Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de miercuri, 10 iunie 2015

Potrivit unui Document pe care-l publicăm în premieră:
După ce l-a pus s-o toarne pe Alina Bica, Binomul SRI-DNA i-a zis lui Ovidiu Tender: Ghinion!

Știam din Jurnalul Elenei Udrea că un jurnalist mai tînăr decît mine, al cărui talent și inteligență le-am recunoscut în public, a fost interceptat în chip anticonstituțional pe Siguranță națională.
Discutasem cu el de mai multe ori despre noua nenorocire abătută asupra acestei țări:
Folosirea Luptei împotriva corupției pentru răfuielile mafiote dintre grupurile de interese din Servicii, DNA, din Parchetul General, din partide și din presă.
Căzusem de acord că după Hei-rup-urile Ce-ai făcut matale în ultimii 5 ani?; Retrocedările cu orice preț; Privatizarea cu orice preț ; Pătrunderea capitalului străin cu orice preț și Trecerea sub tutelă americană cu orice preț, un nou ideal – cel al unei Românii fără corupți – era folosit de băieții deștepți pentru a-și rezolva interesele: de bani, de ibovnice, de putere.

La un moment dat, tînărul confrate începuse să joace țonțoroiul în jurul Binomului SRI-DNA. Codruței Kovesi îi închina poeme mai ceva decît proletcultiștii Tovarășei Ana. Oameni de afaceri, politicieni, despre care știam că-i sunt prieteni, unii dintre ei ajutîndu-l chiar cu bani, au devenit brusc, borfași, după formula lansată în Rețea de Dan Tapalagă.
Aflasem din alte surse că fusese chemat la DNA și amenințat c-ar putea să iasă învinuit și nu martor, așa cum sunase la început telefonul de chemare.

Nu l-am mai întîlnit de atunci.
Știu însă ce s-a întîmplat.
Asemenea lui Cătălin Predoiu, lui Vasile Blaga, lui Mircea Geoană, tînărul confrate se iluzionează că lingușind Binomul SRI-DNA va scăpa pînă la urmă de cătușe.

Nu va scăpa.
Și dacă l-aș întîlni, i-aș da drept exemplu cazul Ovidiu Tender.

Pe 28 ianuarie 2015, Binomul SRI-DNA era în mare încurcătură.
Alina Bica, arestată preventiv, pentru că avusese cu Codruța Kovesi o pricină de bărbați, rezolvată cu scandal de Traian Băsescu la Cotroceni (de observat imediat că la fel și-a rezolvat o pricină civilă și Livia Stanciu), începuse să vorbească. Fusese trimisă în judecată pe 15 decembrie 2014 în ceea ce se numea Dosarul Bica 1 și Binomul avea nevoie s-o mai țină la pușcărie. Pe 16 decembrie 2014, DNA îi mai pusese la fiert Alinei Bica un Dosar.

Aveau nevoie însă de un Denunț.
S-a apelat în acel moment la Ovidiu Tender.
Omul de afaceri avea la Curtea de Apel recursul într-un proces pentru care primise, în 12 decembrie 2014, 11 ani și trei luni închisoare. Fusese trimis în judecată, în 2006, de Alina Bica. Pentru că era un om al Serviciilor, procesul s-a tărăgănat astfel încît să se apropie de prescriere, care avea loc, marți, 9 iunie 2015. Denunțul făcut de Ovidiu Tender friza absurdul. Rezulta din el că Alina Bica se lăsase coruptă de el pentru a fi achitat. Cum de putuse Alina Bica să se lase coruptă de un om pe care-l trimise în judecată în 2006- iată o chestiune la care Binomul nu se gîndise. Panica era însă mare. Trebuia găsit ceva pentru ca Alina Bica să iasă terfelită și ca șef al DICOOT, nu numai ca membră a Comisiei ANRP și mai ales trebuia găsit un pretext pentru ca ÎCCJ, la conducerea căreia se afla amica Codruței Kovesi, să-i prelungească arestarea preventivă.

Șmecheria ține.
Divizia Presă a Binomului își ridică poalele în cap pentru a o compromite pe Alina Bica, după cum era ordinul pe Unitate. Alina Bica rămîne la închisoare și se pricopsește cu un nou Dosar făcut de DNA.
Lui Ovidiu Tender i se promite că va primi o pedeapsă mult mai ușoară ca la Fond.

Pentru că omul de afaceri era neîncrezător, i se trimite de către DNA următorul Document, pe care-l publicăm în premieră, pentru a dovedi învățătura Cine o face ca Ovidiu Tender, ca Ovidiu Tender să pățească!:

Adresa-DNA---Art

Ce spune Legea invocată de DNA?
Că un denunțător într-o cauză precum Ovidiu Tender „beneficiaza de reducerea la jumatate a limitelor pedepsei prevazute de lege”.

Luni, 8 iunie 2015, Curtea de Apel București i-a dat lui Ovidiu Tender 12 ani și 7 luni închisoare, cu un an și trei luni mult decît la Fond.
Dar nu numai atît.
Întregul Apel s-a desfășurat sub semnul hotărîrii de a-l înfunda cu orice preț pe Ovidiu Tender. Citez din Lumea Justiției:

„Amintim ca judecatorii Mihalcea si Tudor au inceput apelul dosarului „RAFO 2” in data de 3 iunie 2015, la ora 13:30 (sedinta de judecata s-a incheiat dupa miezul noptii), si au ramas in pronuntare la data de 4 iunie 2015, ora 21.45. Cei doi judecatori au respins toate probele apararii, inclusiv expertiza financiar-contabila (apreciata de avocati ca fiind cheia intregului dosar), si nu au audiat niciun martor. La termenul din 4 iunie, presedintele completului, Alexandru Mihai Mihalcea, l-a dat afara din sala pe Marian Iancu, pe motiv ca a indraznit sa il recuze pentru lipsa de impartialitate.”

De ce acțiunea asta hei-rupistă?
Pentru că marți, 9 iunie 2015, intervenea prescrierea.
Ovidiu Tender e la pușcărie.
A denunțat degeaba, compromițîndu-se ca turnător.
După ce l-a folosit pentru a-și rezolva interesele, Binomul SRI-DNA l-a aruncat la pușcărie pentru 12 ani și ceva.

Învață cineva din afacerea asta?
Nu învață nimeni.
Ca și pe vremea terorii staliniste, politicieni, jurnaliști, oameni de afaceri se grăbesc să colaboreze iluzionîndu-se că vor scăpa.
Ca și pe vremea terori staliniste, nu vor scăpa.
Pentru că Sistemul, îmbătat de zăngănitul cătușelor, are nevoie de noi și de noi mîini de încătușat.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

129 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 10 iunie 2015”

 • Ai luat-o razna, domnule !

 • Emil Ghiban de ce nu-l mai iubesti pe „maestrul Cristoiu” acum, cind nu m-ai cuvinta pe lungimea ta de unda?. Cit de ipocrit si fara judecata esti. Cit de stravezii si neortodoxe sint ideile tale despre democratie, daca nu-l mai iubeste cineva pe Basescu si ai lui, nu mai esti bun roman, ce mai, nu mai esti om.Du-te la racoare cu maestrul tau cu tot si lasa tara si oamenii ei in pace. Sa va fie rusine. Si, apropo, nu mai chinuiti engleza. Am priceput cu totii, stiti cite ceva, de pus pe o masea. Dar, cu romana cum stati?. Cu romanismul cum stati?. Cu iubirea de tara cum stati?. Va plac numai marinarii, plecati pe mare si lasati-ne in pace.

 • Emil Ghiban de ce nu-l mai iubesti pe „maestrul Cristoiu” acum, cind nu m-ai cuvinta pe lungimea ta de unda?. Cit de ipocrit si fara judecata esti. Cit de stravezii si neortodoxe sint ideile tale despre democratie, daca nu-l mai iubeste cineva pe Basescu si ai lui, nu mai esti bun roman, ce mai, nu mai esti om.Du-te la racoare cu maestrul tau cu tot si lasa tara si oamenii ei in pace. Sa va fie rusine. Si, apropo, nu mai chinuiti engleza. Am priceput cu totii, stiti cite ceva, de pus pe o masea. Dar, cu romana cum stati?. Cu romanismul cum stati?. Cu iubirea de tara cum stati?. Va plac numai marinarii, plecati pe mare si lasati-ne in pace.

 • Atentie, mafia padurilor si „macelarul de la Cotroceni” si complicii vostrii!
  De ce va e frica, nu veti scapa!
  Datorita presiunii publice si motivele electorale,legea care va interzice exportul definitiv al lemnului si repatrierea profitului va fi aprobata!
  OPRIREA DEFINITIVA A EXPORTULUI LEMNULUI SI REPATRIEREA PROFITULUI DIN INDUSTRIA LEMNULUI PENTRU CEL PUTIN 15 ANI !
  http://www.criteriul.ro/oprirea-definitiva-a-exportului-lemnului-si-repatrierea-profitului-din-industria-lemnului-pentru-cel-putin-15-ani/
  Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai

 • Este domnul de tinichra rares bogdan despre striblra cind ne spuneti ca stim prrcis ca a intins mana la Elena Udrea

 • Eu nu stiu nici un tanar jurnalist talentat si intaligent !!! E sub acoperire ?

 • Alt „martir” de teapa lui Bombo si Felix? Curat-murdar Haznaua 3, coane Ioane …

 • Informat ,vertical,fara frica =Ion Cristoiu

 • Informat ,vertical,fara frica =Ion Cristoiu

 • Domnule Cristoiu,poate fi adevarat ce scrieti aici ,nu stim,insa cu siguranta puteati omite faza cu batalia pe barbati intre Kovesi si Bica…1.in primul rand n-ati stat la ‘curul lor’ sa vedeti cine si cu care au fost si…2.puteati fi un gingas,chiar daca stiati de aceste ‘matrapazlacuri’ omitand a le spune….in schimb nu dati nume cand e vorba de jurnalistul mai tanar ,lasand asa o urma de banuiala asupra tuturor celor din breasla d-vs…curat murdar !!!

 • Domnule Cristoiu,poate fi adevarat ce scrieti aici ,nu stim,insa cu siguranta puteati omite faza cu batalia pe barbati intre Kovesi si Bica…1.in primul rand n-ati stat la ‘curul lor’ sa vedeti cine si cu care au fost si…2.puteati fi un gingas,chiar daca stiati de aceste ‘matrapazlacuri’ omitand a le spune….in schimb nu dati nume cand e vorba de jurnalistul mai tanar ,lasand asa o urma de banuiala asupra tuturor celor din breasla d-vs…curat murdar !!!

 • Maestre, intr-o tara civilizata un astfel de articol ar avea un ecou mare. Ramane de vazut.

 • Maestre, intr-o tara civilizata un astfel de articol ar avea un ecou mare. Ramane de vazut.

 • Stimate Maiestre, ti-am citit gindul si cu acesta ocazie apropo de noile legi de folosire a „TURNATORIEI” valabila numai intre noi muritorii de rind si facuta legala, de ce nu propuneti parlamentarilor sa imbunatateasca legea prin aplicarea „TURNATORIEI” general egal ca este vorba de Parlament, DNA, SRI, ICCJ, CCR ….etc. Aceasta consider ca ar duce la reducerea abuzurilor care se mai fac, se regreta si ….se fac maideparte. Diferenta ar fi ca cel care divulga o fapta incorecta, o ilegalitate sa fie nu numai protejat de rafueli ci sa fie recompensat. Ca doar asa poate ajungem sa scapam de ACOPERITI si alte specimene. Continuarea zanganitului de catuse, a abuzurilor si a rafuielilor dintre clanurile politice este o absurditate si va spun si de ce ? Eu inteleg pe unii. care vor sa bage in puscarie multi, cit mai multi dar creaza intai conditiile fiindca niciun guvern nu s-a preocupat da investitii in „INFRASTRUCTURA”. S-au trezit acum, au mai adaugat ceva securisti pe la ANAF si au adunat in graba banii pentru…..2,3 Puscarii dar …cu o floare nu se face primavara. Din pacate mai este o chestiune ca daca le construiesc cum fac cu Autostrazile ramin saracii delicventi pe drumuri in loc sa-si scrie romanele in conditii omenesti. Increzator in sprijinul Dvs. ca sa rezolvam aceste probleme, va salut cu deosebit respect.

 • ,,Știam din Jurnalul Elenei Udrea că…’’ Asta sună al naibii de asemănător cu ,,După cum se ştie…’’, fraza cu care începeau, în vremea dictaturii proletariste, comunicatele de ,,înfierare’’ a ,,duşmanilor clasei muncitoare’’ publicate pe prima pagină a Scînteii – şi cea ,,mare’’ şi cea ,,mică’’. (Cu toate că, până la acel moment, nimeni nu ştiuse nimic.) Ce mai, ,,Maestrul’’ e încă ,,în mână’’: manipulează, manipulează… (,,Prima dragoste’’ nu se uită niciodată.)

 • PARABOLA ZILEI- Pinocchio si Duba(iul)
  Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare! Orice asemanare cu fapte, intamplari si personaje este pur (si simplu)…intamplatoare!
  Daca doriti si sunteti interesat va recomand ceva aparte!
  PARABOLA ZILEI -Pinocchio si Duba(iul)
  http://www.criteriul.ro/parabola-zilei-pinocchio-si-dubaiul/
  Zadkielix alias Prof. Dr. Daniel Mihai

 • …ăsta-i Dl Victor Pomta,,.

  Maestre, buna seara !
  – in sfarșit – ati pus punctul pe „i” …va citez:
  –––
  „….Patrunderea capitalului strain cu orice pret si…
  –––-
  „…Trecerea sub tutela americana cu orice pret,,,”
  –––-
  • Iată adevarul!
  –––
  Dati-mi voie sa-mi exprim::
  -indignarea
  -Supatarea
  -Dragostea de PATRIE…
  citînd din Mihai Eminescu:
  (Scrisoarea III)

  ….”Eu? Imi apar saracia si nevoile si neamul…
  …Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, râul, ramul,
  ….Mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este.
  ….Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;
  ….N-avem osti, dara iubirea de mosie e un zid
  ….Care nu se-nfioreaza de-a ta faima, Baiazid!…”
  –/–-//––-//––-

 • …ăsta-i Dl Victor Pomta,,.

  Maestre, buna seara !
  – in sfarșit – ati pus punctul pe „i” …va citez:
  –––
  „….Patrunderea capitalului strain cu orice pret si…
  –––-
  „…Trecerea sub tutela americana cu orice pret,,,”
  –––-
  • Iată adevarul!
  –––
  Dati-mi voie sa-mi exprim::
  -indignarea
  -Supatarea
  -Dragostea de PATRIE…
  citînd din Mihai Eminescu:
  (Scrisoarea III)

  ….”Eu? Imi apar saracia si nevoile si neamul…
  …Si de-aceea tot ce misca-n tara asta, râul, ramul,
  ….Mi-e prieten numai mie, iara tie dusman este.
  ….Dusmanit vei fi de toate, far-a prinde chiar de veste;
  ….N-avem osti, dara iubirea de mosie e un zid
  ….Care nu se-nfioreaza de-a ta faima, Baiazid!…”
  –/–-//––-//––-

 • Respect d-le Cristoiu, excelent articol ! Numai asa aflam cine sunt ”sorinele” ce comenteaza pe blogul d-tale !

 • Respect d-le Cristoiu, excelent articol ! Numai asa aflam cine sunt ”sorinele” ce comenteaza pe blogul d-tale !

 • Si le plangem de mila infractorilor ca-i foloseste justitia si apoi ii arunca? De Tender si de R. Bogdan ne e mila noua? Mama lor de derbedei cu privilegii, la beciul rece cu ei, unul cate unul.

 • Si le plangem de mila infractorilor ca-i foloseste justitia si apoi ii arunca? De Tender si de R. Bogdan ne e mila noua? Mama lor de derbedei cu privilegii, la beciul rece cu ei, unul cate unul.

 • Sa fie vorba de istigatorul Rares Bogdan/.? Abia acum imi explic de ce saruta curul dna:)))

 • Sa fie vorba de istigatorul Rares Bogdan/.? Abia acum imi explic de ce saruta curul dna:)))

 • Cred ca seceta din Ro te-a făcut sa o dai in insolație si sa nu-ți mai dai seama ce vorbești . Cred ca uiți ca noi cei ce te follow-im pe FB ,nu suntem manipulabili. Mergi la ștrand , răcorește-te, sau fă un duș rece si te rog sa-ți revii .Romania e falita, milioane de romani si-au lăsat copii acasă si-au plecat la munca in lume…Nu din cauza lui Koveși , ci din cauza mizerabililor din guvern si parlament, mafia băieților deștepți …
  Articolele pufnite in ultimele doua saptamâni de matale , prind la publicul de A3 , nu la noi! You disappointed us big time !!!

  • Well, I’m not disappointed at all! Jaful sistematic al Romaniei nu a fost posibil fara acordul si participarea activa a SRI si DNA. Nu misca nimic in tara, fie politician, om de afaceri, tranzactii bancare importante, contracte importante, ocuparea functiilor importante, guvern si presedinte, fara stirea si acordul direct ori indirect a acestor institutii. Coruptia din Romania reflecta prestatia incompetenta a acestor institutii. Mai scapa un corupt pe ici pe colo dar nu cu zecile, nu pagube de miliarde de euro si in nici un caz pe o perioada de timp atat de extinsa. Deci, zanganitul catuselor este praf in ochi si nimic altceva…

  • Well, I’m not disappointed at all! Jaful sistematic al Romaniei nu a fost posibil fara acordul si participarea activa a SRI si DNA. Nu misca nimic in tara, fie politician, om de afaceri, tranzactii bancare importante, contracte importante, ocuparea functiilor importante, guvern si presedinte, fara stirea si acordul direct ori indirect a acestor institutii. Coruptia din Romania reflecta prestatia incompetenta a acestor institutii. Mai scapa un corupt pe ici pe colo dar nu cu zecile, nu pagube de miliarde de euro si in nici un caz pe o perioada de timp atat de extinsa. Deci, zanganitul catuselor este praf in ochi si nimic altceva…

  • Well, I’m not disappointed at all! Jaful sistematic al Romaniei nu a fost posibil fara acordul si participarea activa a SRI si DNA. Nu misca nimic in tara, fie politician, om de afaceri, tranzactii bancare importante, contracte importante, ocuparea functiilor importante, guvern si presedinte, fara stirea si acordul direct ori indirect a acestor institutii. Coruptia din Romania reflecta prestatia incompetenta a acestor institutii. Mai scapa un corupt pe ici pe colo dar nu cu zecile, nu pagube de miliarde de euro si in nici un caz pe o perioada de timp atat de extinsa. Deci, zanganitul catuselor este praf in ochi si nimic altceva…

  • Maybe you are not. But most of us are…Si după cum se vede ,numărul de Like-uri a scăzut considerabil pe articolele d-lui Cristoiu.
   Cand corupția va fi eradicata la cel puțin 95% si vom avea miniștri cu diplome pe merit si not copy-paste , abia atunci România va avea o șansa sa prospere . Iar Mr. Cristoiu acum ceva timp era cu”jos Ponta”, iar acum e cu ” sus Ponta”. Se pare ca a devenit si el traseist , sau …trădător mai bine zis.

  • Maybe you are not. But most of us are…Si după cum se vede ,numărul de Like-uri a scăzut considerabil pe articolele d-lui Cristoiu.
   Cand corupția va fi eradicata la cel puțin 95% si vom avea miniștri cu diplome pe merit si not copy-paste , abia atunci România va avea o șansa sa prospere . Iar Mr. Cristoiu acum ceva timp era cu”jos Ponta”, iar acum e cu ” sus Ponta”. Se pare ca a devenit si el traseist , sau …trădător mai bine zis.

  • Maybe you are not. But most of us are…Si după cum se vede ,numărul de Like-uri a scăzut considerabil pe articolele d-lui Cristoiu.
   Cand corupția va fi eradicata la cel puțin 95% si vom avea miniștri cu diplome pe merit si not copy-paste , abia atunci România va avea o șansa sa prospere . Iar Mr. Cristoiu acum ceva timp era cu”jos Ponta”, iar acum e cu ” sus Ponta”. Se pare ca a devenit si el traseist , sau …trădător mai bine zis.

  • Nu contest preferintele cititorilor vis-a-vis de articolele domnului Ion Cristoiu. Cred insa ca este periculos sa cadem in extreme. Daca sunt pro-Basescu, nu inseamna ca citesc doar articole care-l pun intr-o lumina buna si consider buni doar acei jurnalisti care scriu in favoarea lui. La fel si in ce-l priveste pe ponta. Pe mine ma intereseaza opinia celor care sunt pro-Nimeni si produc informatia fara bias. Presa libera trebuie atat sa laude, cat sa si critice, bazat pe actiunile individului. Iar in ce priveste coruptia, aceasta poate fi extirpata numai si numai cu cooperarea constructiva a „binomului”. Haosul din tara se datoreaza acestor institutii. Si, cred ca acest lucru se vrea inteles. Si mai mult, poate, este faptul ca trebuie constientizat pericolul de a sustine „binomul” cat si a fi impotriva acestuia.

  • Mai voi doi, Ghiban si Grosu, daca va iubiti asa de mult, de ce nu va luati?. Vorbiti cam aceeasi……limba. Engleza de balta, luata din Ghidul de conversatie romano-englez.

  • Mai voi doi, Ghiban si Grosu, daca va iubiti asa de mult, de ce nu va luati?. Vorbiti cam aceeasi……limba. Engleza de balta, luata din Ghidul de conversatie romano-englez.

  • Mai tu Elena Oancea … Curioșii mor repede . Dă-ți doua palme si dispari de aici .Lipsa de educatie dublata de tupeu nesimțit se cheamă instigator PSD-ist . Te recunoști ?

 • penibil . cum poti sa-l compari pe Tender cu martirii din inchisorile staliniste?

  • Raducule, unde ai citit despre comparatia cu martirii ?

  • Raducule, unde ai citit despre comparatia cu martirii ?

  • Raducule, unde ai citit despre comparatia cu martirii ?

  • Mai nea Niculae, esti avocatul lui Cristoiu? Omul se face de ras de cateva saptamani cu o insistenta nebuna. Se vede dupa ce comentarii primeste pe blog si aici de la cititorii fideli, lasa-ne cu sorine si sorinei. Nu-l mai intelege nimeni, si-a pierdut orice credibilitate acest Gica Contra la orice.

  • Mai nea Niculae, esti avocatul lui Cristoiu? Omul se face de ras de cateva saptamani cu o insistenta nebuna. Se vede dupa ce comentarii primeste pe blog si aici de la cititorii fideli, lasa-ne cu sorine si sorinei. Nu-l mai intelege nimeni, si-a pierdut orice credibilitate acest Gica Contra la orice.

  • Mai nea Niculae, esti avocatul lui Cristoiu? Omul se face de ras de cateva saptamani cu o insistenta nebuna. Se vede dupa ce comentarii primeste pe blog si aici de la cititorii fideli, lasa-ne cu sorine si sorinei. Nu-l mai intelege nimeni, si-a pierdut orice credibilitate acest Gica Contra la orice.

  • Bine Ionele, o sa incerc sa te inteleg,dar daca tot te-ai bagat in seama, spune-mi te rog unde apare comparatia cu martirii ?

  • Bine Ionele, o sa incerc sa te inteleg,dar daca tot te-ai bagat in seama, spune-mi te rog unde apare comparatia cu martirii ?

  • Bine Ionele, o sa incerc sa te inteleg,dar daca tot te-ai bagat in seama, spune-mi te rog unde apare comparatia cu martirii ?

  • A facut o paralela caraghioasa cu teroarea stalinista. Nu era vorba de martiri, dar sa faci o comparatie Romania 2015 membra UE cu MCV cu teroarea stalinista inseamna ori ca la 67 de ani maestrul a luat-o rau pe aratura ori ca e rau intentionat. O vacanta nu i-ar strica asa de cateva luni la aer curat. Bate campii cu gratie si nici nu cunoaste legea.

  • Comparatia stalinista s-a referit la teapa pe care a luat-o Tender, in sensul ca : in perioada stalinista Sistemul nu respecta legile, n’avea mama n’avea tata. Nici pe departe nu a comparat Romania 2015 cu acele timpuri. Crede-ma, am apucat in copilarie acele vremuri, cand parintii mei vorbeau in soapta despre greutatile vietii.

  • @Niculae Unguru: ,,Ca și pe vremea terorii staliniste, politicieni, jurnaliști, oameni de afaceri se grăbesc să colaboreze iluzionîndu-se că vor scăpa.
   Ca și pe vremea terori staliniste, nu vor scăpa.’’
   Am trăit acele vremi şi mai ales ,,le-am simţit’’, aşa că ,,simt’’ şi comparaţia. Comparaţia ,,Ca și pe vremea terorii staliniste…’’ nu o îndreaptă către autorităţi, ci către persoane: ,,politicieni, jurnaliști, oameni de afaceri…’’. Aici e comparaţia! ,,Maestrul” scrie la fel de gângav precum vorbeşte!
   (Orbit de infatuarea sa de pitic, ,,Maestrul’’ nu-şi dă seama de gafa pe care o comite. Şi cu atât mai puţin de blasfemie! Nu e capabil nici măcar să-i pese. S-a găsit el să facă pe ,,Bunul Samaritean’’ cu toţi mitocanii, cu toţi borfaşii! Pentru că el, pasă-mi-te nu loveşte în cei ,,căzuţi’’, ,,doborâţi’’!)

  • Theodoros Theodoros zi de zi laşi comment-uri tâmpite aici. Dacă nu eşti de acord cu tematica, nu te obliga nimeni să citeşti.Şi mai lasă ghilimelele, că nu eşti vreun literat..citezi din articol de parcă nu e postat naibii pe blog..crezi că jigniri din astea puerile gen” pitic” şi alte inepţii demonstrează altceva decât că eşti un retardat??? Dacă d-nul Cristoiu e pitic, atunci Kovesi ce naiba mai e???? Cum s-ar numi un urs cu faţă de peşte şi creier de găină?? Pe faţa lui Kovesi scrie „m-am prostituat de la 25 de ani cu toţi babalacii din s.r.i,in schimbul unor favoruri profesionale si functie in d.n.a, dar pt asta tot trebuie sa prestez si sa prestez……şi de asta arăt la 27 de ani ca la 57.”

  • Theodoros Theodoros zi de zi laşi comment-uri tâmpite aici. Dacă nu eşti de acord cu tematica, nu te obliga nimeni să citeşti.Şi mai lasă ghilimelele, că nu eşti vreun literat..citezi din articol de parcă nu e postat naibii pe blog..crezi că jigniri din astea puerile gen” pitic” şi alte inepţii demonstrează altceva decât că eşti un retardat??? Dacă d-nul Cristoiu e pitic, atunci Kovesi ce naiba mai e???? Cum s-ar numi un urs cu faţă de peşte şi creier de găină?? Pe faţa lui Kovesi scrie „m-am prostituat de la 25 de ani cu toţi babalacii din s.r.i,in schimbul unor favoruri profesionale si functie in d.n.a, dar pt asta tot trebuie sa prestez si sa prestez……şi de asta arăt la 27 de ani ca la 57.”

  • Frate Niculae, greu e cu politichia asta in alb/negru. Mai sunt si nuante. Dar nu toti le disting!

  • @Radu Popescu: Ai reuşit performanţa să te adaugi şeptelului ţării!

 • Mai nasc gainile pui vii mosule? :-))))) Esti penibil! Pe Bica au dat-o in primire si subalternii ei de la Diicot ca a intervenit pentru tergiversarea dosarului lui Tender. Procurorii din subordine au relatat ;-), lasa-l pe Tender. Se sucise femeia din 2006, pusese botu’. Nu mai manipula ca Latrina 3. Ti-ai pierdut orice fel de credibilitate. Bine ca citesti in fiecare seara din „jurnalul”unei penale. Cred ca te-ai udat tot cand ti l-a dat. Tender nu avea cum sa beneficieze de injumatatirea pedepsei in cauza lui penala. Ai ajuns sa citezi din „Luju” care este oficina recunoscuta a Latrinei 3. Rusine maestre!

  • Tu crezi ca documentul prezentat de Cristoiu, e facatura ?

  • Tu crezi ca documentul prezentat de Cristoiu, e facatura ?

  • Asta am spus eu? Ce a prezentat Cristoiu? Un rahat. Nimeni nu i-a zis lui Tender ca va beneficia de vreo reducere de pedeapsa in cauza Carom care era in judecata. Moldoveanul din Gagesti uita sa spuna ca Bica Alina a fost denuntata de colegi si subalterni din DIICOT ca a intervenit direct pentru o pedeapsa cu suspendare in cazul lui Tender. Sunt dovezi, stenograme. Denuntul lui Tender a venit dupa si a fost coroborat cu cel al procurorilor. Insa maestrul gainilor care nasc pui vii manipuleaza ca gadea. Sa-i fie rusine!

  • Asta am spus eu? Ce a prezentat Cristoiu? Un rahat. Nimeni nu i-a zis lui Tender ca va beneficia de vreo reducere de pedeapsa in cauza Carom care era in judecata. Moldoveanul din Gagesti uita sa spuna ca Bica Alina a fost denuntata de colegi si subalterni din DIICOT ca a intervenit direct pentru o pedeapsa cu suspendare in cazul lui Tender. Sunt dovezi, stenograme. Denuntul lui Tender a venit dupa si a fost coroborat cu cel al procurorilor. Insa maestrul gainilor care nasc pui vii manipuleaza ca gadea. Sa-i fie rusine!

  • Asta am spus eu? Ce a prezentat Cristoiu? Un rahat. Nimeni nu i-a zis lui Tender ca va beneficia de vreo reducere de pedeapsa in cauza Carom care era in judecata. Moldoveanul din Gagesti uita sa spuna ca Bica Alina a fost denuntata de colegi si subalterni din DIICOT ca a intervenit direct pentru o pedeapsa cu suspendare in cazul lui Tender. Sunt dovezi, stenograme. Denuntul lui Tender a venit dupa si a fost coroborat cu cel al procurorilor. Insa maestrul gainilor care nasc pui vii manipuleaza ca gadea. Sa-i fie rusine!

  • P.S. Nu e vreun document secret. Tender beneficia de circumstante atenuante si o reducere a pedepsei in dosarul Bica in care era mituitor si nu in dosarul Carom in care luase deja pedeapsa la fond. Maestrul ori e prost ori e rau intentionat.

  • P.S. Nu e vreun document secret. Tender beneficia de circumstante atenuante si o reducere a pedepsei in dosarul Bica in care era mituitor si nu in dosarul Carom in care luase deja pedeapsa la fond. Maestrul ori e prost ori e rau intentionat.

  • P.S. Nu e vreun document secret. Tender beneficia de circumstante atenuante si o reducere a pedepsei in dosarul Bica in care era mituitor si nu in dosarul Carom in care luase deja pedeapsa la fond. Maestrul ori e prost ori e rau intentionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *