Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de la ora 18

Victor Ponta a vorbit cu Joe Biden fără a se spăla pe dinți în prealabil

Fiind limpede chiar și minții lui că Joe Biden a venit la București pentru a da un nou Mesaj privind lupta împotriva Corupției, Victor Ponta a declarat, în cadrul Conferinței de presă:
Am discutat şi am reafirmat sprijinul Guvernului pentru o justiţie independentă, o justiţie imparţială, o justiţie eficientă, care sa aplice cu adevărat principiul atât de important al faptului că nimeni nu este mai presus de lege şi oricine încalcă legea, indiferent de poziţia pe care o are, trebuie să răspundă în faţa legii.”

Am remarcat din start că la atît s-a rezumat angajamentul Marionetei penalilor în privința luptei împotriva Corupției.
Lucru mai mult decît semnificativ pentru adevărul că pe iresponsabilul vesel îl doare-n fund de mesajele americanilor.

Cîtă vreme el călărește un procentaj de 40 la sută la scrutinul de duminică, procentaj dat de Poporul român în ciuda protecției acordate penalilor de partidul Stat, Joe Biden e mai puțin important decît Dan Voiculescu.

Vorbele despre sprijinul Guvernului acordat justiției independente au fost spuse cu aceeași gură cu care Victor Ponta a reafirmat sprijinul pentru penalii din România în bătălia acestora cu Justiția.

Fără a se spăla pe dinți în dinți în prealabil.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *