Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Gîndul de la ora 21

 

Cum a fost demascat Crin Antonescu, la indicația tovarășului de la raion, Mihai Gâdea, în organizația de bază Sinteza zilei de la Antena 3

 

Pe vremea Tătucului Stalin, putea deveni dușman de clasă și un comunist credincios cauzei, chiar ilegalist, dar care,  la un  moment dat începea să-și pună întrebări. Și dacă Societatea comunistă nu-i Raiul pe Pămînt? Și dacă Tovarășul Stalin e și el om ca toți oamenii, în sensul că bea, mănîncă și i-o trage nevestei?

Declarat dușman de clasă, Cel Care Avea Îndoieli, înainte de a fi arestat, era demascat într-o ședință de partid condusă de un Tovarăș trimis de raion. Tovarășii de nădejde ai Partidului din organizația de bază se ridicau și-l înfierau pe rînd sub privirea vigilentă a Tovarășului de la raion.

Crin Antonescu a fost pînă mai ieri un tovarăș credincios Cauzei USL.

Din motive explicabile, a început să-și pună întrebări. Și dacă USL e moșia lui Victor Ponta? Și dacă Dan Voiculescu nu e cum îl ridică în slăvi Antena 3, ci un bandit  pentru care cinci ani închisoare e prea puțin?

Și așa a devenit  Crin Antonescu dușman de clasă.

Joi, 13 februarie 2014, seara, la organizația de bază Sinteza zilei de la Antena 3 a avut loc ședința de demascare a lui Crin Antonescu.

Tovarășul de la  raion:

Mihai Gâdea.

Tovarășii de nădejde ai Partidului care au luat cuvîntul pentru a-l înfiera:

Adrian Ursu, Dana Grecu, Mircea Badea,   Mugur Ciuvică.

În deschiderea ședinței, a luat cuvîntul Tovarășul de la raion, Mihai Gâdea.

El a arătat că tovarășul Crin Antonescu a trădat Cauza USL, Cauza lui Dan Voiculescu și Victor Ponta.

Prin asta,  tovarășul Crin Antonescu a   făcut jocul  imperialismului anglo-american întruchipat de Traian Băsescu.

Au luat apoi cuvîntul, pentru a-l înfiera pe Crin Antonescu,  în numele colectivelor de oameni ai muncii:

Dana Grecu, în numele mulgătoarelor fruntașe.

Mircea Badea, în numele contorsionistelor   de la Circul de stat.

Mugur Ciuvică, în numele celor care trăiesc din datul cu gura.

Adrian Ursu, în numele celor care n-au nimic în cap.

N-a fost nevoie de o Telegramă trimisă Tovarășului Dan Voiculescu, deoarece Tovarășul se afla acolo, pitit după pierdea,  trăgînd cu urechea pentru a nu-i scăpa nimic. Nu de alta, dar așa se întocmește o Notă informativă model, pentru care autorul ar putea fi citat pe Securitate.

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 21”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *