Marcel Ciolacu: Nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, dar dacă nu se doreşte rotaţia premierilor, atunci cred că aceea ar fi direcţia (news.ro)

Gîndul de miercuri

Presa noastră imbecilă prezintă banala participare a lui Victor Ponta la sesiunea ONU drept vizită oficială în America!

Cînd am spus că presa românească prestează pentru Victor Ponta fără a fi plătită, pe gratis doar ca o tîrfă fără tarif, nu m-ați crezut! După vorbele spuse de Robert Turcescu la televizor,  însoțite de două documente găsite prin casă, presa noastră de suburbie a Europei s-a grăbit să definească momentul drept auto deconspirare a unui agent acoperit. Pentru ca prostia să aibă și tichie, unii au scris chiar despre un spion militar, de parcă, dacă ar fi adevărată Spovedania lui Robert Turcescu, el ar fi avut misiunea să spioneze producția de rachete nucleare a postului B1 Tv!

Victor Ponta a plecat spre New York, unde urmează să participe la Sesiunea ONU.
Din cîte se știe, sediul ONU e pe teritoriul SUA.
Despre cei care merg la ONU, inclusiv liderului nord-coreean, se poate spune că merg în America.
Nu cred că vreo presă a lumii ar fi îngălată în așa fel încît să scrie sau să spună că un lider care merge la ONU face o vizită oficială în SUA.

Ei bine, presa noastră nu neapărat cea cumpărată de Victor Ponta – Antena 3 și România Tv – nu mai contenește cu publicitarea știrii potrivit căreia Victor Ponta face o vizită oficială în  SUA.

De fapt, repet, știrea ar trebui să sune, într-o presă care și-a șters demult mucii de la nas:
Victor Ponta merge la Sesiunea Adunării Generale ONU.

Probabil că unii cititori se vor întreba care-i diferența?
Păi diferența e uriașă din punct de vedere politic.
Dacă Victor Ponta ar fi făcut o vizită oficială în SUA, ar fi însemnat c-a fost invitat de Casa Albă. Pentru un candidat PSD ar fi fost o victorie uriașă efectuarea unei vizite oficiale în SUA acum, în toiul campaniei electorale. Românii cel puțin ar fi văzut în ea binecuvîntarea din partea Înaltei Porți. Ce n-ar fi dat Victor Ponta să fie invitat într-o vizită oficială în America?!

Victor Ponta merge în SUA pentru a participa la Sesiunea ONU.
Cu toate acestea, românii sunt convinși că voiajul acesta banal e semnul prețuirii de care se bucură candidatul PSD din partea Americii.

De ce?
Pentru că mai mult decît imbecila presă română îi face jocul electoral prezentîndu-i participarea la Sesiunea ONU drept vizită oficială în SUA!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

34 comentarii pentru articolul „Gîndul de miercuri”

 • si totushi, ce cauta sobolanul plagio-criminal la niuYorc?? de ce Basescu I-o fi dat mandat ??

 • Auzul meu fin a sesizat nişte întâlniri cu grangurii corporaţiilor energetice din Texas cu care se va bate palma pentru aşa zisa „independenţă energetică”. Nimeni nu vorbeşte de asta , dar cred că asta e adevărata ştire. În asta constă importanţa faptului că sediul ONU e în SUA şi nu în Bangladesh.

 • Mult adevar graiti.

 • Out of topic: Chestia asta cu comisia de ancheta la parlament evident ca este o tampenie care arata nivelul parlamentarilor care o solicita caci cat timp candidatul nu are o functie incompatibila cu cea de ofiter acoperit nimeni nu are vreo treaba cu asta. Daca devine presedinte se schimba calimera. 🙂

 • Ce să spună şi ea? După „cinstirea” de pe arenă, era normal că ONU a auzit de el. Acum toate deplasările lui sunt vizite oficiale. Pe când vizitele de lucru?

 • Așa parcă mai merge, Maître!
  Problema din Wallachia se pune în termeni shakepearieni:
  „A fi sau a nu fi maimuțoiul zâmbăreț și iresponsabil la castelul Cotroceni”
  Aiasta-i cimilitura și nicidecum dacă Iohannis își poartă cărarea pe dreapta, dacă Lenuța are ghise erotice sau dacă Monik o chiulit la vreo oră de iconomie politică în vasmiletca.

  Paradigma este mai mult decât evidentă:
  Se scufundă iarăși Românica într-o lungă și tenebroasă Hybernie socialistă, prin accederea în cea mai înaltă funcție statală a IRESPONSABILULUI PARANOIC ȘI MITOMAN ?

  And nothing else matters!

 • Poate nu a fost imbecila ci a facut-o intentionat. Pe fonduri consistente, fireste.

 • sediul ONU E LA Geneva!

 • De ce-i bagi pe toti romanii in aceeasi troaca, cristoiule?? Vezi ca mai suntem si din aia care nu punem botu’ la prostiile scrise si de unul ca tine!

  • drino rusoaica caghebista platita din bani patati de singe Romanesc, norma ta e aproape de sfirshit.

  • Alexandrina, nu suntem toti in aceeasi ,,troaca”, tu, se pare, ca esti in cea a infractorilor si a puscariabililor USL-isti, stangisti, sau cum s-or mai numi ei. Altii dintre noi nu suntem in nicio troaca, suntem doar de centru-dreapta.

  • Alexandrina, nu suntem toti in aceeasi ,,troaca”, tu, se pare, ca esti in cea a infractorilor si a puscariabililor USL-isti, stangisti, sau cum s-or mai numi ei. Altii dintre noi nu suntem in nicio troaca, suntem doar de centru-dreapta.

 • stiu si imbecilii foarte bine unde s-a dus plagi , Maestre , dar da mai bine la prostime , ca s-a dus in vizita in SUA ! nu-i nimic , asa i-a lins si i-a umflat si pe bombonel si pe prostanac si la final si-au dat cu tesla in ilie sarbu !

 • Excelent, Maestre !

 • Vorba lui Brucan ,, STUPID PEOPLE” …!!!

 • :))))))))))))))))) de rasul curcilor