Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de la ora 21

Cuvîntul de ordine al Guvernului Ponta 3: Nu tulburați stabilitatea internă luîndu-i la întrebări pe cei care jefuiesc țara!

Ziarul Gîndul a dezvăluit azi-dimineață, un nou jaf banditesc al Guvernului Ponta, ajuns deja la cifra 3:
”Chiar dacă iarna a trecut, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat recent încheierea unor acorduri cadru pentru servicii de deszăpezire în valoare totală de peste 16,3 milioane de euro. Beneficiarii sunt patru firme de casă ale politicienilor locali.”

Fiind vorba de o afacere fără perdea, trîntită în ochii opiniei publice (contracte de deszăpezire acum, cînd vine primăvara), m-am uitat pe posturile de știri, pe site-urile altor publicații așteptînd un val de indignare.

Spre uluirea mea, afacerea asta de Corupție, în continuarea altor afaceri de corupție, pe care le-am grupat sub sintagma Marea Afacere de corupție a Deszăpezirii, a trecut neobservată.

Pe toate posturile propagandiștii Guvernului Ponta, de la lideri PSD pînă la lideri de opinie, nu osteneau a invoca necesitatea ca-n România să fie liniște, stabilitate și bună pace, deoarece la hotare ard flăcările Războiului și americanii vor ca noi să fim gata de a sări la ruși în izmene și cu baioneta, precum strămoșii noștri la Mărășești.

Am înțeles de ce n-a abordat nimeni noua afacere banditească a Guvernului Ponta 3:
Pentru că s-ar fi pus în pericol stabilitatea politică a țării.

Așadar, cît timp va dura Criza din Crimeea, în România rîtanii PSD pot fura pe rupte, fără să fie luați la întrebări.
Nu de alta, dar dacă i-am lua la întrebări s-ar pune în pericol stabilitatea politică a țării acum, cînd ard bla, bla, bla.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

  • dece trebuie ca presa sa observe toate aceste mega afaceri ,?dar societatea civila ce face ?dar opozitia ce face ?daca s-au incalcat preverderile privind legislatia achizitiilor publice atunci exista si DNA etcLinistea interna nu are legatura cu furaciunile.Deci sunt tare curios sesizeaza cineva organele in drept sau asteptam anchetele presei

  • stati linistiti….mai vedem noi maine…..

  • FURATI SI VOI PRIN COABIATRE CAOGAULATA.ASTFEL VOM AVEA SI INSTITUTIA CAOBITARII COAGULATE.PRESEDINTE TOT BASE SI PRIM VICE PRIM PRESEDINTE PONTA.

  • Si in cazul in care am avea un guvern monocolor, d.p.d.v. constitutional acesta, din diverse motive, cum ar fi schimbarea conjuncturii economice externe, poate sa-si modifice programul de guvernare si sa ceara pentru asta acceptul parlamentului. Nastase a facut ceva asemanator la un moment dat. Trebuie sa retinem ca programul de guvernare trebuie sa aiba acceptul parlamentului, indiferent da structura politica a guvernului, iar modificarea lui trebuie, de asemenea supusa aprobarii. In acesta logica, actiunile guvernamentale care sunt in afara programului de guvernare nu sunt in regula si astept decizia CC ca sa vedem daca nu sunt in regula strict politic, sau neregularitatea are valoare juridica de nivel constitutional.

  • Domnule Cristoiu, americanii joaca extrem de periculos si asta pe pielea noastra. Intind coarda rau de tot si nu pot decat sa sper ca o fac doar ca sa obtina cat mai mult la negocieri. Numai ca si astfel de jocuri pot scapa de sub control! Puterea de la Kiev e legitima, insa cea din Crimeea nu! Te doare mintea. Cica referendul]mul nu e constitutional, de parca luare cu asalt a institutiilor statului prin forta armata ar fi fost constitutional. Si de cand dreptul la autodeterminare nu mai face parte din dreptul international, ci e raportat la o constitutie sau alta. E groasa rau si Basescu a luat steagul si se pune in frunte. Si unde-i atacam pe rusi, la ei acasa! Si vrem „sa fie rezonabili”! Am fost foarte surprins de consensul de la nivelul UE de astazi. Asta ma face sa sper ca sunt mai mult vorbe,

  • Alaturi de MENTORUL TAU POLITIC–pora sunte-ti niste RIDICOLI !!!!!!

  • Alooo? Exista cineva care ar vrea sa puna capa jafului? Aud? Cumva, dvs. dle Cristoiu? Daca doriti oprirea jafului si nu doar jocuri de glezne, atunci dovediti-o sustinand inlocuirea de „democratii” indicata de http://dumitrurizoaica.blogspot.com/! Restul, e ..CanCan!

  • Asta e un mizilic pentru ei.

  • Santeti sigur ?

  • Pai si de unde tacerea aceasta?Care va sa zica koabitarea produce efecte…ii imbuneaza pe prokurorii cei rai care nu mai vad coruptia nici la stanga nici la dreapta ci numai…tintit.Inspre persoana (sau persoanele) indezirabile ori cele care oricum nu conteaza.

  • cuvantul ,,stabilitate ,, imi aminteste de vremurile lui stim cu totii de cine ! e adevarat ..l-au rostit prea des 😀

  • Dar…una mica scrisorică îi puteți trimite lui VVP să-l întrebați pe persoana fizică, să nu tulburați Ucraina, ce-s cu măgăriile astea ?!?!
    Sau puteți trimite oarece dovezi la doamna Koveşi 😉

  • Oare cat mai e pana ajunge cutitul la os? … retoric … !

  • Genă proastă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *