Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Prin votul din 5 iunie 2016, românii au arătat că nu sunt un popor de babuini, așa cum îi consideră ambasadorul american la București

Duminică, 5 iunie 2016.
Exit-pollurile dau printre altele rezultate precum: Robert Negoiță, candidat la primăria sector 3, victorie. Cătălin Cherecheș, candidat din arest la primăria Baia mare, victorie. Olguța Vasilescu, candidat la primăria Craiova, victorie.

Miercuri, 1 iunie 2016.
O zi istorică, deoarece în această zi, după 72 de ani de la moartea prin sinucidere a baronului Killinger, arogantul ambasador al Germaniei hitleriste la București, cel pe care l-a porcăit Arghezi într-un pamflet celebru, Baroane, la sugestia lui Mihai Antonescu, exasperat de aerele de Stăpîn pe care și le dădea neamțul, un alt ambasador al unei Puteri Garante a României, cel al Americii, Hans Klemm, l-a atins în obrăznicie, dacă nu chiar l-a depășit pe celălalt, prin îndemnul adresat românilor de a nu-i vota pe cei cărora Poliția Politică, prin DNA, le-a pus eticheta de corupți:
„Eu încurajez partidele politice să selecteze candidaţi care nu sînt acuzaţi de acte de corupţie şi, de asemenea, încurajez românii să nu voteze candidaţi care au fost acuzaţi de corupţie. Dar, aşa cum aţi spus, şi în SUA există prezumţia de nevinovăţie până la proba contrarie. Corupţia politică există şi în Statele Unite, sînt foarte mulţi politicieni care au fost găsiţi vinovaţi de corupţie doar în ultimele luni. Au existat şi membri ai Congresului care au fost găsiţi vinovaţi de corupţie. Acestea sînt probleme cu care se confruntă orice ţară din lume. În SUA, pînă cînd cineva este condamnat, nu există o interdicţie în a candida, dar partidele evită orice asociere cu cineva acuzat de fapte de corupţi.”

Despre unicitatea momentului în care ambasadorul american a deconspirat mecanismul prin care România se vrea transformată într-o țară de babuini (corupt, penal, de nevotat, de huiduit e doar cel înhățat de DNA după criterii strict politice), am scris pe cristoiublog.ro.
Vineri, 3 iunie 2016, cu această poruncă dată românilor reduși la babuinii ambasadei americane, am stat de vorbă cu o doctoriță de 30 de ani, mamă de copil pasionat de calculatoare, soție de soț cu o profesie bună, cu cine va vota duminică.
La primăria Capitalei mai ezita dacă să-l voteze pe Nicușor Dan.
La primăria de sector, ca locuitoare a sectorului 3, n-a avut o clipă de șovăială în a-mi răspunde: Robert Negoiță.

Am făcut ochii mari.
De două ori.
Odată pentru că am o părere proastă despre Robert Negoiță, patronul unui ziar care m-a calomniat în numele PSD-ismului ghiorțănist.
A doua oară pentru că Robert Negoiță se înscria perfect în categoria celor pe care ambasadorul american ne spusese nouă, babuinilor, să nu-i votăm.
Nitam-nisam, pe 14 aprilie 2016, cînd Robert Negoiță era ca și decis candidat la primăria sectorului 3, DNA și-a amintit că are prin sertare pregătit pentru momentul politic oportun un dosar despre o afacere a primarului din 2005-2009. A fost chemat la DNA și pus sub acuzare. Brusc, prin șmecheria asta securistă, Robert Negoiță a devenit penal. Și dacă e penal, musai să nu fie votat de cetățenii sectorului 3, în concepția ambasadorului american și a Diviziei Presă a Poliției Politice.

Am zis interlocutoarei chestia cu îndemnul american de a nu vota penalii, prin penali înțelegîndu-se, firește, cei etichetați astfel de DNA.
Distinsa s-a uitat la mine, cum ar spune Mihail Sadoveanu, dintr-o parte.
Ambasadorul american nu e locuitor al sectorului 3. Prin urmare, el se poate pronunța cel mult în legătură cu primarul Washingtonului. Și dacă l-am întreba de primarul pe care l-ar alege, mai mult ca sigur ar spune c-ar vota un primar care i-ar garanta că-i ia mai repede și mai ieftin gunoiul. Nu știu dacă Robert Negoiță e penal sau nu. Știu însă că, sub administrarea sa, sectorul 3 e o bijuteriei de curățenie, de civilizație, de modernitate.

Robert Negoiță a cîștigat cu un scor care-l făcea primar și dacă ar fi fost două tururi.
Asta deși ambasadorul american la București i-a îndemnat pe români să nu-i voteze pe cei declarați de DNA corupți.
La fel s-a întîmplat, iată, și la Baia Mare și la Craiova. Primari despre care se știa că vor cîștiga din primul tur au fost chemați la DNA în campania electorală și, potrivit mașinăriei de tip securistic, declarați penali, corupți, de nevotat, dușmani ai poporului în varianta ambasadei americane la București.

De ce?
Pentru că românii sînt suficient de maturi ca să știe că nu atît corupția, cît mai ales prostia ucide.
Pentru transformarea României într-o colonie a ambasadei americane la București – nici măcar a Americii, ci a Ambasadei americane la București, s-a depus un efort uriaș de către Poliția politică pentru a face poporul român să-i voteze pe proști în genul lui Valeriu Zgonea, idiotul util al ambasadorului american la București.

Votul din 5 iunie 2016 a fost o replică dată acestei tentative antiromânești, pentru că un popor se prăbușește dacă e dat pe mîna proștilor, pe deasupra și slugi ale Puterilor Garante.
Dacă ne gîndim că și victoria Gabrielei Firea la București poate trece drept răzbunarea lui Sorin Oprescu, și el victima Operațiunii prin care s-a încercat promovarea prostiei la conducerea localităților, votul de la 5 iunie 2016 e o demonstrație că românii, tratați de ambasadorul american drept babuini, sînt mult mai maturi civic decît americanii pe cale să-l voteze pe Donald Trump.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

61 comentarii pentru articolul „Prin votul din 5 iunie 2016, românii au arătat că nu sunt un popor de babuini, așa cum îi consideră ambasadorul american la București”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *