Raed Arafat: România trimite în Turcia trei aeronave cu 60 de salvatori, patru câini antrenați pentru căutări după cutremur și șapte tone de echipamente

Un alt iepure al lui Victor Ponta: Sorin Oprescu

Mare emoție în lumea televiziunilor de știri, stîrnită de dialogul avut cu un reporter luni dimineață, la Orăștie, de Victor Ponta:
Reporter: Domnul Oprescu spunea că dacă ar fi susţinut de PSD ar candida la preşedinţie. Ce părere aveţi?
Victor Ponta: În primul rând m-am uitat cu mare plăcere aseară, după ce m-am întros din Afganistan, la interviul domnului Oprescu. Este acelaşi om pe care eu l-am cunoscut şi pe care eu îl apreciez foarte mult şi este de fapt unul din marii lideri ai PSD, chiar dacă nu mai este în PSD, pentru că este singurul social-democrat care a câştigat Primăria capitalei, să nu uităm acest lucru. Nu ştiu. O să discutăm şi eu nu exclud această variantă, dimpotrivă, mi-ar plăcea, dar aici este o decizie comună pe care trebuie să o luăm.”

Mare emoție, deoarece  mărturisirea părea să confirme alintările lui Victor Ponta în chestiunea candidaturii. El n-ar vrea nici în ruptul capului, moare să se sacrifice pe altarul funcției de premier, funcție care-i dă posibilitatea să facă și să dreagă pentru țară bla bla bla.

Totul a pornit de  un interviu comandat Antenei 3, duminică seara, de Sorin Oprescu, interviu în care primarul și-a anunțat intenția de a candida.
Știrile de pe surse de la Orăștie privind candidatura lui Victor Ponta sunt o lovitură descurajatoare pentru Sorin Oprescu?
Nu.
Sorin Oprescu va candida.
Ca independent, zice el.

În realitate, alături de Călin Popescu Tăriceanu, de Dan Diaconescu și mulți alții, care vor candida, Sorin Oprescu va fi iepurele lui Victor Ponta.
De aia minte Victor Ponta că duminică seara, de cum s-a întors din Afganistan, n-a avut alt gînd decît să vadă interviul cu Sorin Oprescu.
De parcă Sorin Oprescu ar fi fost Izaura Mondialu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Un alt iepure al lui Victor Ponta: Sorin Oprescu”

  • o incurajare si un like pe fb pt candidatul dreptei!! avem nevoie de un candidat onest, necorupt, nesantajabil, puternic si nefesenist. culmea e ca il avem!!! sa il si sustinemhttp://www.petitieonline.com/majoritatea_romanilor_pentru_crin_antonescu

  • D-le Cristoiu, comunistii aveau obiceiul de-ai avansa pe cei care i-au numit intr-o functie , daca acestea erau sub asteptari. Partidul nu putea concepe ca a gresit si atunci regula era avansare, apoi rotirea cadrelor . Sincer, credeti ca actual se mai poarta asa ceva ?.

  • Ponta acuza pe Basescu de atacul de la Kandahar

    • nu era de asteptat de la mascariciul asta?!

    • Domnule crisoiu am vazut ca iati facut lingai pe jurnalisti care au fost cu ponta eu cred ca tu esti cel mai mare ligau mai ti minte pe cati u=cumai lins la cur pana acum eu zic sa te duci si sa lasi oamni de buna credita care mai au cev de spus tu esti un reseapat fara valoare esti o marioneta alui guse si alui bogdan vvv

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog