Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Gîndul de la ora 19,30

 A început compromiterea lui Johannis?

Conturează tot mai tare soluția Johannis ministru de Interne și vicepremier cu probleme economice.

Avansată de Victor Ponta, confirmă teza că iresponsabilul vesel face politichie și nu guvernează. Repartizarea ministru- vicepremier pleacă de la premisa de bun simț că un ministru al unui domeniu poate coordona ca vicepremier domenii asemănătoare celui pe care-l păstorește ca ministru.

Potrivit lui Ponta, Klaus Johannis ar urma să fie ministru de Interne și vicepremier cu Economia. Las la o parte faptul că de Interne răspunde vicepremierul Gabriel Oprea. Din cîte știu, Kluas Johannis e profesor de Fizică. Pentru a coordona Finanțele , Economia, e musai să te pricepi cît de cît la domeniul acesta, al dracului de complicat. E limpede că Victor Ponta n-are interesul unui Guvern funcțional. Propunerea avansată lui Johannis e o șmecherie politicianistă, menită să-l compromită pe Neamț. Din nefericire, Johannis e atît de înnebunit să ajungă ștab la Bcurești încît e gata să accepte această cacealma.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 19,30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *