Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de marți, 13 ianuarie 2015

Traian Băsescu va prelua șefia PMP

Elena Udrea a lăsat să se înțeleagă că nu va  mai candida la șefia PMP în cadrul Congresului care a fost devansat din martie în februarie.
Știrea a fost prezentată de majoritatea site-urilor și televiziunilor drept una senzațională.
Mie însă nu mi s-a părut de loc senzațională.

Elena Udrea nu va mai candida la șefia PMP.
Faptul că n-a zis-o răspicat ține de o strategie minimă de pregătire mediatică.
Nu va mai candida pentru a lăsa locul lui Traian Băsescu.
Devansarea Congresului și anunțul sunt semnele că șefia partidului va fi preluată de Traian Băsescu.

Admiratorii lui Traian Băsescu ar putea fi nițel dezamăgiți la gîndul că un președinte care a condus România timp de zece ani neîntrerupți, lăsîndu-și o puternică amprentă asupra țării, se mulțumește cu șefia unui partid de doar 6 la sută și nu are ambiții pentru unul de peste 25 la sută.

Dincolo de faptul că un asemenea partid nu i se oferă lui Traian Băsescu, cred că un partid precum PMP ar fi cum nu se poate mai nimerit pentru fostul președinte:

  1. I-ar da posibilitatea să-și verifice talentul de făuritor de partide.
  2. I-ar da posibilitatea să i se audă într-o primă fază vocea, fără ca ea să fie asurzitoare.
  3. Ar da posibilitatea multor oameni cinstiți din afara politicii de a pătrunde în politică, deoarece mi-e greu să cred că Traian Băsescu ar avea nevoie de traseiști ca să-și rostuiască un partid parlamentar.

Dvs ce credeți?
Traian Băsescu trebuie să preia șefia PMP?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

55 comentarii pentru articolul „Gîndul de marți, 13 ianuarie 2015”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *