Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 18

Kelemen Hunor de la UDMR – un alt iepure al candidatului Victor Ponta

Ședința Consiliului Reprezentanților de la Cluj a decis:
UDMR rămîne la Guvernare.

Editorialul meu din Evenimentul zilei din dimineața zilei de vineri se încheia astfel:
UDMR nici nu se gîndește să iasă de la Guvernare.
Pentru proștii de maghiari, UDMR trebuie să joace nițel comedia fermității față de PSD-ul naționalist.
Cîștigă UDMR.
Cîștigă și Victor Ponta.
Nu de alta, dar iată-l punînd piciorul în prag rătăcirii UDMR-iste riscînd chiar să piardă Guvernarea!
Măi să fie!
Mai că-mi vine să sar în picioare și să merg să-l votez deja pe bravul român Victor Ponta!

Sub titlul UDMR nu mai e iredentistă! UDMR e penibilă pur și simplu! demonstram pînă la acest final că Uniunea a devenit în ultimii ani un SRL avînd drept unic obiect de activitate parvenirea sau rămînerea la putere. Drept urmare, UDMR e dispusă să fie curva de serviciu a tuturor partidelor românești aflate în căutare de voturi.

Decizia de la Cluj confirmă demonstrația mea.
Demisia lui Kelemen Hunor n-o contrazice de fel.

Liderul UDMR, pus de grofi șef tocmai pentru că e un țîști- bîști politic, vrea să candideze la prezidențiale. Avea nevoie, pentru a-i fraieri pe maghiari, de comedia cu supărarea pe Victor Ponta. În realitate, lui Kelemen Hunor i-au crescut ditamai urechile de iepure al lui Victor Ponta la prezidențiale. Pentru că exista riscul ca maghiarii să voteze candidatul Dreptei, i s-a dat lui Kelemen Hunor, de către grofii din UDMR, misiunea de a strînge voturi pentru turul al doilea în favoarea lui Victor Ponta.

O comedie naționalistă a fost și așa zisa fermitate a spălăcitului Titus Corlățean și a iresponsabilului vesel Victor Ponta în chestiunea Minority SafePack. Potrivit declarațiilor lui Kelemen Hunor, pentru ca UDMR să rămînă la guvernare, Victor Ponta a propus ca Guvernul României să nu mai facă nimic ca intervenient la Tribunalul UE.

Păi nu ne bătuseră la cap cei doi că România a intervenit împotriva inițiativei UDMR în numele interesului național, al politicii noastre consecvente bla, bla?

În concluzia acestui text:
Am asistat în zilele din urmă la un moment electoral din campania lui Victor Ponta, moment în care UDMR a fost un brav agent electoral.
Să mai spună cineva că UDMR nu e penibilă?!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *