Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 18

MRU s-a întors la cei care i-au dat un picior în fund

A luat sfîrșit reuniunea conducerii PDL care a acceptat înghițirea Forței Civice a lui MRU.
Prin asta, MRU devine prim-vicepreședinte al partidului care l-a dat cu craci-n sus în din funcția de premier la 7 mai 2012.
Impus de Traian Băsescu în fotoliul de premier  ca o tentativă de a salva Regimul prin aducerea unei echipe tinere la Victoria, MRU n-a convenit găștii lui Vasile Blaga, cea care, de altfel, a compromis guvernarea PDL prin afaceri mafiote de tip PSD.

Înaintea Moțiunii de cenzură, baronii PDL, la fel de ghiorțani ca și cei ai PSD, i-au cerut premierului MRU decizii care să le mai umple cămările.
MRU a refuzat.
Nu de alta, dar venise la Victoria cu angajamentul de a face un altfel de politică.
Baronii l-au răsturnat, și, o dată cu el, au răsturnat și Guvernul de tineri cu care Traian Băsescu sperase să reabiliteze Regimul.

După cădere, MRU s-a supărat rău, rău de tot.
Și-a făcut o Fundație, apoi un partid, sub semnul nevoii de a promova în postdecembrism un alt fel de politică.
Acum s-a întors în mijlocul baronilor PDL.
Al celor care vînd partidul pe nimic în speranța că noul partid cu nume vechi – PNL – va fi un butoi cu miere mai mare decît cel întruchipat de PDL.

Pentru a fi acceptat de cei care l-au dat jos din funcția de premier, pentru că n-a mirosit ca ei, a osînză de ghiorțan, MRU s-a apucat să-l înjure pe Traian Băsescu.
Altfel spus, pe cel fără de care n-ar fi fost în viața lui premier.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *