Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cum a făcut presa occidentală din Liviu Dragnea de Teleorman un Donald Trump al României!

Iată faptele!
Pe 11 decembrie 2016, în România au avut loc alegeri parlamentare.
Prin întreaga lor desfășurare, prin absența contestațiilor ulterioare (o premieră în postdecembrism), alegerile din 11 decembrie 2016 au întrunit pe deplin condiția fundamentală pentru ca noua majoritate să fie recunoscută de SUA, de NATO și de UE.
Condiție cu care românii au fost pisați la cap de Puterile Garante după căderea comunismului:
Alegeri libere și corecte!

România e membră NATO și UE, partener strategic al Americii în această parte complicată a Uniunii Europene.
Alegerile din 11 decembrie 2016, libere și corecte, au adus cu ele victoria zdrobitoare a Partidului Social Democrat. Împreună cu un alt partid, ALDE, PSD a alcătuit o majoritate parlamentară confortabilă și, pe baza ei, a investit un Guvern, condus de Sorin Grindeanu.
Partidul Social Democrat e membru cu drepturi depline al Partidului Socialiștilor Europeni. Partidul ALDE e membru cu drepturi depline al Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa.
Europarlamentarii PSD și ALDE sînt o prezență activă în Parlamentul European. Din partea PSD, social-democrata Corina Crețu e Comisar european.
Atît în campanie, cît și după alegeri, PSD și ALDE au reînnoit angajamentele externe ale României postdecembriste:
Apartenența la NATO, Apartenența la UE, Apartenența la Parteneriatul strategic cu SUA.

Nimic din deciziile de politică externă ale României n-au fost puse la îndoială de campania electorală a celor două partide.
E drept, mai mult în vorbe, liderii celor două partide au invocat necesitatea unei poziții mai demne a României în Uniunea Europeană, potrivit intereselor noastre naționale.
Din punctul de vedere al orientării geo-politice astfel de declarații nu schimbau cu nimic orientarea pro-atlantică a României.
PSD nu e un partid nou pe scena postdecembristă. A mai fost la Guvernare și, mai mult, în timpul Guvernărilor sale, România a intrat în NATO și în UE.
În timpul companiei electorale, PSD a prezentat un program politico-economic. Deși criticat de partidele de Dreapta ca fiind unul de pomeni electorale, Programul PSD n-a stîrnit o clipă preocupările aliaților occidentali. Presa occidentală n-a tras semnale de alarmă în legătură cu unele puncte din Program ca fiind antioccidentale și, cu atît mai puțin, antidemocratice. Programul ALDE a fost și el primit bine de către NATO, de către Uniunea Europeană. În nici un moment, presa occidentală, ambasadele de la București ale Puterilor Garante, n-au sesizat poziții amintind de cele ale lui Donald Trump sau de cele ale lui Marie Le Pen.

La nici două săptămîni de la instalare, Guvernul PSD-ALDE dă o Ordonanță de Urgență dubioasă. Deși prezentată ca dorită de realități, Ordonanța era menită să rezolve chestiunile personale ale liderului PSD, Liviu Dragnea, obsedat de problemele sale cu Justiția. Klaus Iohannis, ținut la curent de SRI, devenit sub Eduard Hellvig, Noua Securitate a Președintelui, intervine cu hotărîre împotriva acestei Ordonanțe. Intervin și Parchetul General, DNA, CSM și presa anti-PSD, în frunte cu Divizia Presă a Binomului SRI-DNA. În toiul pregătirilor pentru emiterea Ordonanței, în București au loc demonstrații de protest așa-zis spontane. Spun așa-zis, deoarece, deși neautorizate, demonstrațiile sînt sprijinite și încurajate de Președinte și de Sistemul Instituțiilor de forță. Mai mult demonstrațiile sunt încurajate chiar de Guvern. În nici un moment, forțele de ordine nu atrag atenția participanților că au nevoie de autorizație. Ba chiar, forțele de ordine se dau peste cap pentru ca demonstrațiile să se desfășoare cît mai nestingherit. Circulația în centru Bucureștilor este blocată pentru a nu stînjeni manifestațiile spontane. Demonstrații, masați în Piața Victoriei, sunt protejați de impresionante forțe de jandarmi.

Precizarea că demonstrațiile s-au bucurat de sprijinul total al autorităților e crucială pentru a înțelege semnificația lor. Rapsozii acestor demonstrații le-au transformat în veritabile legende ale Rezistenței civice moldo-valahe. Una e să ieși în stradă neautorizat împotriva întregii Puteri – cum s-a întîmplat în 1990 cu Piața Universității – și alta e să ieși știind că beneficiezi de protecția unei Părți a Puterii, dacă nu chiar cea mai importantă.
S-au comparat demonstrațiile din ianuarie 2017 cu cele din decembrie 1989.
Nimic mai jignitor pentru demonstrațiile din decembrie 1989.
Una se să ieși în stradă riscîndu-și viața în confruntarea cu Armata și alta e să te duci cu cîini și cu copii în Piața Victoriei ca să te joci cu telefoane lanternă!

Cu toată revolta stîrnită de pregătirile pentru Ordonanță, Guvernul dă Ordonanța respectivă în noaptea de 31 ianuarie 2017 spre 1 februarie 2017. Toate împrejurările acestei decizii rămîn în Istorie ca model de acțiune în forță de tip dictatură din Caraibe. Explicabil în acest context, că în București și în țară au loc, seară de seară, demonstrații gigant, cu participarea a zeci și sute de mii de oameni.
Sub presiunea acestor manifestări, PSD și ALDE dau înapoi. Guvernul Sorin Grindeanu abrogă Ordonanțele.
Cu toate acestea, manifestațiile continuă. Chiar dacă fără să atingă numărul uriaș de pînă la abrogare, ele acționează ca un factor de presiune pentru demisia Guvernului. Deoarece protestul dă semne de oboseală, se pun la cale seară de seară, de firmele de publicitate, sprijinite de Sistem, tot felul de trucuri menite de a le păstra în atenția presei interne și mondiale, dar mai ales pentru a asigura un număr însemnat de persoane prezente în Piață, pentru ca acesta să fie trîmbițat de cele două posturi tv ale Diviziei Presă: Realitatea Tv și Digi Tv.

Manifestațiile de protest din București au beneficiat de o atenție uriașă din partea presei occidentale. Televiziuni de prestigiu și-au trimis aici care de reportaj pentru a transmite în direct momentele culminante ale demonstrațiilor. Evenimentelor de la București li se consacră reportaje, relatări și comentarii de către marile agenții de presă internaționale.
România e văzută de presa occidentală ca o provincie uitată a Europei.
Cu excepția unor evenimente violente (Revoluția din decembrie 1989, Mineriadele), România e ocolită de presa Occidentală.
Cînd se scrie despre România, se scrie ca despre o sursă bogată de întîmplări bizare prin raportare la civilizația occidentală, corupție, sărăcie, proaste maniere, înapoiere de Ev Mediu.
De bine nu se scrie despre România din două motive:

 1. Nu face rating sau tiraj.
 2. Contrazice în ochii cititorilor imaginea deja înrădăcinată de țară care a nimerit din greșeală în Uniunea Europeană.

Uriașul și bruscul interes al presei occidentale pentru un fapt normal și în Franța, Anglia, Germania – demonstrații împotriva unor decizii ale Guvernului (în Franța, Legea Macron a scos în stradă seară de seară sute de mii de parizieni, fără ca presa mondială să vorbească de Revoluție) se constituie din start într-o ciudățenie.
O demonstrație antiguvernamentală la București, lipsită de orice violență, nu aduce nici rating, nici tiraj presei occidentale.
A doua și marea bizarerie apare din abordarea acestor demonstrații.
Ele au fost și sunt prezentate ca un gest eroic, disperat al unui popor aflat sub o dictatură nemiloasă.
Nu s-a scris un rînd despre sprijinul dat de Președinte acestor manifestări.
Nu s-a scris un rînd despre atitudinea mai mult decît binevoitoare a Guvernul față de aceste manifestări. Guvernul Grindeanu mai că n-a trecut de parte demonstranților, atît de dulce a fost cu ei.
Nu s-a scris un rînd despre faptul că Guvernul nu numai că n-a interzis protestele, ba mai mult, le-a încurajat prin blocarea Circulației în centrul Bucureștilor.
S-a insistat pînă la cea mai joasă manipulare, de tip OTV-ist, pe eroismul acestor demonstrații.

Urmărind reportajele și comentariile din presa occidentală, rămîi stupefiat de abandonarea de către autori a minimei echidistanțe profesionale (reprezentanții Guvernului, ai PSD și ALDE, deși reprezentanți ai unei Puteri desemnată în chip democratic nu beneficiază în presa occidentală de necesarul drept la replică) și transformarea lor în ziariști de tip bolșevic, cei care nu făceau presă, ci propagandă și agitație în favoarea maselor populare, împotriva burghezo-moșierimii.

E mai mult decît semnificativ pentru tendențiozitatea bolșevică a presei occidentale că din România sunt publicate doar punctele de vedere ale adversarilor PSD: Președintele, intelectuali din ICR-ul lui Traian Băsescu, șefi ai instituțiilor de forță. Îndreptățite sau nu, punctele de vedere ale PSD, ale Guvernului, ca aparținînd unor forțe democratice, trebuia să fie și ele prezente în presa occidentală, pentru ca cititorul sau telespectatorul să-și facă o imagine corectă despre evenimentele din România.

Cu rare excepții, comentariile nu sînt analize seci, lucide ale conflictului dintre Guvern și stradă.
Comentariile sînt ode închinate demonstrațiilor.
Un cititor sau telespectator occidental simte nevoia să se întrebe nedumerit:
Ce dracu se întîmplă în România?
A revenit Nicolae Ceaușescu la Putere?
E pe cale România să iasă din NATO și UE pentru a intra în CSI și românii, asemenea ucrainenilor, au ieșit în stradă ca să apere apartenența României la Occident?
Întrebări legitime, deoarece situația din România e prezentată în presa occidentală la fel cum a fost prezentată situația din Ucraina din timpul Euromaidanului sau situația din Egipt în timpul Primăverii arabe.
Un conflict între Popor și Puterea dictatorială.
Cititorul sau telespectatorul occidental are impresia că-n România n-au fost alegeri libere, ci o Lovitură de Stat militară care a adus la putere o juntă împotriva căreia Poporul a ieșit în stradă cu brațele goale.
Deoarece mulți occidentali nu știu pe unde vine și România asta, indiscutabil vor fi fost convinși că România e Turcia lui Erdogan.

Cum se explică abordarea asta ciudată de către presa occidentală, greu de justificat dacă ne gîndim că Guvernul PSD-ALDE e rezultatul unor alegeri libere și corecte?
Răspunsul e simplu.
Se explică prin faptul că PSD și ALDE au cîștigat în chip zdrobitor alegeri libere și corecte.
Alegeri libere și corecte au fost cîștigate de Donald Trump în America.
Alegeri libere și corecte au fost cîștigate de conservatori în Polonia.
La Budapesta, Victor Orban a cîștigat alegeri libere și corecte.
Alegeri libere și corecte au avut loc și în Grecia lui Țipras.
Alegeri libere și corecte vor avea loc și în Franța.
Viața a dovedit că alegerile libere și corecte pot aduce la Putere Guverne și Președinții cu o altă politică decît cea neoliberală de pînă acum, împărtășită de guvernele din cele mai multe țări membre ale UE, dar mai ales de presa europeană și cea americană anti-Trump.

