După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Gîndul de miercuri, 11 februarie 2015

Elena Udrea a jucat bine Scena Cătușelor!

În așteptarea a ceea ce televiziunile de știri au considerat drept secvența postdecembrismului – ieșirea Elenei Udrea de la DNA în cătușe- am butonat pentru a vedea ce se mai spune prin studiouri.

Las deoparte  dezlănțuirea lui Rareș Bogdan împotriva Elenei Udrea, dezlănțuire care m- a făcut să arunc o privire asupra Jurnalului, din care se conturează o altă relație între Domnul și Doamna. O relație care a făcut ca Elena Udrea să fie invitată la sindrofia consacrată Aniversării zilei de naștere a lui Rareș Bogdan.

Cum pot fi unii juni  parveniți peste noapte la funcții în București!

Păi cînd  cum de a invitat la ziua sa de naștere Rareș Bogdan o persoană pe care azi n-o mai scoate din coruptă?!

Ce m-a amuzat la multe comentarii din studiouri, inclusiv la cele zise de Adriana Săftoiu, pe care n-o știam atît de lipsită de bun simț încît să nu  tacă atunci cînd vine vorba de relația Traian Băsescu- Elena Udrea, pentru că ne vom aminti cum a ajuns bărbățelul ei ditamai director la SIE,  a fost  incapacitatea de a pricepe jocul făcut de Elena Udrea.

Așa cum am scris în Evenimentul zilei, Elena Udrea știa că acesta e finalul.

Ieșirea în cătușe de la DNA.

Știa asta cînd i-a cerut lui Traian Băsescu să-l dea afară pe generalul Florian Coldea, iar Traian Băsescu a aburit-o.

Știa că acesta e finalul din clipa în care Klaus Iohannis a cîștigat alegerile.

Dacă le cîștiga Victor Ponta,  nu neapărat acum, în februarie, dar oricum în acest an,  ieșeau în cătușe Codruța Koves și Florian Coldea. Sunt sigur că Gabriel Oprea,  căreia i se rezervase postul de director SRI , găsea sau mai degrabă născocea el ceva astfel încît atît Codruța Kovesi, cît și Florian Coldea să-și dea demisia în huiduielile televiziunilor de știri.

Și apoi, mai era și denunțătorul de serviciu Dinu Pescariu.

Între două plimbări cu yahtul la Miami găsea timp să-i ardă un denunț Codruței Kovesi și lui Florian Coldea.

Nu spun că Elena Udrea e nevinovată, deși șmecheria cu denunțătorul de serviciu Dinu Pescariu, care vine să spună ce-i zic procurorii pute rău de tot.

Spun doar că eram sigur că Elena Udrea nu se va feri de camerele de vederi, cum au făcut alții.

Ba chiar dacă mă gîndesc bine, ghiorțanii de jandarmi, care invocau, în stil românesc, ce cred ei c-ar trebui să aibă în loc  de creier- penisul- au avut misiunea să n-o lase să vorbească.

Eram sigur că așa va fi, deoarece, așa cum am scris și zis, Elena Udrea a făcut un excelent joc mediatic din clipa cînd a fost convocată la DNA:

Cel de victimă a lui Florian Coldea. Am auzit îna ceste zile și întrebarea de ce nu și-a negociat Elena Udrea situația.

Păi cum să negociezi cu cei despre care știi că vor să te vadă Poporul în cătușe?

Stimați concetățeni, stați la locurile voastre!

Marți seara, n-a fost nici Justiție.

A fost o răfuială pentru Putere profitînd de faptul că Justiția e oarbă!

Cine va urma?

Cum cine?

Victor Ponta, dacă nu vrea să se dea la o parte și să lase locul Guvernului Majestății Sale, Klaus Iohannis, președintele Republicii!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

94 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri, 11 februarie 2015”

 • D-le Cristoiu,oare ati uitat perioada cand seara de seara, la Antena 3 criticati pe Basescu si compania? Dupa ce v-ati facut plinul, ati intors spatele Antenei 3 si v-ati mutat sediul la B1 ? Si despre dv. putem spune aceleasi lucruri ca si despre D-ul Rares Bogdan! Sa nu credeti ca privitorii nu observa aceste lucruri si nu va „penalizeaza” ! Mi-ar fi placut sa nu criticati pe cei de la Antena 3 sau Realitatea daca tot ati trecut pe acolo!

 • D-le Cristoiu,oare ati uitat perioada cand seara de seara, la Antena 3 criticati pe Basescu si compania? Dupa ce v-ati facut plinul, ati intors spatele Antenei 3 si v-ati mutat sediul la B1 ? Si despre dv. putem spune aceleasi lucruri ca si despre D-ul Rares Bogdan! Sa nu credeti ca privitorii nu observa aceste lucruri si nu va „penalizeaza” ! Mi-ar fi placut sa nu criticati pe cei de la Antena 3 sau Realitatea daca tot ati trecut pe acolo!

 • Domnul Cristoiu asi dori sa comentati vido: ASASINII ECONOMICI SI INROBIREA NATIUNILOR PRIN INDATORARE” , eu l-am vazut si am inteles ca doar o parte din bani au ajuns in Romania , cei mai multi sint in miinile americanilor Daca vedeti filmul va convingeti ca scopul Americanilor a fost sa distruga economia , nu au facut nici o investitie, sint multe de spus , dar daca vizionati filmul vedeti de ce contractul cu Bektel a fost secret , de ce am vindut bogatiile tari(,RosiaMontana) cum se foloseste NATO de noi, Din video reese clar ca NATO este o organizatie criminala, singura organizatie care este abilitata sa rezolve conflictele interstatale este ONU.Odata cu dizolvarea Tratatului de la Varsovia , NATO si-a pierdut legimitatea. Chiar asi dori sa vad o dezbatere pe aceasta tema , Ceausescu a fost un PROFET, a prevazut acest lucru , CIZMAR DAR DESTEPT , nu un imbecil, tampit cum este Bogdan Rares, sa nu credeti ca l-am jignit eu , am preluat acestea de pe internet, , Nu ma credeti? ce moralitate are un om care publica foto sexi cu sotia pe internet?

 • Toti ticalosii sunt puternici !!!

 • Mos Cristoiu, tatal gainilor care nasc pui vii, nu este altceva decat un dusman aprig al lui Klaus Johannis, care nu se potriveste modului in care ii este organizat creierul dambovitean. Articolul aproape ca nici nu a vrut sa transmita altceva decat ura ce i-o poarta presedintelui Johannis, astfel incat Udrea pare a fi doar un pretext. Pixul ranced al mosului balos apara curvistina submediocra si cu foarteeee mult tupeu, care l-a „castigat” dandu-i in pastrare… jurnalul, cum a numit Udrea zburatacitele foi A4 date in pastrare „protectorului” Cristoiu . Caraghiosi! Cocota exceleza doar la furat si la cumparaturi, restul e… manea 🙂

 • dar chiar…., dc Rares Bogdan sa intors cu 180 gr? am observat ca a avut in emisiune si un asa zis analist politic de la antena 3 …., ce sa intamplat cu el?

 • nu mai pricep nimic

 • nu mai pricep nimic

 • Nea „piparka”… Tu uiti cit ai lins in kur basistii?’

 • Nea „piparka”… Tu uiti cit ai lins in kur basistii?’

 • ” maestre” apucati-va de sf,poate asa o sa aveti succes!! pai cum puteti spune ca jandarmii au impiedicat-o pe vidra sa vorbeasca,cand a avut 2-3 zile la dispozitie si na vorbit nimic?? 😀

 • ” maestre” apucati-va de sf,poate asa o sa aveti succes!! pai cum puteti spune ca jandarmii au impiedicat-o pe vidra sa vorbeasca,cand a avut 2-3 zile la dispozitie si na vorbit nimic?? 😀

 • ” maestre” apucati-va de sf,poate asa o sa aveti succes!! pai cum puteti spune ca jandarmii au impiedicat-o pe vidra sa vorbeasca,cand a avut 2-3 zile la dispozitie si na vorbit nimic?? 😀

 • Arestarea lui Nastase.Hrebenciuc etc va placut..?

 • nu-i mai plangeti de mila,maine pleaca acasa:)

 • maestre, poporul vrea sange, udrea, videanu, cocos,etc., nu stiu cat vrea poporul sa-i vada la puscarie, dar vrea sa-i vada cel putin cu catuse la maini,arestati.Asa cum si eu, sincer, vreau sa-l vad cocosat, zgribulit pe basescu cu catuse la maini in arest preventiv.Atunci sunt multumit.Eu nu cred ca urmeaza ponta, cred ca urmeaza basescu, johannis si kovesi stiu ca pana nu il aresteaza pe basescu, poporul nu va fi multumit. De ce nu ponta? Fiindca relatia johannis-ponta este zi cu zi mai excelenta, Au vorbit de multe ori, s-au inteles perfect, johannis are mai mult nevoie de guvernul ponta decat de unul PNL,asa i sa recomandat si de la bruxelles si washington,ponta stie asta si stie sa-i faca concesii lui johannis,.Si apoi pe bune, guvernul ponta este mult mai cinstit si eficient economic decat orice guvern PNL+PDL, johannis si-a dat seama de asta, il prefera pe ponta si doar formal zice ca ar vrea PNL la guvernare.

  • Care popor?cei 4,5 milioane de putori,trântori,pomanagii si asistati social??!!cat timp voi mâncati din rahatul cocinei3,Fã ponta vi-o trage iarasi cu taxe,impozite,amenzi.Unde-s milioane de locuri de munca promise,bunastarea boborului oligofren,laptele si mierea ce curg pe strazile neasfaltate ale patriei?!tarã de imbecili.

  • manaca spaghetele alea imputite si taci din gura

 • Corect!Apetitul presei pentru scandal poate fi manipulat iar Elena Udrea a gestionat situatia in favoarea ei.De retinut ca s-a mobilizat un numar de 200 si ceva de parlamentari pentru ea.Asta este imaginea cea mai graitoare a intregului scandal.Parerea mea este ca DNA si-a batut joc de parlamentarii Romaniei prin numarul excesiv de cereri.Cand se vrea ceva se poate,pacat insa ca nu vor sa ridice aceasta tara la nivelul civilizatiei europene.

 • Rares Bogdan un mizerabil !

 • Bravo ei! Halal femeie. Iar talica tare bine le zici.

 • Corect… In plus, cand i-am vazut pe toti eroii din televiziuni cum le sticleau ochii la scena cu catusele, aveau ceva din filmele acelea ieftine de serie b in care la bataia dintre 2 femei frumoase barbatii zic: cat fight … Cah …. Bine zis: penis in loc de creier… Si dna Saftoiu … Asa ii da frustrarea pe din afara, ea a fost inlocuita de Elena Udrea practic … La cancelaria lui TB. Ce mai obiectivitate sa o inviti sa comenteze aceasta arestare…. Nu o iubesc pe EU dar tot acest spectacol e grobian… EU a jucat bine aici da…

 • Aveti perfecta dreptate!,

 • Ati ramas singurul care reactioneaza ca un barbat, nu ca leprele tv. Abject individ R.Bogdan ca si vipera aia de Saftoiu. Ce securisti imputiti!

 • Am convingerea ca ati ”cazut” la pace cu dna Udrea sa faceti publica agenda,numai dupa retinerea ei de catre procurori.Foarte bine,consider un gest de barbatie menit sa o ajute pe Elena Udrea in lupta ei impotriva traficului de influenta.Iata ca DNA a ajuns deja la concluzia ca s-a pripit cu retinerea ei,si a deschis o ancheta pe procedura,in legatura cu modul cum a fost incatusata.Sant sigur ca judecatorii o vor elibera sub control judiciar,spre disperarea fostilor ”prieteni”.

 • maestre nu-l dati in gat pe prea ,,inteligentul” Rares Bogdan!Va treziti maine cu mascatii la dv acasa….

 • F buna Observație d-le Cristoiu .

 • Maine ICCJ nu o aresteaza.Va da o palma DNA & Co.

 • Critica mea a fost constructiva, incep sa va recunosc.Primul nume Rares Bogdan.Fain, cum ar spune el.Si miine e o zi, poate-l aflam pe al doilea.

 • TV de stiri au fost gretoase in seara asta