Gîndul de la ora 19,30

 A început compromiterea lui Johannis?

Conturează tot mai tare soluția Johannis ministru de Interne și vicepremier cu probleme economice.

Avansată de Victor Ponta, confirmă teza că iresponsabilul vesel face politichie și nu guvernează. Repartizarea ministru- vicepremier pleacă de la premisa de bun simț că un ministru al unui domeniu poate coordona ca vicepremier domenii asemănătoare celui pe care-l păstorește ca ministru.

Potrivit lui Ponta, Klaus Johannis ar urma să fie ministru de Interne și vicepremier cu Economia. Las la o parte faptul că de Interne răspunde vicepremierul Gabriel Oprea. Din cîte știu, Kluas Johannis e profesor de Fizică. Pentru a coordona Finanțele , Economia, e musai să te pricepi cît de cît la domeniul acesta, al dracului de complicat. E limpede că Victor Ponta n-are interesul unui Guvern funcțional. Propunerea avansată lui Johannis e o șmecherie politicianistă, menită să-l compromită pe Neamț. Din nefericire, Johannis e atît de înnebunit să ajungă ștab la Bcurești încît e gata să accepte această cacealma.


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 19,30”

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Interviu cu Alexandru Cumpănașu, despre cazul Caracal, despre candidatura lui la președinție

Miercuri, 4 septembrie 2019, de la ora 19.00 la ora 20.00, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, am avut un dialog cu Alexandru Cumpănașu. Aceasta este redarea integrală a emisiunii.

Motto:
„În toate manifestările mele, în literatură, în presă, și în mica existență a bietului om am fost întotdeauna contra, chiar când eram obligat la pentru. Am fost un băț în roată. Fără să vreau.”
- Tudor Arghezi
Comandă online „Prizonier în închisoarea cărților”: