a-l face un star tv pe Zglobiul care l-a flegmat in direct pe Matroz, cu membra cea mai vocala a dinastiei Mondial sigur are sa le iasa. Badea-Spagat poate isi ia o pauza, doar e proaspat tatic.

 • Dle Cristoiu: Vad ca nimeni nu pune problema fundamentala si anume: dl Mondial este la puscarie doar pentru o actiune intraclan, care de fapt nu stiu daca intereseaza societatea. In schimb sutele de NUP erau date pentru niste reclamatii facute de niste cetateni la procuratura ca doar nu erau autosesizari ale procuraturii care nu cred ca s-ar fi terminat cu NUP. Rezulta ca ori Bercea era acuzat pe nedrept ori anchetatorii (politisti, procurori) mituiti sau/si tremurau de frica. Ar fi interesanta o ancheta privind faptele reclamate cat si ce au patit reclamantii si daca NUPul era chiar atat de evident si necesar. Asta este o treaba de ziarist profesionist de investigatii si mai sunt de astia in tara. :).

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog