Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Un alt iepure al lui Victor Ponta: Sorin Oprescu

Mare emoție în lumea televiziunilor de știri, stîrnită de dialogul avut cu un reporter luni dimineață, la Orăștie, de Victor Ponta:
Reporter: Domnul Oprescu spunea că dacă ar fi susţinut de PSD ar candida la preşedinţie. Ce părere aveţi?
Victor Ponta: În primul rând m-am uitat cu mare plăcere aseară, după ce m-am întros din Afganistan, la interviul domnului Oprescu. Este acelaşi om pe care eu l-am cunoscut şi pe care eu îl apreciez foarte mult şi este de fapt unul din marii lideri ai PSD, chiar dacă nu mai este în PSD, pentru că este singurul social-democrat care a câştigat Primăria capitalei, să nu uităm acest lucru. Nu ştiu. O să discutăm şi eu nu exclud această variantă, dimpotrivă, mi-ar plăcea, dar aici este o decizie comună pe care trebuie să o luăm.”

Mare emoție, deoarece  mărturisirea părea să confirme alintările lui Victor Ponta în chestiunea candidaturii. El n-ar vrea nici în ruptul capului, moare să se sacrifice pe altarul funcției de premier, funcție care-i dă posibilitatea să facă și să dreagă pentru țară bla bla bla.

Totul a pornit de  un interviu comandat Antenei 3, duminică seara, de Sorin Oprescu, interviu în care primarul și-a anunțat intenția de a candida.
Știrile de pe surse de la Orăștie privind candidatura lui Victor Ponta sunt o lovitură descurajatoare pentru Sorin Oprescu?
Nu.
Sorin Oprescu va candida.
Ca independent, zice el.

În realitate, alături de Călin Popescu Tăriceanu, de Dan Diaconescu și mulți alții, care vor candida, Sorin Oprescu va fi iepurele lui Victor Ponta.
De aia minte Victor Ponta că duminică seara, de cum s-a întors din Afganistan, n-a avut alt gînd decît să vadă interviul cu Sorin Oprescu.
De parcă Sorin Oprescu ar fi fost Izaura Mondialu!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Un alt iepure al lui Victor Ponta: Sorin Oprescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *