Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Gîndul de la ora 22

SPP-ul tace, deși, la Constanța, Președintele putea fi înjughiat

În timpul unei băi de mulțime, la Constanța,  Traian Băsescu a fost scuipat de un bărbat care a reușit să tragă pe sfoară dispozitivul de securitate și să se apropie suficient de mult de președinte pentru a-l scuipa.

N-am nici o îndoială că incidentul va primi semnificații politice.
Adversarii președintelui vor găsi în întîmplare expresia antipatiei care marchează ultimul an de mandat al lui Traian Băsescu.
Amicii președintelui vor vedea expresia campaniilor propagandistice duse de trusturile de presă guvernamentale.

Sincer să fiu nu exclud mîna lui Radu Mazăre aici. Sau poate chiar mîna lui Victor Ponta, iresponsabilul vesel fiind  lipsit de orice scrupule în bătălia politică.
Indiferent de dedesubturile întîmplării, am avut de a face cu ceea ce se numește un grav incident de securitate.

Cetățeanul,  ale cărui declarații nu par ale unui om întreg la minte, n-a aruncat cu roșii în președinte.
L-a scuipat.
Asta înseamnă că s-a putut apropia de președinte suficient de mult ca să înfigă un cuțit în el.

Unde a fost vigilența SPP?
Se știe că cei de la SPP au și creier pe lîngă mușchi.
Creierul le dă posibilitatea de  a ghici imediat intențiile  periculoase ale cuiva din mulțime.
Din motive care-mi scapă SPP tace asupra acestui incident.

N-ar fi normal să ne spună ce s-a întîmplat și ce măsuri s-au luat împotriva celor care au înlesnit breșa de securitate prin lipsa lor de profesionalism?

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Gîndul de la ora 22”

  • zici ca Ponta nu ar fi exclus sa fie lartizanul incidentului ,dar de ce nu continui sa spui ca si Basescu ar putea fi la originea huiduielilor la adres lui Ponta,astfel dai dovada de impartialitate, desi nu e cazul tau.

  • Un dobitoc care a fentat SPP-iştii! http://youtu.be/h0Xh7FpSqgY

  • intr-adevar! cum s-a obtinut aceasta performanta? (cu ghilimele la locul lor)

  • Face parte din deliciile puterii ….

  • pentru ca au vrut sa forteze cadrul legal si sa isi faca sambata campanie, gandindu-se ca numai ei se vor lafai pe ecranele tv, basescu si ponta si-au primit rasplata: unul scuipat, altul huiduit. la cum sfideaza cetatenii si la ce campanie ne-au servit, nu le pot ura decat la mai mare!!! cat mai multe huiduieli si cat mai multi scuipati! 🙂 in rest…la vot!!!

  • Si daca a fost din aceeasi serie de impresionare a publicului cu „draga Stolo” ? In fond toata campania asta a fost despre Base si Ponta. Il scuipa un tembel pe Presedinte, se gasesc aparatori ai acestuia , imediat, sa-l huiduie pe Ponta. Despre altii – batista pe tambal !

  • foarte urit gest, orice ar fi, e presedintele tarii!

  • ESTE INACCEPTABIL!TI SE FACE SCARBA SI GREATA ZILNIC DE TOT CE SE INTAMPLA IN ROMANIA! MAESTRE CRISTOIU! AVETI PERFECTA DREPTATE, SE PUTEA INTAMPLA ORICE, VINA ESTE A SPP-ULUI 🙁 🙁 🙁

  • Dle Cristoiu! Pentru oricine alcineva, as fi simtit repulsie fata de un asemenea comportament, dar, sa fiu iertat, Basescu a meritat din plin acea flegma!
    Sa fii presedinte 10 ani de zile si sa nu te intereseze Romania, nici a suta parte din cat te intereseaza Udrea, iata o motivare superacoperitoare pentru acel gest!
    De 10 ani de zile, s-a irosit o adevarata comoara de Solutii pentru societatea noastra, din cauza ca pe Basescu nu l-a interesat sa actioneze pentru promovarea Binelui in Romania!
    Numai eu, si cati or fi fost ca mine, i-am prezentat cel putin 5 sau 6 solutii de interes national, inclusiv o solutie alternativa la solutia criminala Basescu-Boc, de taiere a salariilor, de impozitare a pensiilor, si de marire a TVA-ului!
    Sa platesti o armata de consilieri, si sa nu raspunzi, alba sau neagra, niciunei Scrisori de interes national, iata un motiv pentru care Basescu, nu ar trebui sa beneficieze de dreprurile acordate de Lege fostilor presedinti!
    Ultima Scrisoarea adresata (Nr.6009/10-04-2014) ii solicita sa aleaga ce crede el ca este mai bun pentru Romania, dintre actuala „democratie pentru Mafii”, in care politicienii pot fi Lacomi, Mincinosi, Hoti, Tradatori, Iresponsabili, Nesimtiti, etc., si „democratia pentru popor”, conform http://dumitrurizoaica.blogspot.com/.
    In aceasta ultima Scrisoare ii spuneam ca de va dovedi aceeasi nesimtire de pana acum, voi initia o miscare in societate, care sa-i lipseasca pe presedintii nedemni de beneficiile Legii amintite mai sus!

  • Azi SPP merită nota 4 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *