Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Dvs ce-ați vrea să-l întreb pe Călin Popescu Tăriceanu marți seara, la emisiunea Ultimul cuvînt de pe B1 Tv?

Marţi, 3 martie 2015, de la 21.30 la 23.00, Cătălin Striblea îl are drept invitat la emisiunea sa de pe B1 Tv pe Călin Popescu Tăriceanu.
Băgînd de seamă că președintele Senatului a fost şi la Foc încrucişat, de la TVR, cred că-i vorba de o campanie a liderilor Coaliției de guvernămînt pentru a contracara campania de răsturnare a Guvernului.

Încîntat de succesul emisiunii cu Traian Băsescu, Cătălin Striblea m-a invitat să particip (pe gratis) în postura de căpitan secund, ca și la dialogul de marțea trecută, la întîlnirea cu Călin Popescu Tăriceanu. Nu trebuie să se aștepte nimeni la minunile de la emisiunea cu Traian Băsescu. Mai întîi, pentru că Traian Băsescu e spectaculos cînd îi pui întrebări incomode și, apoi, pentru că relația mea cu Traian Băsescu e net diferită de cea cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-am tăvălit prin multe pamflete.

Tocmai de aceea, întrebările dvs mi-ar fi de mare ajutor, fie și pentru că mi-aș da seama de părerea cititorilor mei despre Călin Popescu Tăriceanu.
Aștept întrebările dvs pentru Călin Popescu Tăriceanu.
I le voi pune în emisiune.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

68 comentarii pentru articolul „Dvs ce-ați vrea să-l întreb pe Călin Popescu Tăriceanu marți seara, la emisiunea Ultimul cuvînt de pe B1 Tv?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *