După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Gîndul de la ora 21

Sebastian Ghiță vrea să fie nu numai chelnerul, ci și maseurul lui Victor Ponta

Duminică, 9 martie 2014, ora 19.59.

România Tv difuzează o emisiune al cărei titlu ne dovedește din plin că OTV n-a murit. OTV s-a reîncarnat în România Tv. Își trage mucii Victor Ponta? Breaking news! Vede Daciana Sîrbu într-o vitrină din Bruxelles o pereche de pantofi la sold? Breaking news!

Breaking news-ul îl dă în seara asta intervenția telefonică a lui Victor Ponta. Cum postul e al lui Sebastian Ghiță, la ivirea lui Victor Ponta în spațiul aerian al țării, emisiunea de pe România Tv nu putea deveni decît una gen Sărut mînușițele, doamnelor, domnișoarelor și domnilor.

Întrebările din studio sunt precum aceasta:
Realizator: S-a vorbit despre un nou binom politic, mult, zilele acestea: Crin Antonescu – Traian Băsescu. Vă aşteptaţi ca, în contextul ăsta, să apară o moţiune de cenzură?
Victor Ponta: Nu.”

De remarcat violarea în grup a realității în interes propagandistic. Săptămîna aceasta s-a vorbit de binomul Traian Băsescu – Victor Ponta, plecîndu-se de la ceea ce s-a numit învoiala de la Cotroceni, și nu de binomul Crin Antonescu – Traian Băsescu.

Pentru postul Famigliei Ponta nu contează. Contează că Patronul Sebastian Ghiță, colegul nostru de Unitate, vrea să fie nu numai chelnerul, dar și maseurul lui Victor Ponta.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

  • Toti politicienii romani, in frunte cu liderii lor, Basescu, Ponta, Crin, Blaga, Udrea, MRU, DD, Hunor, Funar, Pavelescu, Neamtu, etc., care, intr-un fel sau altul, stiu ca pot alege pentru Romania (si pentru Lume!) „democratia” pe care ei o considera mai buna, dintre cele doua prezentate pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, dar din lasitate sau nimicnicie n-o fac, trebuie sa accepte ca romanii au dreptul, char si datoria sa-i considere magari nesimtiti, si sa-i trateze cu tot dispretul!

    Toti jurnalistii care iau cunostinta de acest text, au datoria patriotica si deontologica de a-l aduce la cunostinta politicienilor, si de a le cere acestora sa prezinte opiniei publice romanesti alegerea pe care au facut-o!

    Cele de mai sus nu reprezinta o toana, ci o NECESITATE stringenta, atat pentru Romania cat si pentru Lume, pentru a se evita caderea pe toboganul violentei si al ororilor de orice fel!

    Starea Lumii de astazi cere o „democratie” in care politicienii sa nu mai poata „exersa” Lacomia, Minciuna, Hotia, Tradarea, Iresponsabilitatea, Nesimtirea, etc.

  • Ai spus la RealitateaTV ca televiziunile de stiri vor avea un rol important in nov . Sa le numaram : B1 , Realitatea , Nasul , Digi24 -anti Ponta ; Antena 3 , RTV – pro Ponta . La pr ima vedere 4-2 . La reiting e cam pe dos , toate 4 nu fac cat Antena 3 .Daca se duc Pora , Orcan, Marean la Antena 3 ii scade vertiginos reitingul.

  • Nuti a spus ca pmp e” partid in blugi ” . S-a facut de stanga sau muncitorii au inceput sa poarte frac ?

  • Vad ca margi la RealitateaTV . Poti sa-I spui lui Rares sa nu mai fie asa libidinos ca doar e ziarist , nu enorias in fata preotului ?. Chiar si tie iti trage niste dulcegarii care provoaca voma.