Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 18

Patriarhul Daniel a transformat BOR într-un SRL care face afaceri cu Puterea PSD-istă!

Au fost politicienii.
Au fost medicii.
Au fost judecătorilor.
A venit rîndul, iată, și preoților să fie înhățați pentru corupție.

DNA a declanșat o anchetă de proporții vizînd fraudarea subvențiilor europene de către APIA în beneficiul unor persoane din județul Suceava între care se numără și fețe bisericești.

Ce făceau slujitorii Domnului pe pămîntul numit de ei, în cîntările pe nas, Grădina Maicii Domnului?
Luau în chip fraudulos subvenții pentru agricultură.

Dincolo de faptul că, din cîte știu eu încă de mic, Biserica ia subvenții de la Dumnezeu și nu de la APIA, suntem puși față-n față cu o realitate cumplită:
Cancerul Corupției roade și catapeteasma Bisericii Ortodoxe Române.

Poate că mulți credincioși ca și mine, convinși că preoții trebuie să fugă de ochiul Dracului și, cu atît mai mult de Ochiul Dracului obținut prin Corupție, vor fi rămas uluiți de dezvăluirile anchetei DNA.

Eu însă nici măcar nu mă mir.
Mai devreme sau mai tîrziu tot aici se ajungea prin cursul nefiresc imprimat BOR de Patriarhul Daniel.

Sărind cu mult peste marginile datoriei de a avea o Biserică Română pe picioarele ei din punct de vedere material, Patriarhul Daniel a transformat BOR într-un SRL care face afaceri cu Puterea PSD-istă.

Nu mai departe înainte de recentul scrutin, Patriarhul a sugerat credincioșilor să-și dea votul PSD.
În popasurile sale electorale, Victor Ponta a fost primit de înaltele fețe bisericești mai ceva decît Sfîntul Petru întors la Roma ca să-i apere pe creștini de prigoana lui Nero.

Presa a dezvăluit recent o învoială secretă între Guvern și BOR, prin care preoții pot pătrunde în școli nu în ipostaza de slujitori ai Domnului, ci în cea de slujitori ai Ministerului Educație Naționale.

Credinței îi ia locul averea, iar rugăciunii, număratul banilor.
Biserica Ortodoxă Română își pierde în ritm dramatic Duhul Sfînt!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *