Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Puneți la loc șampania! Dreapta nu se unește!

Mare jubilație în lumea talibanilor anti-PSD.
Dreapta se unește împotriva Ciumei roșii!

Pe vremuri de Ciuma roșie vorbea și scria și Stelică Tănase-Contracost.
Acum e protejatul lui Victor  Ponta.
Celui care l-a cocoțat în fruntea TVR nu-i mai răspunde la telefon.

Freamătul din presa anti-PSD izvorăște din niște întîlniri de ochii lumii dintre PNL și Forța Civică și PDL.
Am crede și noi în Unificarea Dreptei dacă experiența nu ne-ar spune că e vorba de simple manevre mediatice din nevoi fără nici o legătură cu soarta bietei țărișoare amenințate de Partidul-Stat.

PNL are nevoie de o așezarea publică pe un făgaș ireversibil, astfel încît PSD să nu-l poată deturna prin Călin Popescu Tăriceanu.
PDL are nevoie să-și ascundă eșecul de la scrutin: 12% față de 29% în 2009.
Forța Civică vrea să fie băgată în seamă, deși a obținut doar 3%.

Dacă – să zicem prin absurd – coaliția s-ar face în zilele următoare, ea s-ar prăbuși de hohotele de rîs ale oamenilor de bun simț.
Crin Antonescu se ținea de mînă pînă nu demult cu Victor Ponta.
Acum o să se țină de mînă cu Vasile Blaga.
Nici măcar mîna n-a schimbat-o!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Puneți la loc șampania! Dreapta nu se unește!”

  • Citat din Sima Cristian:

    “Branzovenescu candideaza.Zoe ar vrea si ea sa candideze!Tipatescu nu mai poate, are deja doua mandate.Katzavenku Hermannstadt vrea si el. Se reface scrisoarea.Intrebarea e: Cine va fi Agamitza?:)))))))))
    Si mai e o intrebare:In ce limba e scrisoarea?germana, engleza sau rusa?
    Un lucru e sigur: Tot Ghita va numara steagurile:))))))

    Si din Gabi Biris un om deosebit cu adevarat:

    Dusmanii de moarte din 2012 devin azi aliati de nadejde impotriva “ciumei rosii”…
    Unul din potentialii candidatI ne-a anuntat ca acum prioritatea este sa ajunga la o intelegere si sa decida cine va fi candidatul “dreptei”…

    Aloooooo? Nu ati inteles de ce au venit doar 30% la vot???? Pentru ca voi vorbiti doar de functii pe care nu le aveti, dragilor lideri ai “dreptei”! Pentru ca dati senzatia ca singurul vostru scop in viata este acelasi ca al “ciumei rosii”, ciolanul!

    Get real! Intelegeti ce asteapta oamenii de la “dreapta”, terminati cu tampeniile care au adus PSD la butoane, ca altfel PSD ramane acolo! Apucati-va de treaba, pentru patria voastra, nu pentru ego-urile voastre nemasurate!

  • Este nostim :Cunosc oameni care spuneau ca ei vor MM dar nu PDL asa ca imi inchipui cat lua Monica Macovei daca candida independent. Poate era interesant ca prezidentiabilii sa candideze independent. si se vedea ce pot lua partidele fara cativa lideri ca sa stim exact cum stam 🙂 sau daca au asa ceva adica lideri reali 🙂

  • Aud politicienii de doi bani, contrandu-se in emisiuni TV, ca pericolul pentru Romania este Stanga lui Ponta, sau Dreapta Basoiului, ori personajul X de Stanga, sau personajul Y de Dreapta!

    Vai voua, oameni de nimic!
    Pericolul pentru Romania este cel pe care nici unii si nici ceilalti, nu vreti nici sa-l vedeti, si nici sa-l numiti! De dezbatut public, nici nu intra in discutie!

    Adevaratul pericol pentru Romania este perpetuarea actualei „democratii pentru Mafii”, in care politicienii pot fi Lacomi, Mincinosi, Hoti, Tradatori, Iresponsabili, Nesimtiti, etc.
    Daca v-ar interesa Romania catusi de putin, ati dezbate public atat pericolul adevarat, cat si solutia propusa pentru a-l preintampina!

    Solutia preintampinarii acestui „pericol”, este cunoasterea, analiza si alegerea acelei „democratii”, pe care o veti considera mai buna pentru Romania, dintre
    cele doua prezentate pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.

  • MRU spunea acum cateva minute, ca Dreapta trebuie sa fie pro Romania, bla, bla, pentru ca nu poate spune direct ca este ..pro Ciolan!
    Pentru mine, si pentru toti romanii intregi la minte, cei ce vorbesc ca vor sa serveasca Romania, dar nu dezbat public, nu analizeaza si nu aleg „democratia” pe care ei o cred mai buna pentru Romania, dintre cele doua prezentate pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, sunt niste mincinosi odiosi, pe care nu-i intereseaza decat ..Ciolanul!
    Si cat timp se vor manifesta astfel, NICI EI NU VOR INTERESA NIMENI!

  • Agitatie mare dupa aceste alegeri!
    Intalniri intre lideri de partide de Dreapta, si declaratii ca vor sa „salveze” Romania!
    MINCIUNI ! ORDINARII ! Vor sa ajunga la ..Ciolan!
    Daca i-ar interesa Romania, nu ar trebui decat sa aleaga „democratia” pe care ei o considrea mai buna pentru Tara si romani, dintre actuala „democratie pentru Mafii”, si „democratia pentru Cetateni”, care sunt prezentate in primele doua materiale de pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.
    Atata timp, dragi compatrioti, cat nu-i veti auzi pe liderii Dreptei politice, purtand dezbateri cu privire la „democratia” care e cea mai buna pentru Romania, sa fiti convinsi ca NU-i intereseaza Romania, ci DOAR ..Ciolanul!

  • ne e scarba,ne e greata

  • Cand mai veniti in emisiune, spuneti-ne : Simtiti ca Udrea e marul discordiei ? Daca distinsa Doamna ar veni sa spuna ca se retrage , credeti ca dreapta ar fi mai relaxata?

  • Domnule Cristoiu va felicit pentru emisiunea de aseara.In sfirsit cineva a facut liniste in platou.Admiratorii rosii au inghitit in sec.Nu va mai spun maestre pentru ca la antene maestru e M Diaconu.Cu dreapta mai vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *