Dvs ce-ați vrea să-l întreb pe Călin Popescu Tăriceanu marți seara, la emisiunea Ultimul cuvînt de pe B1 Tv?

Marţi, 3 martie 2015, de la 21.30 la 23.00, Cătălin Striblea îl are drept invitat la emisiunea sa de pe B1 Tv pe Călin Popescu Tăriceanu.
Băgînd de seamă că președintele Senatului a fost şi la Foc încrucişat, de la TVR, cred că-i vorba de o campanie a liderilor Coaliției de guvernămînt pentru a contracara campania de răsturnare a Guvernului.

Încîntat de succesul emisiunii cu Traian Băsescu, Cătălin Striblea m-a invitat să particip (pe gratis) în postura de căpitan secund, ca și la dialogul de marțea trecută, la întîlnirea cu Călin Popescu Tăriceanu. Nu trebuie să se aștepte nimeni la minunile de la emisiunea cu Traian Băsescu. Mai întîi, pentru că Traian Băsescu e spectaculos cînd îi pui întrebări incomode și, apoi, pentru că relația mea cu Traian Băsescu e net diferită de cea cu Călin Popescu Tăriceanu, pe care l-am tăvălit prin multe pamflete.

Tocmai de aceea, întrebările dvs mi-ar fi de mare ajutor, fie și pentru că mi-aș da seama de părerea cititorilor mei despre Călin Popescu Tăriceanu.
Aștept întrebările dvs pentru Călin Popescu Tăriceanu.
I le voi pune în emisiune.

Comentarii

68 comentarii pentru articolul „Dvs ce-ați vrea să-l întreb pe Călin Popescu Tăriceanu marți seara, la emisiunea Ultimul cuvînt de pe B1 Tv?”

Invitații cristoiublog
Invitații cristoiublog
📹 Videoblitz 📹
Loading