Desigur, în România Guvernul PSD-ALDE n-are nici o legătură cu neoconservatorismul lui Donald Trump sau cu naționalismul lui Marie Le Pen.
Bietul Liviu Dragnea habar n-are de antiglobalism, de eurosceptism, de conservatorism, nici măcar de naționalism.
Ordonanța de Urgență nu dă curs nici unui Program politic, d-apoi unui program neliniștitor pentru neoliberalismul european.
Ea, Ordonanța, dădea curs zbaterii lui Liviu Dragnea de a scăpa din ghearele DNA.
E limpede însă că Presa Occidentală a purces la o spectaculoasă operațiune de imagine.

Guvernului PSD-ALDE i s-au conferit notele de program ale lui Donald Trump.
Bietul Liviu Dragnea s-a dus la Washington ca să-și facă poză cu Donald Trump.
Pentru asta el a fost identificat cu un aliat din România al lui Donald Trump în politica scandaloasă a președintelui american.
O dată transformat Liviu Dragnea într-o Marie Le Pen, iar PSD în Frontul Național, Operațiunea Presei Occidentale se dezvăluie plenar:
Demonstrațiile de la București sînt un avertisment pentru cetățenii din țările europene care ar îndrăzni să-și dea votul unor partide precum Frontul Național din Franța:
Votați degeaba!
Votul vostru nu va conta, pentru că noi îl vom contrazice prin ample mișcări de stradă!
De aceea s-a scris despre demonstrațiile de la București ca semnificînd o Revoluție.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Cum a făcut presa occidentală din Liviu Dragnea de Teleorman un Donald Trump al României!”

 • Mestre, buna analiza, insa cu scuzele de rigoare sunteti putin depasit de vremurile pe care le traim din alt punct de vedere si anume modul nou de manipulare si coordonare a maselor, lucru ce a facut din Romania si un camp experimental, un soi de Euromaidan 2.0 pe care am incercat sa il explic aici: Protestele 2.0 – concluzie de final a ceea ce a inseamnat #rezist Interesul occidentului a fost urias si din acest punct de vedere, probabil ca modelul il vom vedea copiat in curand si in alte locuri pentru ca cel putin din punct de vedere experimental a dat randamentul scontat cu toate metehnele lui.

 • Problema cea mai gravă a fost enunţată chiar de fostul condamnat-liberat, secretarul CJ de Hunedoara, Dan Daniel. E mult mai dureroasă condamnarea în temeiul unei norme penale neconstituţionale decât o erare judiciară. Asta înseamnă să aglomerarea nulităţilor în legislaţiv şi supremaţia cucuvelelor în sistemul judiciar, prin aplicarea legii fără discernământ şi prfesionalism. Un magistrat adevărat are capacitatea să sesizeze din oficiu neconstituţionalitatea unui text de lege la CCR.

 • S-au trezit USR-iştii şi se dau mari descoperitori de subtilităţi între OUG 13 şi 14, deja obosite de când s-au discutat. Reîncălzesc supa cu pericolul ca ultima să fie anulată pe motiv de neconstituţionalitate şi astfel s-o reactiveze pe precedenta. Adormiţilor, oricînd se poate reactiva conţinutul OUG 13 fie prin una viitoare asemănătoare OUG x, fie prin lege în Parlament cu aceleaşi prevederi. USR-iştilor nu le mai prieşte nici activitatea parlamentară de atâta oboseală şi parcă ar urmări să interzică orice formă de legiferare. Somn uşor!

 • CA Alba cică a prezentat azi lămuriri legate de hotărârea dată în contestaţia la executare. De fapt îşi corectează explicaţia greşită – scrisă negru pe alb în minuta hotărârii – c-ar fi fost dezincriminat abuzul în serviciu prin deczia CCR. În hotărâre a greşit fiindcă nu face nicio distincţie, abia azi distinge cu precizare justă „dezincriminare parţială.”
  Într-un caz smilar, o instanţă din Cluj se exprimă corect : „fapta nu mai este prevăzută de legea penală.”. Altfel spus, abuzul în serviciu nu a fost dezincriminat. Există pentru unele fapte, iar pentru altele nu. Repet ce-am zis ieri: Iordache minte când afirmă că art. 297 Cod penal nu mai există în Cod penal după cele 45 zile fără adaptare la deciia CCR. Persistă în manipulare.

 • Johannis l-a chemat pe Grindeanu la Cotroceni, Nu cred că va întoarce proiecul de buget în Parlament, indiferent ce atitudine ar avea premierul sau ministrul de finanţe. Inconştientul se bagă îşi dă importanţă în ochii prostimii şi nu-i exclus să ceară nişte promisiuni de realimentare a SRI la prima rectificare bugetară. Omul e obsedat de recunoştinţă faţă de SRI.

 • Considerați totuși că sunt încă numeroase personajele care propun și „erorile judiciare” ca izvoare de
  „practică judiciară” ?

  • Da, dar mult mai condamnabilă e tăcerea propagandistului involuntar, după ce află că s-a aflat în eroare. Cine adoptă propagarea eronată cu intenţie e un manipulator mizerabil, refugiat în tăcere, la fel ca periculosul iniţial involuntar.

   • Există şi manipulatori mizerbili care pracţică ambele metode de lucru. Un exemplu cât se poate de edificator e aşa-zisa jurnalistă Ondine Gherguţ, de pe lângă RL. Are bătături pe buze de la cât pupă cucuveaua, DNA şi SRI. Are tupeu să tragă în favoarea pupaţilor până şi erorile lor dovedite. E o raritate în materie de manipulare groslană, susţinută orbeşte pe FB de nişte nulităţi de compătimit. O aplaudă necondiţionat, fără să înţeleagă ce rahat mănâncă manipulatarea, chiar dacă le-ar arăta numai un deget.

 • Nicuşor Dan:
  „…Doar pe acele părți sociale am primit 150.000 de euro. Nu-mi aduc aminte ce am făcut cu banii”
  L-am mai văzut pe individ cum se blochează când intră în sevraj. Problema cea mai gravă nu-i la el. Cei care agreează asemenea personaje nu-s normali. Se asociază cu astfel de figuri, direct sau indirect, fără să se întrebe cum este posibil un asemenea răspuns idiot. Câţi dintre noi ar cheltui 5.000 de euro fără să-şî amintească pe ce anume, unde se află ce a cumpărat, ce satisfacţie a avut de pe urma lor? Darămite 150.000. Repet, nu-i normal cine-i permite lui Nicuşor Dan să dea un răspuns atât de idiot, fără să se întrebe câţi şi de ce sunt capabili de asemenea anomalii de comportament. Cum a ajuns să lucreze cu asemenea ordine de mărime, culmea!, să locuiască într-o garsonieră marginală si să uite de destinaţia unei sume cât pentru un apartament bine amplasat? Corepunde portretului robot al interpusului aflat în slujba acoperită, pentru manevre comerciale şi returnarea profitului în puşculiţa de serviciu. Cine-i exagerat de sigur că nu va avea probleme sub protecţia supranaturală nu-şi mai face probleme, nici măcar cu inventarea unei explicaţii cât de cât rezonabile, în locul celei pe care nu o poate divulga din cauza secretului şi a jurământului. L-au luat pe nepregătite, dar va primi instructajul cuvenit, până îşi va aminti şi de laptele supt pe gratis de la mă-sa.

 • Bietul Liviu Dragnea ! Trebuia sa scoata armata sa ne impuste !? Va auziti ce spuneti ? (nu ati zis chiar asa dar ii laudati ca au lasat protestele sa curga de parca ar trebui sa le punem o corona )Suntem in 2017 ! Nu se mai inabusa protestele cum se facea odata , ar fi fost mai rau daca ar fi incercat ceva .
  Interesant articolul dumneavoastra adevarat pe alocuri dar cu tenta clara de manipulare . Asta este obiectivitatea dumneavoastra.
  E adevarat ca in Occident suntem nebagatl si neluati in seama . In presa nu se scrie despre noi . Nu suntem perceputi neaparat in rau , le suntem indiferenti ca un vecin jegos , corupt fara nicio speranta de a ne pune pe aceeasi linie cu ei . In presa lor de ex se scrie mai mult despre rusi . americani , turci si refugiati . Daca se intampla ceva mai serios la noi in tara , ni se acorda un articol cu cateva randulete.
  Inteleg disperarea domnului Dragnea . M-am gandit ca in viata mea cel mai rau ar fi sa ajung la puscarie . E retoric sa spun ca dumnealui trebuia sa se gandeasca inainte . Am inteles si pe prietenii mei care au votat PSD-ul , oameni normali , muncitori , seriosi , dintr-un mediu social de mijloc , oameni care isi doresc salarii bune , sa-si creasca copiii frumos , in pace , neintelegand prea bine toate dedesubturile astea ci vazand doar lipsa unui trai asemanator cu cel occidental , ca doar n-o sa fim mai aproape de rusi , acolo unde s-a dat liber la bataie asupra femeii ! ?
  In definitiv e dreptul meu sa intreb de ce dupa 27 de ani , nu avem tara impanzita cu autostrazi , de ce nu avem spitale si de ce cele actuale sunt jegoase ! Intreb de ce copiii care termina 12 clase sunt dezorientati ca nu stiu incotro s-o ia ! De ce in tara noastra nu poti izbuti prin forte proprii daca nu ai relatii !? De ce trebuie sa existe tot timpul , ca pe vremea comunistilor , distanta intre cetateni si institutii in in raport invers !
  Nu ma intereseaza aceste partide care au dus Romania unde este ! Ma intereseaza ca noi , romanii sa simtim ce inseamna bunastare , ori asta se face cu mai putina coruptie .

 • Oare de ce autoritatile nu aplica legea in cazul protestelor neautorizate ? Spera ca acestea sa se stinga de la sine ? De ce PSD&ALDE nu incearca o contraofensiva mediatica pe plan intern ?

 • Articolul d-lui Cristoiu explică limpede de ce unul din efectele secundare ale protestelor va fi euroscepticismul. Foarte bine argumentat.
  Părerea semnată cushing atrage atenția; spune lucruri extrem de interesante.

 • De ce Ciolos& Pruna n-au reglementat ” abuzul in serviciu ” ? Pai mai aveam noi „eroina anticoruptie” ? Iaca!

  • Fain răspunsul!
   Nu-i exclus să fie valabilă şi reciproca. Pruna a avut intrare de serviciu în guvern la recomandarea eroinei cucuvelelor. Arhiva are cadre tot înainte.
   În plus, după inspiratul ordin dat recent de Robert Turcescu deputaţilor, de la microfon- „Pe loc repaus!”- aş adăuga la Prună ordinul pe unitate. La abuzul în serviciu i s-a spus „Pe loc repaus!”. A lăsat câteva urme evidente de executare la comandă militară.

   • Dacă Prună mai rămânea, Big Brothers ne făcea,
    Cine-i cu Big Brother e idiot sau acoperit sau ambele, dar cu siguranţă se autodenunţă transparent.
    Dilemă simplă pentru susţinătorii necondiţionaţi ai binomiadei şi statului de drept stradal, neautorizat. 😀
    Cică unii visează c-ar fi revoluţie pe 13 ani cu inconştientul la Cotroceni pe mandate fără număr O fi poate revoluţia aia a bunului-simţ liberal când s-a făcut apoi de tot USL-ul, Revoluţie asistată de infiltraţi după spiritul de turmă intelectuală.

 • As adauga ca Progresismul a devenit o religie :
  – foarte multi cred in continuare in Lupta pentru drepturile omului, cu toate ca minoritatile se bucura de privilegii peste autohtoni (vedeti locuri speciale la facultate, locuri de munca etc)
  – generatia care acum are 20-30 de ani (din care fac parte) este cea mai prost educata generatie din istoria omenirii, in toata lumea – a fost continuu manipulata prin un numar uluitor de mijloace in zona progresista si, nestiind altceva, se zbate sa salveze o cauza care nu le apartine, de fapt [va recomand sa cautati sa vedeti reactiile The Young Turks din seara alegerii lui Trump – exact aia este generatia mea]
  – o suita enorma de jurnalisti occidentali si-au facut cariera debitand Crezurile corectidunii politice (sunt jurnalisti care nu s-au putut angaja pana nu au rostit frumos si clar aceste Crezuri, sunt povesti adevarate) – in fapt, acesti agitatori (ca jurnalistii nu pot fi numiti) au transformat marile trusturi din presa in media, dar, in parsivenia lor, au pastrat aparenta de credibilitate

  Astfel, avem de a face acum cu o lupta uriasa a neo-liberalilor de a nu fi demascati, in grup, in fiecare tara, drept niste impostori uriasi ai istoriei (probabil cea mai monumentala decadere din istorie) – de asta sunt asa de agresivi, de asta utilizeaza metodele presei bolsevice – fara aceasta religie ei nu sunt nimic.
  In acest sens, se incurajeaza protestele de strada in toata lumea – „chemarea” de a salva Religia de „rasisti”, „xenofobi”, „islamofobi” – aceasta fiind ultima lor carte, pentru ca democratia deja nu ii mai doreste. Noi de asta am aparut in presa occidentala, suntem utilizati intr-un razboi care nu este al nostru.
  Iar noi, romanii, avand o sete de imagine buna in Occident, ne fudulim ca vai ce imagine frumoasa facem in afara…

 • Peesediştii ţin capul în nisip de frică şi din cauza datoriilor. După debarcarea lui Ponta, PSD avea datorii 7 milioane euro. Campania pentru parlamentare i-a adus în pragul apneei, au prins în extemis un balon de aer cu legea perpetuării datoriilor. Au cumpărat sediul din Kiseleff de 1 milion euro în rate pe trei ani, cu avans 10%. N-au bani nici pentru organizarea unor proteste mai de Doamne ajută!, la Cotroceni. Au nevoie de un timp de guvernare. 😆

 • Doamna MAIDan nu intervine să-i tragă de mânecă, să-i legitimeze sau să-i amendeze pe demonstranţii neautorizaţi din mai multe motive:
  -Dragnea tremură de frică şi i-a interzis să tulbure apele. L-am auzit de nenumărate ori pe viteazul Dragnea ameninţând în acelaşi mod-şablon, cam aşa: „Dacă informaţia asta se confirmă…” După cum porneşte, zici că urmează să spargă microfonul sau capul cameramanului, să urce pe pereţi, să ameninţe cu suspendarea preşedintelui sau cu vreo excludere din PSD şamd. Nimic din astea. Demarează puternic şi trage concluzia cutremurătoare, distrugătoare, îngrozitoare „Dacă informaţia asta se confirmă… atunci e foarte grav” Uf! Ce tare mă speriasem! Omul e mai blând decât un mieluşel, Chirica poate să-l scuipe şi tot n-are curaj să reacţioneze, infiltraţii pot să zburde în voie şi tot nu le divulgă numele. Totul e doar foarte grav şi el întoarce celălalt obraz.
  – cum să te legi la întâmplare de autorizaţie şi de nişte protestatari, să iei ceva măsuri cu duba, când nu ştii peste cine nimereşti? Te trezeşti cu tot felul de replici aşteptate: „Băi, stai, gata, sunt maior!”, „Eu sunt infiltrat de serviciu să spionez cine-i agitator mai bun ca mine” sau „Idiotule, sunt Anaconda”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *