Novak Djokovic a câştigat Australian Open pentru a zecea oară. El va reveni pe locul 1 ATP

Gîndul de la ora 19

Tripla lovitură care e demisia lui Crin Antonescu

Luînd notă de zbieretele PSD-iste care-i cereau demisia din postul de președinte al Senatului, Crin Antonescu a revenit rapid la tribuna sălii și și-a anunțat demisia. Că liderul PNL trebuia mai devreme sau mai tîrziu să facă asta era de la sine înțeles. Sînt convins că gestul a fost luat în calcul chiar din clipa cînd Crin Antonescu a decis să divorțeze de PSD. În astfel de situații, politicianul abil își pune problema cînd și cum s-o facă. Zbieretele PSD-iste i-au dat o însemnată mînă de ajutor:

 1. Demisia a fost anunțată în plină ședință de investire a Guvernului Ponta 3, transmisă în direct de televiziunile de știri.
 2. Demisia a fost anunțată rapid, ca și cum atunci ar fi fost decisă pe loc, sub puterea zbieretelor PSD-iste.
 3. Demisia a fost anunțată în plin scandal iscat de refuzul lui Victor Ponta de a demisiona, deși USL, prin care s-a suit în fotoliul căptușit cu avantaje de la Victoria, nu mai există.
 4. Demisia a fost anunțată tocmai cînd Traian Băsescu atrăsese atenția că guvernul Ponta 3 folosește un lucru de furat: USL care nu mai există.

Cum a reacționat victor Ponta la acest anunț?
Dezvăluindu-se încă odată în nenorocita spaimă de a nu pica din funcție.
”S-a sinucis!” a exclamat Victor Ponta.

Pentru acest june imberb, cocoțat de alții în copacul Puterii, a demisiona într-un gest de onoare, cum a făcut Crin Antonescu, înseamnă a te sinucide.
Pricepem acum că, pentru a-și păstra penele de păun ale funcției, Victor Ponta e în stare de orice: de la pisiceli jegoase pe lîngă cine are interes pînă la ticăloșii incredibile.
Prin două cuvinte, Vcitor Ponta ne-a dezvăluit că are cel mai rău cancer politic posibil: cancerul funcției cu orice preț.
Să nu știe el e că de cancerul politic se moare politic pînă la urmă? Și, mai ales, pentru totdeauna.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

33 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 19”

 • Prostul sa desteptat …… dar e tarziu nu trebuie sa cadem an plasele antinse de el si ceata politica pe care o conduce….

 • Intr-adevar Cacarau a procedat decent si onorabil spre deosebire de Balalau-Tontalau. Din pacate in societatea romaneasca asemenea gesturi sunt rare iar atunci cand apar sunt supuse deriziunii. Autorul e considerat mai curand fraier decat demn.

 • poate crin s-a sinucis…dar macar daca e asa, a murit foarte frumos. chiar nu credeam ca mai exista vreun politician onest, curat si demn.

 • Teatru, maestre,nimic altceva decât teatru bulevardier!

 • Eu nu mai înţeleg nimic! Ce urmăreşte Crin? Pe ce/cine mizează?

 • Ponta se-ndreapta spre Cotroceni.
  O fi dat drumul la caini, comandantul? :))

 • Nu cred ca Plagy judeca pe termrn mediu si lung,cel mult pina a 2a zi!

 • ULTIMA ORA
  Traian Basescu nu va investi noul guvern pana cand nu se va pronunta Curtea Constitutionala.
  Coool!! :))

 • Ce sa zic?De ceva vreme Crin care se presupune nu mai este la putere,puncteaza permanent.Jos palaria!!!

 • Maestre eu as mai adauga vreo cateva aspecte ale miscarii lui Antonescu: 1. efect dramatic maxim, 2. banner „barbatul macho al natiei”, 3. lasat PSD cu tot cu Ponta in ilegitimitatea goala, 4. luat ‘maul’ la toti eventualii carcotasi de la el de la partid frustrati de pierderea sinecurilor si 5. surprins ‘cealalta opozitie’ complet in off-side.

  • domnule surdu, v-ati intrebat ce-a cautat alaturi de ponta si psd ?

  • domnule bulancea ceea ce a facut in trecut este bine stiut si retinut, sper, de memoria colectiva. Ceea ce am afirmat nu incearca nici sa il disculpe si nici sa-i spele pacatele; era doar o apreciere fata de felul in care a jucat o situatie. A trata pe cineva intr-un anume fel doar pentru ca e acel cineva e un prim pas spre clivaj si polarizare.

 • Ce lovitura de imagine,aplauze pt.crin! Da,si?!Daca era mereu asa,il apreciam,pe ce pariem,ca,indiferent cine cistga presedintia,el sau ponta,nu se aliaza iar,la anu!?…,ca nu se suceste iar,ca in 2009? Credeti ca ii pasa lui ponta?,numai bine,sa puna pe cineva de la ei.

 • Un politician cu demnitate!

 • exact ideea momentului bine ales ma gandeam si eu cand am aflat de demisie. bine subliniate si restul aspectelor din articol.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog