Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Cum să afli de gâlceava Juncker- Soros dintr-o știre de la Bucuresti

Pe 10 iulie a.c., News.ro a publicat articolul Jean-Claude Juncker este acuzat că a cheltuit 25.000 de euro pentru a închiria un avion privat de la Bruxelles la Roma. Juncker este șeful Comisiei Europene. HotNews.ro, care are proiect finanțat de UE pe anti-corupție, nu a preluat știrea: pentru HotNews, un drum de 25000 euro al boss-ului finanțator de la UE nu semnifică neapărat corupție la nivel înalt. Juncker nici măcar nu a ajuns pe Lună, distanța dintre biroul său din Bruxelles și Roma este de vreo 700 mile. Citit invers, însă, titlul uriaș „Jean-Claude Juncker este acuzat” ar putea fi echivalat cu „Soros, în relații reci cu lideri ai UE”. Este o veste bună și una interesantă, în același timp, fiindcă acuzatorii lui Jean- Claude Juncker de la Bruxelles și cei ai Liviu Dragnea, din București au conexiuni cu aceiași finanțatori Soros. Când transpiră subiectul „Soros” atunci curge cerneală nu apă sărată.

Când vezi cuvintele „activist” și „democrație”, să caști…

… bine ochii. Fiindcă News.ro spune că dezvăluirile despre Jean- Claude Juncker erau făcute de „activişti” spanioli de la Access Info şi de jurnaliştii belgieni de la publicația „Knack”. „Activismul” este jogging-ul pe proiecte, iar „democrația” este pretextul de salariu. Faptul că BBC a preluat știrea nici nu ar fi bizar: eventual, Jean-Claude Juncker nu este foarte popular în Marea Britanie în contextul negocierilor Brexit, dar și al conflictului de notorietate pe care îl avea cu fostul premier britanic, David Cameron. Deconspirarea lui Juncker de către „activiști” în capitala Europei, Bruxelles, este, însă, o provocare. Azi, cuvântul „activism” este utilizat presant ca să legitimeze o acțiune și să mențină promotorii acelei acțiuni în „tabăra băieților buni”, indiferent că se militează anti- gripă sau pentru radicalism islamic. Lipsa de standarde a presei a golit de noblețe cuvântul, iar „activismul” pentru drepturile omului a devenit, în general, un simplu clișeu, după ce- de exemplu, Arabia Saudită anunța în Iunie 2017 că ONG-uri „pentru drepturile omului” din Qatar finanțează terorismul islamic.

AccessInfo Europa, un alintat Soros

AccessInfo Europa este un ONG care a primit finanțări de sute de mii de euro prin Open Society Foundation (Soros) și prin organizații „de investigații” precum Journalism Development Network (JDN), cu centrul în Maryland (SUA) și care are un subsidiar și în București. JDN operează și cunoscuta Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP), o rețea “de veghe” balcanică, finanțată Soros (prin Open Society) și având vădite preocupări critice împotriva unor adversari declarați ai controversatului miliardar american- de ex. La unele categorii, OCCRP se comportă aproape ca “prestator de servicii”- publică, de exemplu, despre “cruciade anti-Soros” din Macedonia sau de o presupusă “supraveghere” în masă a macedonenilor, inițiată de lideri ai partidului VMRO, care fac lobby în SUA.

Ziarul Knak

… este parte a celui mai mare conglomerat media din Belgia, Roularta Media Group (RMG), de orientare neo-lib (stânga, mai spre marxism) atât de dragă lui Soros. Coliziunea publicației cu Soros este intuitivă câtă vreme un business-head al Roularta, W. Criel, este cel care a coordonat zeci de ani afacerea journalismfund.eu, o organizație jurnalistică finanțată prin Open Society Foundations, având partener același Global Investigative Journalism Network. În lumea deloc- complicată a lui Soros, ONG-urile se generează unele pe altele și se finanțează unele pe altele. ONG-ul-mamă, cu sediul de obicei în SUA, este scutit 100% de taxe fiind non-profit.
Dacă ONGuri apropiate lui George Soros…

... au început să-l critice și pe Jean-Claude Juncker, trecem acest lucru la categoria „vești bune”. Soros este un obișnuit al sediului UE de la Bruxelles, bun amic cu Juncker- uniți de combatul împotriva Regatului Unit, așa încât criticile Access Info şi ale jurnaliştilor belgieni vin într-un context „interesant”, în care conducerea UE a luat unele măsuri de combatere a migrației ilegale dinspre Africa spre Europa prin Libia. Italia chiar a luat decizia de a trimite nave spre coasta libiană. Măsurile sunt criticate de unele ONGuri (acuzate deschis că sunt finanțate prin Soros) care au trimis nave în Marea Mediterană și care au adus zeci mii de migranți economici ilegali spre Italia, punând presiune pe securitatea continentului.
În ianuarie 2017, Liviu Dragnea…

… declara pentru presă că George Soros „a finanţat răul în România”. Ulterior declarațiilor lui Liviu Dragnea, pe web-site-ul RISE Project erau publicate doar în Martie 2017 trei articole „de procuratură” despre „penalul” Liviu Dragnea. Titluri care evocă la o adică, un singur headline: „Soros nu doarme”. Și mai evocă- în contradicție cu ceea ce afirmă unii guguștiuci de presă de la „Adevărul” sau de-aiurea, faptul că Soros a „auzit” de Liviu Dragnea, că „știe” de Liviu Dragnea și că nu „ignoră” prezența despotului luminat de la PSD în conducerea României.

Conform Bloomberg…

.. controversatul finanțator american George Soros are în administrare o avere de cca 24,5 miliarde USD. Conform Institutului Român de Statistici, baronul Liviu Dragnea are în administrare un PIB național al României care era estimat pentru 2016 la cca 760 miliarde lei. La o curs valutar de 3,89 RON pentru 1 USD, asta înseamnă că Soros trebuie să mai trăiască vreo câteva vieți ca să ajungă din urmă averea României, iar pe cale de consecință, dacă vrea să ajungă la baronul penal Liviu Dragnea, trebuie să ceară audiență și să stea la coadă împreună cu cefele late din PSD.

Să presupunem

… că o broască țestoasă nu are carapace. Dacă o broască țestoasă nu are carapace, miliardarul american George Soros poate să spună că este o broască fără adăpost (o țestoasă-homeless), cu toate că restul lumii va vedea acolo doar o broască nudistă, întinsă la soare. Pe cale de consecință, Mungiu Pipidi ar putea scrie imediat un editorial preluat de „Adevărul” despre tristețea broaștelor-homeless, Human Rights Watch și Amnesty International ar denunța Israel și politicile care amenință dreptul la carapace al țestoaselor homeless, Uniunea Europeană- prin Jean Claude Juncker și ministrul lui de Externe, Federica Mogherini ar începe o cercetare a drepturilor broaștelor țestoase fără carapace din Ungaria sau Polonia, organizația „Medici fără frontiere” și Salvați copiii ar iniția rapid proiecte pentru numărarea broaștelor mature sau tinere care nu au carapace, organizația Rise Project s-ar putea urca pe gardul vilei lui Liviu Dragnea din Teleorman ca să vadă câte țestoase deține penalul lider PSD în grădină, DNA s-ar sesiza cu privire la aspecte infracționale găsite recent într-o carapace, „activiștii” ar organiza manifestații la Bruxelles pentru Dreptul universal la carapace, iar presa afiliată (mainstream sau nu) va confirma că broasca țestoasă fără carapace este o broască-homeless: cu verificare din trei surse fiindcă dacă o publicație din Rețeaua Soros îi urlă alteia despre țestoasa- homeless, asta nu se mai numește „urlet”, ci „transfer de date”.

Soros se mișcă într-o lume…

… care poate pune rapid în mișcare un mecanism incredibil- de jurnaliști și ONG-uri ce se vor legitima ca „societate civilă” și vor scoate din broasca-nudistă, una deposedată abuziv de carapace. Azi, ca să îi faci o poză unui personaj atât de amplu precum Soros îți trebuie un satelit, iar armatele de finanțați sorosiști- în lumea lor prețioasă și non-guvernamentală, îl confundă deja cu Lumea Nouă. Nu te întreba despre motive: mai degrabă ai afla de ce purtau piloții kamikaze căști căptușite cu burete.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cum să afli de gâlceava Juncker- Soros dintr-o știre de la Bucuresti”

  • Cåti din guvernul tehnocrat au fost din ongurile soros?
    Cum au fost nominalizati in functii ministeriale niste semianafabeti gen pruna s.a., cum au ajuns eurofunctionari cu salarii de min 8000 euro toate nulitatile, toti seralistii care nici nu stiu ce facultati au absolvit, sau daca au absolvit vreuna?
    Mai tineti minte ce avertizari teribile erau lansate la adresa tarii noastre ca replesarii la respingerea unei electroniste propusa pentru functia de ministru al justitiei?

  • Pe multi am sa popesc eu, a zis Trump, cu bunghiu’ pe globalistu- shef 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *