România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de la ora 22

Mai mult decît Breaking news: Valeriu Zgonea scrie!

Azi, 5 martie 2014, a doua zi după împlinirea a 37 de ani de la Marele Cutremur, la ora 13.43, a avut loc un alt Mare Cutremur. De data asta pe scena noastră politică:
Valeriu Zgonea a susținut o Declarație de presă!

Am mai scris că, alături de Eugen Nicolicea, Valeriu Zgonea îndeplinește în regimul Ponta rolul de Prostul satului. Cînd Victor Ponta n-are chef să se facă de rîs zicînd o prostie cu moț, unul dintre cei doi se oferă să-i țină locul.

Declarația de presă a lui Valeriu Zgonea s-a referit la cererea Președintelui ca Victor Ponta să-și asume în Parlament un nou program de Guvernare. Distinsul președinte al Camerei Deputaților a respins categoric această exigență declarînd că ea nu se va îndeplini în veci:
”Guvernul Ponta a anunţat că păstrează acelaşi program de guvernare, astfel încât obligaţiile constituţionale sunt îndeplinite.”

Mai mult, Valeriu Zgonea a anunțat că va păși pe scena europeană într-o acțiune ieșită din comun:
”Sunt dezamăgit şi regret – voi scrie tuturor preşedinţilor parlamentelor din Uniunea Europeană cu privire la acest fapt şi această atitudine incalificabilă a preşedintelui statutului român care ne pune pe noi într-o situaţie delicată, într-o zonă instabilă, într-un moment în care România are nevoie de stabilitate, are nevoie de încredere si pe pieţele financiare naţionale şi internaţionale. (…).
Reporter: Când veţi informa preşedinţii tuturor parlamentelor?
Valeriu Zgonea: Astăzi! Lucrez la scrisoare şi o voi trimite, l-am informat si pe primul ministru de dimineaţă, o să-l informez şi pe domnul preşedinte acum. ”

Asta s-a petrecut la 13.43. La 17.30, șeful lui Valeriu Zgonea, Victor Ponta a iești la televizor pentru a anunța că va îndeplini cererea lui Traian Băsescu.

Nu v-am spus eu că Valeriu Zgonea e folosit de Victor Ponta pe post de Prostul satului?!

N.B. La 13.43 Valeriu Zgonea ne dădea o știre de Breaking news: Scria!
Credeți că scrie și acum, după ce Guvernul Ponta 3 a depus Jurămîntul la Cotreceni?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 22”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *