Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Tefelismul a scos capul din găoace și s-a înălțat cu adevărat pe vremea lui Barack Obama

Text și foto:Traian Horia

Tefelismul occidental îl înjură azi pe Donald Trump, care a lichidat Statul Islamic în 10 luni și îl slăvește pe fostul președinte Barack Hussein Obama, care 3 ani a lăsat organizația teroristă să crească. Altfel spus, de la Washington la București, tefelismul trăiește din regrete bolnave. Cum a apărut tefelismul și care este mecanismul intim prin care se ridică roboțeii pentru „democrație”? Nu știe nimeni răspunsul la o întrebare al cărei răspuns apare azi ca neesențial: democrația tefelismului e oricum confiscată de părintele său spiritual și material, controversatul miliardar american George Soros, iar ăsta nu are timp de filosofii. Timpul e bani!

Democrația lui Soros

… este cea mai lăptoasă, cea mai suculentă și oferită la cel mai bun preț în raport cu termenul de expirare. Tefelismul a scos capul din găoace și s-a înălțat cu adevărat pe vremea când triumfa cel pe care președintele în exercițiu al SUA, Donald Trump, îl denumea delicat „cel mai slab președinte din istoria nord-americană”- Barack Obama. Democrația pe care și-a oferit-o Occidentul are o mulțime de părți bune dar și un defect uriaș- nu selecteză valorile. Ca urmare, un băiat care ar fi putut să conducă dificil o gară de cartier, Barack, a fost pus între 2009-2017 să conducă mega-puterea Statele Unite ale Americii. Tot pe-atunci, o lume jurizată cu nebuni a decis că omul care a bombardat șapte țări în opt ani va primi Premiul Nobel pentru Pace. Și Obama chiar l-a primit. Dincolo de Obama, premiul Nobel a fost pus la vânzare la liber, prin chioșcurile de mărunțișuri.

Doar un exemplu. De 400 000 lire britanice

Lumea lui Barack Obama nu e suficient de strâmtă ca să nu încapă acolo și George Soros, sfătuitorul său autorizat pe probleme de neo-marxism, migranți ilegali și expansiune. Pe 8 februarie 2018, cotidianul britanic „The Telegraph” anunța că Soros, controversatul miliardar nord-american și aliat statornic al lui Obama, pe care unii îl numesc și „filantrop”, a investit 400 000 de lire britanice într-un plan secret de deturnare a rezultatului votului Brexit (ieșirea UK din cadrul UE). Concret, banii urmau să fie folosiți de un ONG numit Best for Britain pentru obținerea sprijinului unor politicieni ce trebuiau să se opună planului Coaliției la guvernare (Conservatorii premierului Theresa May) și să obțină organizarea unui alt Referendum.

Conform unui document secret

… grupul urma să obțină (pe limba română, să cumpere) voturi, să atragă dintre parlamentarii lui May pentru a bloca votul final pe Brexit, să provoace un al doilea Referendum sau chiar alegeri generale. Faptul că un străin de Marea Britanie (cetățean nord-american) numit George Soros investește în deturnarea unui vot popular din Regatul Unit al Marii Britanii se înscrie perfect în configurația de Stat Paralel: entități periferice sociale (ONGuri) fac planuri finanțate pentru deturnarea unei decizii a națiunii britanice și acționează pentru punerea lor în practică. Dacă organizațiile non- guvernamentale ale lui George Soros au căpătat în timp un astfel de prestigiu, din Europa până în Israel, devine complicat de înțeles de ce ar fi aceste ONGuri mai „de încredere” în România?

În ianuarie 2018, Jean Claude Juncker (Comisia Europeană)

… și Donald Tusk (Parlamentul European), chițibușari pe lângă perechea Soros-Obama, încă își exprimau public speranța într-un al doilea Referendum care va readuce Marea Britanie în Uniunea Europeană. Disprețul fățiș exprimat de cei doi lideri europeni prin astfel de declarații pentru decizia luată de britanicul de rând la urna de vot (votul Brexit se consumase deja din iunie 2016), era doar ruda mai săracă a disprețului lui Soros pentru rezultatele votului Brexit și a obiceiului globalistului-șef de a juca Democrația la păcănele: Democrația perechii Obama-Soros se măsoară în bani, iar dacă răsturnarea unui vot al națiunii britanice valorează doar 400 000 de lire, atunci pentru complotul respectiv, Regatul Britanic trebuia să impună și un TVA special, prin procurori. Sub asaltul neo-marxismului cultivat de ONGurile lui Soros, Democrația occidentală a ajuns să se comporte azi ca o damă de consumație, care poate să confirme sau să refuze: ca efect secundar, ea poate fi opțională, în funcție de Politicile și comploturile din spatele ușilor închise. Lumina nu mai vine suficient dinspre Moscova, mai primește forță direct dinspre birourile fundației- fanion a lui George Soros, Open Society Foundations, din New York.

Toți oamenii lui Soros

… cu pretenții de lideri UE vorbesc zilnic în numele europenilor și își încasează beneficiile din munca europenilor. Dezastrele rămase în urma lor nu sunt vizibile decât din avion și sunt invariabil răsplătite fiindcă așa cere democrația adaptată marxist pentru ei. În Statele Unite, dezastrul lăsat în economie și politică externă de Barack Obama a fost, spre exemplu, răsplătit de Stat cu o casă la două mile distanță de Casa Albă, Washington DC. Obama i-a predat inventarul lui Donald Trump cu aerul că Statele Unite chiar au avut președinție și secretariat de stat în ultimii ani. Eventual, dacă în locul Secretarului de Stat John Kerry, Obama ar fi pus un porumbel călător, probabil că efectele „eforturilor diplomatice” ale administrației sale ar fi fost cvasi-similare. Doar că s-ar fi economisit banii cu călătoriile.

Pe mandatele Obama

… relațiile administrației americane cu Israel au fost practic înghețate, iar tratativele problemei palestiniene au rămas perfect blocate. Tot atunci, Rusia a ieșit din bârlog și și-a trimis avioanele și navele de luptă acolo unde a vrut și cum a vrut, preluând inițiativa în Siria și în alte zone ale lumii. Practic, nu a mai funcționat niciun tratat de control al armelor convenționale sau nucleare și toată lumea- proști sau deștepți, s-au înarmat. Mandatul lui Obama a făcut din Iran o putere regională după un tratat nuclear extrem de contestat (cruntă ironie, Iran fiind descris sporadic prin cercurile NATO tocmai ca fiind una dintre amenințările ce necesitau scut anti-rachetă în România) și tot Obama a relansat relațiile cu dictatura din Cuba: liderul suprem cubanez Fidel Castro a refuzat, însă, să îl întâlnească. Penitenciarul extra-judiciar Guantanamo (Cuba) a rămas la locul lui, trupele americane din Irak și Afganistan nu au fost retrase. Cel puțin succesorul lui Obama, Trump nu și-a ascuns niciodată intenția de a le păstra, dar pentru Obama intrau la categoria „promisiuni electorale”. Tensiunile inter-rasiale au atins un apogeu nemaiîntâlnit în Statele Unite pe mandatele Obama, iar amenințările și atentatele extremiștilor musulmani aproape au intrat în rutina zilnică. Obama a înarmat miliții islamiste în Siria, uitând că talibanii au întors armele împotriva SUA într-un context similar și tot Barack Obama a dansat tango în Argentina când Europa își plângea morții după atentatele teroriste comise de ISIS în Belgia.

Tot pe mandatele Obama

… începând din 2014, milioane de migranți neidentificați din Asia și Africa au intrat ilegal în Europa- ajutați de ONGuri sorosiste sau pe Fonduri Norvegiene, după ce SUA distrusese Libia cu aviația. Administrația SUA nu s-a implicat în preluarea umanitară a unora dintre migranții transportați de vasele unor traficanți de carne vie, iar NATO nu s-a implicat să vâneze traficanții – așa încât Obama a scos cartofii copți din foc cu mâinile Europei, prin tartorii UE Angela Merkel, J.C. Junker și Francois Hollande, care au preluat milioane de migranți economici din state cu potențial terorist. Azi, serviciile secrete occidentale avertizează că acele coloane de refugiați care ajung în Europa sunt împănate cu radicali islamiști ai ISIS, dar Obama nu are dureri de cap semnificative. Faptul că defectorul Edward Snowden, refugiat la Moscova, a descris mecanismul de Big Brother prin care serviciile de securitate americane au derulat un program uriaș de supraveghere a comunicațiilor europene, nu i-a afectat bruma de imagine lui Obama- asta, fiindcă lumea a început din vremea sa, să asimileze Democrația cu supravegherea făcută prin serviciile secrete. Big Brother nu mai erau activiștii de partid din statele comuniste care notau în carnețele, ci camera video și serverul instalate sub administrația cripto-capitalistului Barack Obama.

De unde a apărut perechea Soros-Obama

Perechea George Soros- Barack Hussein Obama a apărut din neantul unui Occident plat și ipocrit, plictisit de atâta capitalism și decis să cârmească spre stânga troțkistă. Ce valori apără perechea Soros- Obama și prin cine e apărată perechea celor două „valori”? Pumnul e la mare preț. Celebrul actor american Robert de Niro declara pe perioada campaniei electorale din SUA, că Donald Trump (marele rival al președintelui SUA, Barack Obama) este un „prost”, un „câine”, un „porc” și că l-ar lovi cu pumnul în față. Lumea a aplaudat. Câteva săptămâni mai târziu, Barack Obama l-a decorat pe de Niro cu Medalia Libertății. Dai un pumn, iei o tinichea. Lumea a aplaudat din nou. N-am fost prezenți acolo, ca să vedem dacă Robert de Niro a dat din coadă la ceremonie. Credem, însă, că dacă el, Robert de Niro, se bagă în aceeași barcă a miliardarului Soros, în niște jocuri politice sordide pe care poate nici nu le înțelege complet, atunci adolescenții care l-au ales ca model de viață se află sub risc. Asta, fiindcă ei ar putea eventual să înțeleagă că dacă înfigi un pumn, poți primi o medalie fără să mai organizezi și meciul de box. Ori asta nu mai e viață reală, e doar Hollywood.

E greu uneori pentru europeni

… să mai înțeleagă democrația americană când ei înșiși, americanii, apar ca fiind confuzi. Românii au crezut pentru un timp, că lupta electorală din SUA este pusă în mișcare cu zei, nu cu oameni. Caragiale, însă, a fost, este și va fi prezent și la Washington. Ura cu care este contestat în SUA președintele Donald Trump în SUA nu a oferit europenilor decât un jalnic spectacol, care arată un mega-stat care, sub administrația Barack Hussein Obama, a crescut mari extrema stângă și mișcările anarhiste. Perechea Soros-Barack Obama arată bine, deși nu locuiește într-un restaurant McDonalds: ei mănâncă zilnic Democrație pe pâine. Nu-i întreba ce pot face pentru țară, ei sunt globaliști: întreabă-i mai degrabă ce halesc la prânz.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Tefelismul a scos capul din găoace și s-a înălțat cu adevărat pe vremea lui Barack Obama”

  • Bă Cernate
    Dacă o sugi să n-o împarți cu nimeni, fii sgîrcit 😆

    • Nick Cernate
      Scriam de suptu la țîța gramaticii cretinoidule cu zulufi.Tu ce credeai?

  • Suntem ca la pestera lui Platon: „Constientizand ca pana acum ai trait in minciuna si ai vazut numai un joc de umbre, te repezi inapoi in pestera pentru a le spune adevarul celorlalti prizonieri. Ei rad insa de tine si nu cred nici o iota din ceea ce le spui!”

    O masura a adevarului este nivelul de atentie negativa a conturilor false de facebook din sectia comentarii.

    In sfarsit cineva vede si spune adevarul!

    Bravo domnule Cristoiu!

  • Iar ai inceput sa bagi in faţa cenzura, si nu ie ghine, maistre !

  • Sincer sunt surprins ca un „bosorog” sa aibe o asfel de influenta internationala.Mai degraba cred ca in spatele asa zisei miscari sorosite se afla mult mai mult, cu resurse greu de controlat.
    Globalismul, da impresia ca ajuta pe cei saraci-cei multi, impotriva celor bogati-cei putini.In realitate haosul face jocul invers.
    Cei putini sa conduca, din umbra, cu ajutorul „prostirii” celor multi.
    Vorba cuiva”nu conteaza cine voteaza-conteaza cine numara”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *