Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Anunțînd scorul pentru care va demisiona, Crin Antonescu a stabilit mașinăriei PSD de fraudat alegerile rezultatul pe care trebuie să-l impună PNL

La Adevărul live de azi, miercuri, 12 martie 2014 (sper că-n viteza cu care bat n-am greșit ziua sau data), Crin Antonescu a declarat că va demisiona din fruntea PNL dacă partidul va obține sub 20% la europarlamentare.

Hm! fac eu, ca un neintelectual ce mă aflu.

Nu trebuie cine știe ce glagorie ca să te prinzi că obiectivul numărul unu al lui Victor Ponta la europarlamentare nu-l reprezintă obținerea locului întîi (din partea asta n-are griji, mașinăria PSD-istă de găleți, țuici și pungi cu Fuck you! pentru babele analfabete la engleză, va funcționa din plin), ci obținerea unui scor dezastruos de către PNL.

Dacă există vreun om de pe cuprinsul patriei urît de Victor Ponta și de Famiglia sa, acesta e Crin Antonescu. Nu numai pentru că liderul PNL e un veritabil pericol pentru Victor Ponta (spre deosebire de Traian Băsescu, un pericol de ochii lumii), dar și pentru că fostul partener de Alianță l-a sfidat pe el, PSD-istul din Iliescu-n fiu, arogant prin moștenirea genetică comunistă.

Tot ceea ce face Victor Ponta acum – de la folosirea lui Tăriceanu pe post de osie la șareta sa, pînă la ocheadele aruncate Penalilor din PNL – vizează răsturnarea lui Crin de la șefia Partidului pentru a-l înlocui cu o paiață dispusă să fie PSD și oală de noapte de e nevoie.

Anunțînd scorul pentru care va demisiona, Crin Antonescu a stabilit mașinăriei PSD de fraudat alegerile rezultatul pe care trebuie să-l impună PNL.

Să fie Crin Antonescu sinucigaș?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Anunțînd scorul pentru care va demisiona, Crin Antonescu a stabilit mașinăriei PSD de fraudat alegerile rezultatul pe care trebuie să-l impună PNL”

  • CA nu este sinucigas, ci un alt om politic, care nu se va tine de cuvantul dat !Niciodata PNL nu va obtine singur la alegeri 20 %, indiferent de alegeri.Cei care traiesc in provincie, stiu si eu am mai scris , ca PNL este un partid mic in teritoriu. In urma unor negocieri dure, PSD a cedat si in cadrul aliantei USL, i s-au dat PNL-ului 50% din locurile eligibile.,din care ar reiesi ca este la fel de puternic ca si acesta. FALS !!Poate CA a vrut sa spuna ca va fi schimbat ,daca nu se indeplineste obiectivul, care inseamna altceva.

  • CA nu este sinucigas, ci un alt om politic, care nu se va tine de cuvantul dat !Niciodata PNL nu va obtine singur la alegeri 20 %, indiferent de alegeri.Cei care traiesc in provincie, stiu si eu am mai scris , ca PNL este un partid mic in teritoriu. In urma unor negocieri dure, PSD a cedat si in cadrul aliantei USL, i s-au dat PNL-ului 50% din locurile eligibile.,din care ar reiesi ca este la fel de puternic ca si acesta. FALS !!Poate CA a vrut sa spuna ca va fi schimbat ,daca nu se indeplineste obiectivul, care inseamna altceva.

  • A mai declarat odata ca va demisiona, iar daca Iohannis va prelua partidul(dar odata cu Annonescu nu se va mai auzi nici de Iohannis )atunci va fi sfarsitul acestui partid . Va fi Antonescu groparul partidului ?

  • BIG PROBLEM MAESTRE ! Never more … Avem si noi ” Agentul 007 calare pe oala de noapte” ! Pedeseraii … nici nu cunosc de ce se cheama oal de noapte…desi o folosesc cu predilectie si cu mandrie de patriHOTI direct pe cap !? Simplu ! Dupa umplerea recipientului cu pricina si-o aburca maiestuosi pe craniile proprii …si fiind umpluta … li „se simt” ca in noapte ! Iata de ce se spune „oala de noapte ! :-0)) Cealalta chestiune … consta in faptul ca pentru a detine un agent tip 007 musai e sa-l cresti de mic ! Mai nou pe oala noapte „agintiile” din lipsa de imaginatiune utilizeaza in cadrul pesedistoizilor … cate un capac ! Asa aparu noua reclama cu PSD via USD … inscrisuri de mare verva pe fiece oala de noapte in prag de alegeri cu BONUS din partea hotarimii comunistoide CATE UN CAPAC … la care mucalitii adauga un AC ! SLOGANUL DEVENI ASTFEL : USD – PSD via UDMR -> O OALA DE NOAPTE SI-UN CAPAC Pe Care SE ADAUGA UN AC ! In CONDITII CONSTIPABILE uluitoarea ALIANTA PSD-PC-UDMR poate folosi cu „succesuri” AC-ul cu efect LAXATIV ! Numai astfel alegerile deveniv-or mai relaxante si mai placute ! Alegatorii vor da navala … bineinteles … LA OALA si vor Ponta cu SUL’N MANA , eventual cu TURU’n mana … pentru o viata mai buna ! NU VA DEZILUZIONATI MAESTRE … SI CRIN SI PONTA SUNT BIBANI ! NICIUNUL DIN EI NU VA FI PRESEDINTE …. AGENTU’ 007 NU MINTE ! … Cu drag,onoare si consideratie … *MultaViata* *Lupul*Alb*GetoDac* *Vicentiu*I*Voiculescu* *Zamolxienii*Zegetini* P.S. – EXCELENTA EMISIUNEA DE PE Tvr 2 „OM CU CARTE „

  • Daca PNL-ul si Crin Antonescu nu reusesc sa faca fata PSD-ului am pus-o pentru multi ani de acum incolo. De aceea, va rog sa faceti cum credeti ca e mai bine sa-i transmiteti (public sau privat) acest mesaj de alarma (asa simt eu) referitor la lista de la europarlamentare. Daca vine, cum am auzit, tot cu Manescu, Nicolai si Busoi, plus Valean, eu nu-i votez. Renate Weber este singura acceptabila. Si chiar Helvig, dar mai la urma fiindca merge doar pentru cunoscatori. Trebuie oameni cu notorietate si cu valoare larg recunoscuta, chiar si independenti din anumite zone de nisa (din randul protestatarilor din toamna trecuta, spre exemplu).

  • vad ca ii duceti grija lui Crin, dle Cristoiu. ceea ce e foarte bine. ajutati-l sa fie mai prezent la tv. la a3 cred ca are interzis si la stiri

  • http://adevarul.ro/news/politica/crin-antonescu-vorbeste-despre-viitorul-pnl-adevarul-live-1430-1_53201bae0d133766a8d46339/index.html frumos interviul 🙂 merita vizionat. Avem si noi un politician care nu e in troaca…Si ziaristii care l-au intervievat cred ca s-au hotarat sa il voteze. 🙂 i-au cam marturisit la final.

  • In astfel de situatii cel mai probabil presedinte si candidat la presedentie ar deveni Johannis, iar atunci am dubii ca Viorel s-ar dori sa-l aibe adversar pe el, om cu o reputatie si mai imaculata.

  • Cacarau e periculos pentru PSD numai cu datul din gura. Din pacate un atu insuficient pentru a castiga prezidentialele. Si fara ca PSD-ul sa fraudeze PNL-ul nu va obtine mai mult de 20% (estimez un procent intre 17-20%)!

  • Numai asa vine Johannis candidat..!

    • nu e bun la prezidentiale…cred ca ideal ar fi crin presedinte si iohannis premier

    • Până la europarlamentare Crin se mai scaldă în vise de mărire; Iohannis presedinte al PNL şi prim ministru, Antonescu preşedinte. După europarlamentare Crin va visa „mimimum-minimorum” adică să rămână, după el, Johannis preşedinte PNL. Şi una şi alta sunt greu de realizat. Preşidenţia PNL va fi al unui altuia (fără Antonescu Johannis se va duce-napoi la Sibiu). Dar nici Tăriceanu nu va fi, situaţia lui semănă, în parte, cu aceea a lui Ianukovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *