România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Gîndul de sîmbătă, 14 martie 2015

Cum i-a dat Codruța Kovesi- Lulutza lui Klaus Iohannis-Imperatorul una cu poșeta peste gură!

Spre deosebire de Dan Tapalagă, Ioana Ene Dogioiu, Dan Turturică, Sorina Matei, care au marea șansă de a vorbi numai cu incoruptibilii generali de la SRI, cei care mănîncă doar coajă de copac și care se biciuie cînd le vine de o muiere, atît de sfinți sunt, noi, ziariștii ăștialalți vorbim cu corupți precum Marian Vanghelie, Elena Udrea, Alina Bica. Nenorocirea e că nu știm că respectivii vor fi mai devreme sau mai tîrziu arestați pentru corupție, deoarece, spre deosebire de Dan Tapalagă, Sorina Matei, Ioana Ene Dogiou, Dan Turturică, noi nu suntem ținuți la curent cu planurile de viitor ale binomului SRI-DNA. De aceea, vorbim cu politicieni, cu oameni de afaceri, cu miniștri, cu premieri, cu președinți, cu șefa DIICOT, fără să ne treacă o clipă prin cap că respectivii sunt deja planificați, acolo în cerurile Binomului SRI-DNA, să fie arestați mai devreme sau mai tîrziu. Din această cauză, spre deosebire de Sorina Matei, Dan Tapalagă, Dan Turturică, Ioana Ene Dogioiu, riscăm ca numele nostru să fie pomenit de cei pe care binomul SRI-DNA i-a programat să fie dați în gît pentru corupție.

Marian Vanghelie a fost lider PSD, primar de sector, candidat la primărie, fondator de nou partid.
În această calitate, mulți jurnaliști au stat de vorbă cu Marian Vanghelie. Printre aceștia s-a numărat și Rareș Bogdan. Spre deosebire de fericiții colegi de breaslă care au onoarea de a fi pomeniți doar de incoruptibilii de la SRI, cei care nu vor ajunge niciodată în cătușe deoarece Parchetul Militar e pe cale să se desființeze, Rareș Bogdan a fost pomenit de Marian Vanghelie într-o convorbire interceptată de procurori:
Eu ma duc oricum in seara asta, auzi, sa vorbesc cu Rares, sa se duca maine dimineata, la prima ora, la Iohannis, intelegi? Ca eu am o… Tin relatia prin Rares Bogdan cu Iohannis, pentru ca are nevoie de mine sa fac majoritatea la Senat.

De mai multe ori, la dialogurile tv cu confrați mai tineri – inclusiv cu Rareș Bogdan – am dat curs indignării provocate de abuzul DNA de a da lăsa în stenograme scurse în presă dinadins nume de persoane care n-au nici o legătură cu Dosarul.

Am mai scris și am mai spus că am dat-o în judecată pe Codruța Kovesi, alintată Lulutza, și pe un procuror DNA ajuns judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție sub mărita domnie a lui Traian Băsescu (v-ați prins de una dintre șmecheriile prin care România a ajuns o Republică a Procurorilor, cu un președinte-tablou, Klaus Iohannis, și un președinte real, șefa DNA), pentru abuzul reprezentat de trecerea numelui meu într-un Rechizitoriu, deși  n-aveam nici o calitate – nici cea de învinuit, nici cea de martor, nici cea de denunțător – numai așa, pentru a mă compromite, e drept, alături de alte nume din presă și din cultură.

Porcăria s-a repetat ca trasă la indigou vineri, 13 martie 2015.
Nici Rareș Bogdan, nici Klaus Iohannis nu sunt implicați în Afacerea de Corupție de care e învinuit Marian Vanghelie.
Nu e implicat nici B1 Tv, și el terfelit de subordonații Lulutzei.

Din banii obținuți – pe căi ilicite, zic procurorii – Marian Vanghelie și-a cumpărat publicitate la postul B1 Tv. Postul de televiziune n-are nici o legătură cu afacerea de corupție de care e acuzat Marian Vanghelie. Cu toate acestea, ca și-n cazul meu, procurorii au trecut în Rechizitoriu că Marian Vanghelie a cumpărat publicitate la B1 Tv. Banii cu care Marian Vanghelie a cumpărat publicitate erau banii lui. Că-i obținuse pe căi ilicite e o altă poveste. La fel de bine, cu banii respectivi, banii lui, putea să-și închirieze un loc la balcon ca s-o vadă pe Codruța Kovesi trecînd spre DNA în automobil ca odinioară contesele în caleașcă. Din acest punct de vedere, referirea la B1 Tv n-avea ce căuta în Rechizitoriu.

Ajuns la Găgești, pus la curent de chiar Rareș Bogdan pe drum despre prezența numelui său într-o stenogramă a unei convorbiri a lui Marian Vanghelie cu o altă persoană, convorbire interceptată de procurori, m-am grăbit să urmăresc emisiunea Prime time news, în cadrul căreia Rareș Bogdan a ieșit ca să dea o replică porcăriei iscălite de DNA.
Spre stupoarea mea, Rareș Bogdan a fost de o umilință dostoievschiană cu derbedeul de procuror care a comis abuzul împotriva sa și cu Lulutza Kovesi, care l-a patronat.

Atît de preocupat a fost Rareș Bogdan de a-i trimite bezele procurorului că a uitat  un  fapt important:
La ședința CSM la care a participat pentru prima oară ca președinte, Klaus Iohannis a criticat practica DNA de a da publicității stenograme din dosare în care apar nume fără nici o legătură cu  Afacerea de corupție.
La ședința DNA, Codruța Kovesi s-a grăbit să-i dea o replică insolentă.
Acum, prin prezența numelui lui Klaus Iohannis într-o un Dosar de corupție cu care n-are nici o legătură, dar în care o stenogramă îl invocă într-un context compromițător, Codruța Kovesi i-a dat una lui Klaus Iohannis cu poșeta peste gură.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

48 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă, 14 martie 2015”

 • Turcescu din care din aceste doua categorii face parte domnule Cristoiu? Cita vreme a fost ofiter acoperit carei categorii credeti ca i-a apartinut?

 • Eu nu cred ca pomeniti 4 nume de 3 ori din intamplare !

 • deci,ne-ati desconspirat si acoperitii ramasi in presa!?cat despre RB,o vorba spune ca, daca intri-n cocina nu mai stii cine-i porc si cinei om,asta daca te ei cu porcul la tavaleala,daca te bagi sa-i faci curat,atunci sigur il deosebesti de porc!

 • Eroare: Kovesi nu are poseta. Dar sunt de acord ca i-a dat un pumn. . . .P.S. Maestre, ma intreb de ce m-ai blocat pe cristoiublog deoarece sunt printre cei care te respecta si in principiu de acord cu cele exprimate exceptand subiectul Udrea unde consider ca esti manipulat, folosit pentru aparare in ochii opiniei publice intr-o cauza demna de tot dispretul. Cu respect.

 • E incitant sa reduci totul la o „poseta peste gura”….desi ar fi mai profesionist sa aflam cine e persoana care a dat din dosar, tocmai acea stenograma, tocmai la EVZ. Iar despre : „Atît de preocupat a fost Rareș Bogdan de a-i trimite bezele procurorului …” as adauga ca a fost la fel de preocupat sa-l apere pe Vanghelie, sa-l numeasca „amic” .

 • Aveti ca intodeauna multa dreptate. Apropo, ati observat ca sorina matei posteaza diverse mesaje, dar de la un timp nu- i mai poti raspunde. Oare de ce?

 • Vanghelie a prostit un martor probabil si el , deci nu avea de ce sa-l plateasca pe R.B. El R.B. i-a invitat si promovat pe Vanghelie si pe Geoana ca sa fie remarcat de PNL-sti ,mizand ca astia jung repede la guvernare (la pastele cailor ).Geoana a crezut ca rezolva cu casa ,Vanghelie cu dosarele in realitate au intrat toti in troaca si se mananca ca …. Tinerii din ziua de azi ,indiferent de profesie vor sa arda etapele rezultatul, se ard ei .Eu nu am increderein ce vad ,ce citesc si nici nu inteleg ce se intampla dar am un sentiment de spaima ca ni se va intampla ceva grav .

 • Cred ca nu ar trebui sa fiti asa de sigur de cinstea lui Rares Bogdan !

 • Ce bine ati scris!

 • Pacat ca nu a pus o caramida in poseta,poate asa il trezea la realitate…….

 • Stai blând maestre, pt că noi ştim cum îl bălăcărea i pe Băsescu în primul mandat ,iar apoi în al doilea l ai pupat în cur .Aşteaptă ţi rândul !

 • Comentariul de inalt tinut estetic adresat Maestru Ion Cristoiu ,Unu din putin curajosi care se lupta cu cei care vor sa dea o lovitura de anumit fel si sa instalez o ditadura de anumita forma in Romania Alo ??Maestru !!!! spunem in ce alt moment al vieti tale ai fost asa de curajos ca ma duc sa rasfoiesc ce ai scris atunci Spune-mi deaseme daca atunci cand omul grand care nu se afla in Romania te a dat acesta vestuta antiglont a mai ramas inca un pe acolo deoarece eu ma lupt de un singur cu piept deschis sa ajuta Romania sa scapa de acelasi lovitura ce urmeaza sa instalez o ditadura de anumit fel in Romania ,dar am informat si eu omul grande care nu se afla in Romania ,dar pe mine nu ma dat vestuta antiglont ca sa ma posez asa ca si tine Vezi ca la final ca sa nu se supera „”baieti „”o sa spun ca aceste este un pamflet si trebuie sa fie tratat ca tare adica cu respect Si inca ceva va rog sa nu dati like pe aceasta postare deoarece fac parte dintr-o serie de convorbire private pe care voi avea cu Maestru Ion Cristoiu pentru ca intr-un anumit punct de vedere suntem pe acelasi baricada numai ca ne aflam pozitionati strategici in locuri diferite Un pe transeu ,alt cu ochii pe cei cei care apasa be botoane

 • De acord , corect tot ce spuneti. Procurorul respectiv care il mentioneaza pe Rares a executat un ordin cu ochii inchisi1

 • „Maestre” de cand citesc gandurile de pe facebook am descoperit fondul gandurilor ce va mistuie fata de „muieri” !!!???
  De necrezut, „maestre” !

 • Ce imi place cind va enervati si scrieti ginduri; rares,cumpanasu,carbunaru,dincu,marius nistor,agaton.-tapalaga,turturica,sorina matei,ioana e dogioiu.-…mai vrem.

 • Poate reuseste sa-si descleste gura macar cu ajutorul unei posete ca altfel…

 • A cum putin timp Robert Turcescu a acuzat-o pe Ioana Ene Dogioiu ca fiind ofiter acoperit.Nu am vazut ca respectiva sa il actioneze in judecata. Pe logica asta sa cred ca si Turturica si Talpalata fac parte din trupa celor acoperiti?Sorina deja e deconspirata.OF OF OF

 • Am ajuns o țară de turnători .La început am crezut ca DNA -ul e cel ce ne salvează dar deja capăta f multa putere si devine ca pe timpul lui Ceaușescu ,.: sa nu mai poți vb nimic.Așa era Miliția. Avea dreptate Basescu .Ii lăsam prea multa putere

 • Adevarat. Si eu m-am mirat pentruca mai devreme pe la toate teliviziunile pe unde a intervenit telefonic a fost dur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *