Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cum s-a stricat peștele de la cap la Consiliul Suprem de Apărare a Țării, cu voie de la SRI

Din cîte au putut observa cititorii cristoiublog.ro, întreprind o anchetă pe cont propriu asupra Tulburărilor din 10 august 2018. E o investigație sub semnul strictei curiozități jurnalistice, așa cu cum am procedat din decembrie 1989 încoace și cum voi proceda cînd în România se vor petrece evenimente enigmatice. Ipoteza mea de lucru – cea folosită în cazul tuturor evenimentelor tulburi- de la Căderea lui Ceaușescu pînă la Victoria în alegerile prezidențiale a unui candidat practic absent din campanie, plimbat ca un prapure prin București – e simplă:
Sînt evenimente în care s-au implicat profund Serviciile secrete, române sau străine, singurele instituții din lumea de azi în stare să ne facă să credem că tot ceea ce vedem e chiar adevărat deși adevărate sînt doar Jocurile lor operaționale, presupunînd strategii complicate, mulți bani și mai ales penetrare a tuturor instituțiilor statului de drept, inclusiv instituția numită Jandarmeria.
Ca de obicei ediția de sîmbătă a cristoiublog.ro găzduiește articolul semnat de talentatul gazetar Traian Horia, din Marea Britanie. Domnia sa are un alt punct de vedere decît al meu în privința celor implicați în Tulburări. Îl găzduiesc nu numai, pentru că e interesant, dar și pentru că lămurirea Evenimentelor din 10 august 2018 presupune, ba chiar cere puncte de vedere cît mai diverse. Pînă la urmă din confruntarea punctelor de vedere iese Adevărul.

Ion Cristoiu

SRI a trimis „date și informații”

Pe 11 august Serviciul Român de Informații (SRI) anunța online, cu o frivolă nervozitate, că i-a reamintit Premierului României, Dăncilă, despre „toate datele și informațiile deținute” pe Mitingul Diasporei de la București (miting botezat de SRI „ultimele evenimente de stradă din România”) transmise „operativ” către Ministerul Afacerilor Interne. Dacă SRI a făcut acest lucru, devenea neclar de ce Serviciul nu a efectuat aceeași transmitere de date și informații, într-o formă oficială (pentru”prevenirea” evenimentelor violente) și către Consiliul Suprem de Apărare a Țării, CSAT. La ședințele CSAT se poate discuta cu oarece „libertate de expresie” despre orice problemă gravă sau care amenință să devină gravă pentru România (cum ar fi agresivitatea grupărilor de tip „rezist” sau acuzațiile de finanțare a lor de peste hotare) și tot la CSAT pot fi luate decizii care să preîntâmpine riscurile naționale. Ceea ce apare inițial ca fiind neclar, apare lesne de înțeles la o analiză atentă: SRI nu poate împinge subiectul grupurilor tip „haștag rezist” pe masa CSAT fiindcă șeful CSAT, Klaus Iohannis, prin atitudini exprimate public, a început să se identifice cu mediile de tip „rezistent” și cu filosofia lor „de lucru”, de gen „MU.E PSD”. Klaus Iohannis a devenit periculos pentru siguranța națională fiindcă are comportamentul și atitudinile de „iluminat” comune unor grupuri ce doresc schimbarea puterii altfel decât prin alegeri democratice. Au eșuat în 10 August, dar dominarea străzii prin aceste proteste (eventual tarifate, cum s-a relatat deja în presă, despre cunoscuta pagină de activism sorosist „Corupția ucide”) va continua fiindcă Iohannis se comportă ca primul dintre „protestatari”, iar acest lucru slăbește domnia legii.

Eu sînt slab, tu fă-mă tare

Ce „informații și date”, adică, puteau fi livrate „operativ” de SRI către Guvern, respectiv Ministerul Afacerilor Interne? Nu se cunoaște cu precizie, dar un lucru este cert: prezumtivele informații oferite de SRI nu au fost utile sau nu au fost utilizate inteligent de beneficiari- Jandarmerie și Minister. Să disloci un număr infim de jandarmi (cca 160) pentru protecția sediului Guvernului, în contextul în care se anunțase o prezență masivă la Mitingul Diasporei (cca 100000 de participanți), în contextul nebulozității existente în jurul așa-zișilor organizatori (neinteresanți chiar și pentru Procurorii militari care au declarat o investigație), în contextul în care mulțimea a fost infiltrată de la primele ore cu nuclee de huligani și de membri occidentali ai organizației cvasi-marxiste Antifa (purtători de căști de oțel și măști la un protest „pașnic”) induce ideea că organizatorii dispozitivului de apărare din Piața Victoriei au subestimat, sau au fost provocați să subestimeze din start, puterea protestului și puterea numărului de provocatori din mulțime. Menționăm că publicația cristoiublog.ro a solicitat, din acest punct de vedere, opinia Ministerului Afacerilor Interne și Direcției Generale Management Operațional (unde SRI are un reprezentant permanent): până în prezent nu am primit un răspuns oficial la solicitarea de informații publice.

Avem un CSAT. Cum îl procedăm?

Ce se întâmplă, însă, cu grupurile de tip „rezist”- cele aflate la originea „deranjului” din 10 August și de ce este ignorat fenomenul respectiv la CSAT și la SRI? Întrebarea se impune atâta timp cât pe website-ul CSAT încă se plantează panseluțe pentru Cotroceni și nu există nicio referire la evenimentele din 10 August. Pare incredibil, dar faptul că presa dâmbovițeană a raportat mai mult de 450 de răniți în ciocnirile din Piața Victoriei, faptul că o „falangă” de huligani a încercat pătrunderea către sediul Guvernului României, respectiv faptul că un număr timid de cca 160 de jandarmi afost adus să securizeze o arie întinsă, în fața unei mulțimi furioase cu „nucleu dur” de 1000 de anarhiști, nu l-au convins pe Klaus Iohannis că Mitingul Diasporei și acțiunile grupurilor de tip „rezist” pot fi subiecte serioase pentru CSAT. De aceea, nu a fost convocată nici o ședință de urgență. Acest lucru este vizibil nu doar pe website-ul Consiliului, dar și în acțiunile Președinției.

„Societatea civilă”, proba pe Servicii

Să reamintim că în 18 Mai 2018, publicația cristoiublog.ro a întrebat Serviciul Român de Informații (SRI) dacă strategia sa de asigurare a securității statului includea (sau admitea) faptul că amenințări majore pot veni deopotrivă dinspre sectorul non-guvernamental? Întrebarea nu era întâmplătoare: în zilele noastre, elemente din „societatea civilă”- finanțate globalist, au ajuns să traficheze sub acoperirea unor ONGuri, nu doar migranți ilegali, radicalism ideologic sau terorism, dar și „proteste tarifate” la palatele guvernelor votate de națiuni. În plus, SRI este instituția care coordonează sistemul național de apărare a țării în cadrul așa-numitului Consiliu Suprem de Apărare a Țării. La vremea respectivă, SRI ne transmitea însă un răspuns nonșalant, din care reieșea că TeFeLismul (eventual „tinerii fericiți și liberi”, grupurile „rezist” și „cloștile” sale de pe site-urile de socializare tip Facebook,) este doar „libertate de expresie” și este bătaie cu flori.

Țara armelor-răsare: pe Facebook

Pe 4 August a.c., CristoiuBlog anunța în exclusivitate ce propunea „libertatea de expresie” a grupurilor tip „rezist” pregătite pentru protestul din 10 August 2018: obținerea de arme, ocuparea sediilor PSD-ALDE, incendierea Palatului Victoria, blocarea circulației în București. Dacă în ceea ce privește atacarea unor sedii PSD au existat doar cazuri izolate, în schimb atacarea sediului Guvernului și blocarea circulației în zonă au fost împlinite, în linii mari, conform planificării de pe Facebook. S-a ajuns astfel că, pe 10 August, la așa-numitul Miting al Diasporei, un dispozitiv de 160 de jandarmi a avut de înfruntat un „nucleu dur” de indivizi violenți, camuflați în mulțime și care au atacat din spatele protestatarilor pașnici și au încercat pătrunderea în clădire.

Iohannis, vrea „global”: și la vale, și la deal

Cât de viciată este, așadar, capacitatea actuală a lui Klaus Iohannis de a acționa imparțial, ca președinte al tuturor românilor? Întrebarea este importantă pentru că are legătură directă cu lipsa permanentă a subiectului „haștag rezist” de pe masa de lucru a CSAT, iar evidențele arată că posibilitățile lui Iohannis de a acționa ca președinte al tuturor apar a fi din ce în ce mai restrânse. În Sept. 2017, Klaus Iohannis s-a declarat de la tribuna ONU, ca fiind un adept al „multilateralismului” (pentru evitarea fracturii limbii, se poate pronunța „globalism”). Să mai adăugăm aici că în Dec. 2017, presa dâmbovițeană titra cu litere de-o șchioapă- „Președintele Iohannis laudă protestele Haștag Rezist în mesajul de Anul Nou”. În opinia lui Iohannis, protestele gruprilor „rezist” din iarna lui 2017 arătaseră „atașament pentru valorile democrației”. Altfel spus, în opinia singurului președinte post-decembrist al României care a reușit să reducă instituția vitală CSAT la o pagină de Internet, Klaus Iohannis, inclusiv sintagma „MU.E PSD” a devenit o dovadă aristocratică de „atașament pentru valorile democrației” a grupurilor violente „rezist”.

Lazăr, ia ancheta mea și umblă!

Același Klaus Iohannis a coborât în Piață în 2017, ca să asculte „plângerile anti-corupție” ale grupurilor atașate „rezist” (la momentul respectiv aflase doar cine nu dorea despre Statul Paralel construit prin „lupta anti-corupție” a unor elemente din SRI-DNA-ICCJ) și tot Iohannis a fost cel care, în 11 August a.c., a solicitat Parchetului General- ca unei slugi cu robă, anchetarea intervenției Jandarmeriei în Piața Victoriei. Timp de 5 minute, pe parcursul Comunicatului, Klaus Iohannis a stat pe scaunul tapițat cu momâițe al Procurorului General Augustin Lazăr, dar nu a fost criticat de niciunul dintre moraliștii tefelismului pentru această grosolană imixtiune în treburile Justiției: dealtfel, niciuna dintre pretențioasele uniuni de magistrați care anterior criticaseră sever „încercările” de imixtiuni politice ale unor membri din Coaliția PSD-ALDE, nu a găsit de cuviință să îl critice pe Iohannis pentru o „faptă” și nu pentru o „tentativă”. România „rezistentului” Iohannis- un prizonier de lucs al consilierilor săi sososiști, a rămas cea a oamenilor cu jumătăți de măsură și cu dublu-standard. În acest context, cât de disponibil ar mai fi directorul SRI, Eduard Hellvig, să îi servească președintelui său, Klaus Iohannis, la masa CSAT un subiect sofisticat precum cel al grupărilor „rezist”, cu toate ramificațiile lor occidentale? Primul „rezistent” al țării (în devenire) Klaus Iohannis, ar solicita directorului SRI Hellvig sau ministrului de Interne Carmen Dan în plenul CSAT, informații cu privire la acțiunile grupărilor tip „rezist”?

O „versiune extinsă”

Mitingul din 10 August a.c., a fost o „versiune extinsă” a unor mitinguri anterioare și a antrenat intens celule „rezist”, cu start „la acțiune” dat prin site-uri de socializare gen Facebook- care au găzduit fără să clipească, în 2018, îndemnuri la incendiere, la bătăi de stradă și la ocuparea unor sedii publice. Grupurile „rezist” nu au crescut întâmplător, ci cu finanțări care nu sunt neapărat la vedere, cu sprijin mediatic, cu ideologie „pompată”. Ca „împrumut cultural” rupt din mediile de extremă stângă troțkiste ale altor state (precum Franța, Germania sau Statele Unite), istoricul lor era ușor accesibil oricărei structuri de inteligență din România, cu atribuții în protejarea securității naționale. Cunoscând ideologia grupării, profesioniștii Serviciilor i-ar fi cunoscut slăbiciunile și modul cum ar fi putut fi combătute eventualele derapaje și acțiuni anti-constituționale. O tonă de teorie nu face, însă, cât trei chile de practică în politică, iar la CSAT-ul României, trei chile de practică nu mai înseamnă nimic fiindcă instituția a devenit amorfă.

Textul Comunicatului SRI

„Ca urmare a solicitărilor mass-media cu privire la ultimele evenimente de stradă din România, SRI face următoarele precizări:
În cursul zilei de astăzi, 11 august, directorul Serviciului Român de Informații, domnul Eduard Hellvig, a avut o convorbire telefonică cu prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă. În cadrul acestei discuții, directorul SRI i-a reamintit doamnei prim-ministru faptul că toate datele și informațiile deținute de SRI au fost transmise operativ structurilor MAI, inclusiv Direcției Generale Management Operațional în cadrul căreia SRI are desemnat un reprezentant. Serviciul Român de Informații condamnă ferm orice încercare de atragere a instituției în dispute politice, organizare de proteste sau teorii ale conspirației menite de a dezinforma opinia publică cu privire la rolul și locul SRI în arhitectura de securitate a României.” Nota bene, după cum se poate observa, în opinia SRI, România are încă o „arhitectură de securitate”.
Nota bene, după cum se poate observa, în opinia SRI, România are încă o „arhitectură de securitate”. Cu „arhitectura” stăm bine, ce ne facem cu „arhitecții”?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

56 comentarii pentru articolul „Cum s-a stricat peștele de la cap la Consiliul Suprem de Apărare a Țării, cu voie de la SRI”

  • Sa-ti dau MUIE rezistenta, meniscu’ poii, care ești !

  • Olimpiada plângerilor penale continuă. S-au strâns deja 250 de bucăți și mai e puțin până la milion. Tefelistii stau la cozi, la IML, la parchet, scriu declarații, sunt rechemați la audieri, vor veni cu trenul să fie martori la procese in București. Va trebui să importăm procurori și judecători, ca să facă față la volumul de lucru. Iar la final, peste vreo 5 ani, doi jandarmi vor fi condamnați la mustrare cu suspendare de un judecător mai sever.?

  • D-aia a ordonat Iohannes ancheta la jandarmerie. I-e teama ca catzeii lui de la rezist se scapa pe ei in pantaloni de frica si nu-i mai ies la miting 😎

  • RĂSPUNS PT … GISELLE-petrescu :
    Dacă tot te crezi … ‘avut’,
    Nu mai plânge, toată ziua,
    Pune-o pernă, sub … ‘șezut’,
    Și zii, și tu, mai des … ‘piua’ !
    La operă, când te duci,
    LA BAlet, sau … chiar LA BAl,
    I-aţi un scaun, tare-n BUCI,
    Ca maimuţa lu’ … ‘mondial’ !

  • Nici asta nu este premeditare? Achiziții demente la Jandarmerie pentru măcelul din 10 august! 1.470 de cartușe cu încărcătură CS și 1618 grenade de mână cu efect iritant lacrimogen GMIL! Cantități mari din muniția neletală și gazele lacrimogene folosite la protestul din 10 august, cumpărate de Jandarmeria din București în cele trei luni dinainte de incidente: 1.470 de cartușe cu încărcătură CS și 918 grenade de mana cu efect iritant lacrimogen GMIL!

    • Da’ tahtoo’, n-are cratimă, că, un idiot văd că… are !!!

      • greu cu drogatii de la rezist. tatasu lu vita asta are cratima da se indoae mereu ca e mereu beat si se face virgula

    • Bă , n-au fost destule !Eu cumpăram și niște muniție LETALĂ , și o si foloseam . Vreo 20-30 de hoituri de tîrfelogi în Piață și scăpam definitiv de mitingeala asta absurdă , care ține de peste un an jumate ! 😛 😆 :mrgreen:

  • Daca tot am inventat scenarii , nu este exclus nici acela care se contureaza tot mai mult , si anume ca diversiunea sa fi fost provocata de Dragnea si camarila , pentru a institui o dictatura de tip erdogan.

    De altfel modelul de actiune , prin racolarea coruptilor in sferele puterii , se observa tot mai mult in toate tarile fost comuniste (si nu numai ) , si nu este de loc intamplator .

  • Frunza verde laba trista
    Pun-te Klaus si rezista
    Si iar verde de tomata
    Pentru Soros sa stai capra
    Foaie verde feribot
    Stai o data pentru Bot
    Frunzulita laxativ
    Iohannis-un shef activ 😮

    • Solzișor, de ananas,
      Cin’ l-o mai vota pe sas,
      Aibă alături ce-i mai rău,
      Necazuri, pe capu’ său,
      Iar de-o merge in piaţă,
      Să ia un baston in faţă !

  • Viorica Dancila s-a plans la CE despre proteste. Lupul Iohannis a fost reclamat haitei. E clar ce va raspunde CE. Asteapta momentul sa il unga premier pe bubosul lepros Csolosz.
    Mama lor de sorosisti si securisti.
    PS. Ion Petrescu, decat de loc, mai bine la subsol. Nu pleca te rog, comentariile tale le citesc cu mare placere, sunt sigur ca nu numai eu.

  • Facebook mai există? Cică a dat faliment de cînd a trecut Trump pe twitter :mrgreen:

  • O înregistrare dintr-o mașină a Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Poliției (SIAS) trimisă în zona Springtime în noaptea de 10 august demontează explicațiile șefului Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, Cătălin Paraschiv, care a susținut că intervenția în forță a fost motivată de faptul că echipajele de poliție au fost atacate.

    Potrivit înregistrării difuzate de Realitatea TV, mașina nu este atacată de protestatari, unii chiar aplaudă, iar luptătorii le spun să elibereze locul ca să se retragă. „Uite ne lasă să plecăm, mă, vorba bună mult aduce”, spune unul dintre ei. În acel moment prin stație se aude „Retrage-te!”. „Băga-ți-ai … în retragerea mă-tii”, comentează unul dintre luptători, întrebând „Cine a dat, mă ordinul ăsta?”. „Dragoș, mă”, îi răspunde un coleg. „Să-mi dai stația să-i trag eu…. în stație”, vine replica.

    În stație se aude „Ați reușit?”, Răspunsul este: „Ne retragem ușor”. În acel moment pe imagini se vede cum lumea începe să alerge. „Ce-a făcut, mă?”, întreabă un luptător. „Intervin jandarmii, vin jandarmii, aoleo”.

    Prin stație se aude: „Intervin jandarmii, să dăm înainte”. Un luptător SIAS din mașină spune: „să stea jandarmii liniștiți”. Mașina înaintează. Unul dintre polițiști îi spune colegului său: „Nu te duce, mă!”. Altul comentează: „au început pietrele” „Vă rugăm să ne lăsați, vrem să părăsim Piața”, spune altul.

    În imagini se văd jandarmii care au apărut în zonă. „Nu se face, frate, așa!”, comentează un luptător SIAS.

    • Te avertizez că Titanul e alergic la Hilaritatea TV . Dacă mai bagi texte de pe acolo ( bă , chiar ai scris cu mîna textul ăsta lung , că aici nu merge copy paste ? ) s-arputea să o iei din nou , agale , către odihna veșnică ! 😛 😛 👿 👿 🙄 🙄 😆 😆

    • Olimpiada plângerilor penale continuă. S-au strâns deja 250 de bucăți și mai e puțin până la milion. Tefelistii stau la cozi, la IML, la parchet, scriu declarații, sunt rechemați la audieri, vor veni cu trenul să fie martori la procese in București. Va trebui să importăm procurori și judecători, ca să facă față la volumul de lucru. Iar la final, peste vreo 5 ani, doi jandarmi vor fi condamnați la mustrare cu suspendare de un judecător mai sever.?

  • Ceea ce merită reţinut, in urma acestei diversiuni, din 10 august, este faptul că fostul șef ‘operativ’ al SRI, Coldea, este încă… ‘viu’, si va mai fi, mult timp de-aici înainte !!!
    Cine are interesul, ca să fie așa, se cam știe, nefiind străin de asta nici chiar KWJ !
    Oricum, n-au intrat zilele-n sac, și ‘mitinguri’, de genu’, vor mai fi !!!

  • Din cate observ io, cititorii lui nea Ion sunt doar cativa pensionari ramoliti care se injura noptile cand sunt constipati…

  • Nea titani , cu respect va aduc la cunoștință că urmăresc blogul din doua motive : 1.pentru minunatele articole
    2.pentru comentariile deficienților Petrescu , Cernat , etc.
    Ce fac , va citesc o zi da și una nu , văzând că îmi lipsește jumătate de motivație? in

  • Ao dreptate

  • Și – n final să facem și noi curse de ferbot , regulate, către Crimeea . Să ieșim din fum. E aproape , e convenabil la preț _ cu siguranță.

  • Din cîte au observat cititorii Cristoiu blog , de 8 zile , domnia ta , Titane , refuzi cu obstinație puerilă să dai drumul la comentariile de la penthouse , lăsînd funcțional doar subsolul septic . Crecă intru-n grevă , comentatul la beci nu mă prea motivează .

    • Ce-i băi, pulimer, nu mai ești bagat în… zeamă, pe la ‘beci’ ! Las’ că ești băgat in al’ceva, n-ai nici o grijă, și asta la fiecare cuvânt, care-l beși !!!
      O să ai viaţă ‘grea’, chiar dacă se va da drumul si la … ‘mansardă’ !!!

      • Bă , cioară rîioasă , eu nu mă amestec cu rozătoarele de pe aici . Dacă tu ești ăla care-o să-mi faci viața grea , atunci pot sta liniștit !
        Cuvînt PE care… arieratule !

        • Adevărul este c-ar trebui să fie mai nebun decât tine, cineva care sa te mai bage-n seamă ! Viaţă ‘grea’ ţi-ai facut singur, pe blog ! Mai grea, nu se poate !!! DIXIT ! ?

        • DIXIT şi din partea mea, Petrescule!
          Eşti o panaramă de postac. De ce-a mai joasă speță. Huligan, mardeiaş, scandalgiu de cartier. Nimic nu este pozitiv la tine! O întrebare de final: dacă te pretinzi un om avut, de ce ai făcut scandal că n-ai putut să-ți iei bilet la Operă, cu preț redus?!?

          • N-am făcut , idiotule ! Iau cu preț redus , fără probleme , că-mi plătește Boc juma de bilet , din banii de taxe dați de cocalari și maneliști , care nu merg la Operă . Probabil ești cretin sau ai căzut în cap de pe cracă .

          • Acvila si vulturul negru
            Vor păstra blogul, ‘integru’ !

          • Biletul la Operă , cretinule , costă între 100 și 60 de lei , locurile mai de Doamne ajută , că doar n-oi sta cu Antolii la cucurigu . Cum merg de 7-8 ori pe lună , judecă și tu , doar că n-ai cu ce , cam cît m-ar costa distracția , chiar și pt un om avut . Îți spun eu , că ești retardat : pe an , aș plăti cam cv unui TV cu diagonala de 165 cm .

          • Dezvoltă „ce-a”! Boul de Petrescu, care ne belescu, n-a văzut! Deci e și prost! OED! (bă Petrescule, ia tu Q-ul de la Qk și pune-l aici, că ai timp mai mult, fiind boschetar!) Apropo, din 3 cărți citite pe lună (dar pe pământ?), cu care te lauzi, câte ziceai că le-nțelegi? Aceasta-i întrebarea!

    • John- Nici nu e cazul sa mai notezi ceva

    • Aștept să deschidă Titanul penthouse-ul , ca să nu te mai văd , împuțiciune. Că și uitasem că un psihopat cu episoade de schizofrenie majoră ca tine mai există !
      Stai flexat , e ultima oară că te mai bag în seamă , eu mi-s sensibil cu colecistul și nu suport mirosul de căcat ce-l emani .

      • petrescule muistule, exact cum ma asteptam, habar nu ai de chimie :)))) ai comentat ca prostul pe un subiect la care esti targa :))) tocmai ai demonstrat ca esti prost de bubui si ai confirmat absolut tot ce am spus! multumesc!!! :))))

  • Jegurile astea „rezist” nau rezistat la 2-3 bastoane pe cîrcă, da dacă erau prăpădiții în Rusia, sau Turcia o chemau pe măsa săl pîrască pe nenea jandarmu. Ce găinari fără respect ptr nobilele idealuri ale lu Soros, de umple spitalele de nebuni cu rezistenți 😆

    • „nau”, „măsa”, „săl”…Mda, încă ești prost și agramat! Qk, în acest sens, nu se mai poate face nimic, dar de ce ești și idiot? Aceasta-i întrebarea! Bă, cimitire, vezi că Zăvoranca-ți face concurență! Dincolo e mai ieftin! Să te chiș în freză! De fapt, deși-ți pute gura, îți dau și-o UE, ca să nu fac 2 drumuri pe căldura asta! Heil sictir, la cimitir! (n-am găsit altă rimă!)

      • Ce înseamnă Qk ,că-i la 15 taste distanță de O , din grabă ?

      • cacademiciene,bre drogat de vineri seara,de cind are coana mata picioarele ca ghilimeaua, sa obisnuit lumea sa intre intre ghilimele

      • Să i-o dăm, zic, dar nu știu dacă-i facem față, că-i curvă mare ăsta! Eu, când se mai plictisește, foarte rar, îi cânt maneaua aia…”buzele tale, ca două petale, când ți le-ating, îți curg din gură bale…”!

    • Vezi că cernat e … RELOADED, man !#!
      Iar se-mpute … ‘peștele’ !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *