Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Gîndul de ora 18

Cum a justificat Victor Ponta măsura: Ţara te vrea bacalaureat, chiar dacă tu nu vrei!

În fine, văzînd că nu toți jurnaliștii sunt angajați la Sebastian Ghiță, ca să guițe tv elogii la adresa Guvernului și a premierului, Victor Ponta s-a văzut constrîns să-și descleşteze fălcile a vorbire în chestiunea Ordonanței de Urgență care modifică peste 90 de articole din Legea Educației în beneficiul Mafiei PSD-iste, cea care deţine Fabricile de diplome numite Universităţi particulare.

Neîndoielnic, introducerea prin Lege a posibilităţii ca un elev să dea Bacalaureatul cînd are el chef, altfel spus, cînd s-a plictisit de discotecă şi de bulăneală, e o măsură impusă Păpuşicii Penalilor din PSD, zisă şi Victor Ponta, de Fabricile de diplome, al căror profit depinde de numărul proştilor care dau năvală să plătească bani grei pentru a ieşi de pe băncile facultăţilor particulare mai proşti decît au intrat.

În deschiderea şedinţei de Guvern, în hotarele scheciului jucat săptămînal în direct la tv, Victor Ponta a justificat astfel măsura Ţara te vrea bacalaureat, chiar dacă tu nu vrei!:
În acelaşi timp însă vreau să spun, ca să închidem dezbaterile destul de lungi despre modificările la Legea educaţiei, noi avem o altă concepţie, nu credem că şcoala românească trebuie să fie o junglă, în care doar cei puternici supravieţuiesc, ci, dimpotrivă, îi felicităm, ne bucurăm pentru ei, dar cât mai mulţi copii care reuşesc să rămână la şcoală, care au rezultate uneori mai proaste, alteori mai bune, care trebuie să aiba la un moment dat posibilitatea de a lua bacalaureat, eu cred în această idee că trebuie să fim o societate în care şi cei mai buni să fie recompensaţi, dar şi cei mai slabi să fie ajutaţi să fie mai buni.

Aşadar, după Victor Ponta, cei care nu iau Bacalaureatul nu sunt nişte puturoşi, cărora numai de şcoală nu le arde, ci nişte puţintei la minte din naştere, care, care în loc să se facă lăcătuşi, şi-au zis să facă liceul.

La o adică, îl înţelegem pe Victor Ponta.
Nici el nu era capabil să-şi ia doctoratul.
Şi, atunci, partidul de guvernămînt, PSD, socotind că doctoratul trebuie să-l ia nu numai cei capabili, dar şi cei nevolnici, precum Victor Ponta, i-au dat o mînă de ajutor să plagieze teza de doctorat.
După opinia mea, metoda poate fi extinsă şi la alte domenii ale vieţii.

Nu toţi bărbaţii sunt din naştere virili.
Prin Ordonanţă de urgenţă acestora li se pot oferi, pe bani de la Buget, alţi bărbaţi, mai dotaţi, care să-i ajute să-şi rezolve nevestele şi amantele.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Gîndul de ora 18”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *