Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Cum  a redus TeFeLismul numărul de tefeliști

Text și foto de Traian Horia

Pe 20 Ian. 2018, tineretul fericit și liber (supranumit „tineretul tefelist”), alături de unii parteneri din Vest, au manifestat la București și în provincie cerând moartea Legilor Justiției. Jurnaliștii au estimat că numărul tefeliștilor ieșiți în stradă ar fi fost cuprins între 8000 și 70000. Să insistăm, însă, că o problemă dezgropată de Sorosism nu o poate îngropa o pisică, iar TeFeLismul este o mișcare care se vrea mereu în număr mare. TeFeLismului îi place mare. De aceea, este de reamintit mitingiștilor TFL, că la protestul din 2018 ar fi putut să fie mai mulți dacă organizații non-guvernamentale finanțate prin controversatul miliardar nord-american George Soros nu ar fi desfășurat agresive campanii de legalizare a avortului în Europa. Ani de zile, tefeliști de pe Bătrânul Continent au organizat campanii pro-avort (sub titlul „societatea civilă cere”) și generații întregi n-au mai sosit niciodată la întâlnirea cu viața, sau la cea cu politicienii și lozincile de tip „haștag Rezist”.

Iar acest lucru produce efecte

… în Ceruri și pre pământ. La finele lunii Octombrie 2017, Papa Francisc- un marxist de treabă, cu cruce la gât și cheie la împărăția cerurilor, deplângea public, la o adunare a  Conferinței Arhiepiscopilor- COMECE, rata scăzută de nașteri și „sterilitatea” din  Europa. Trăim vremuri interesante, insuficient descifrate pentru Papă și pentru suita sa de sanctități, în care gazetele nord-americane de stânga (Pravda americană), gen „The Economist” plusează pe „colonizarea” Europei prin migrație economică masivă, în articole cu publicitate dinspre Uniunea Europeană. Nu a fost nimeni pe lângă Papă să îi șoptească în timpul discursului  că Dumnezeu a lăsat ca orice lucru pe pământ să fie însoțit de o explicație: altfel, ar fi putut afla  că „elitele” de la Uniunea Europeană nu promovează în prezent programe de încurajare a familiei europene, dar finanțează în schimb mega-„proiecte” plătite din banii contribuabilului european, de „salvare” cu barca prin Marea Mediterană spre Europa, a milioane de migranți dinspre Africa. Comportamentul jemanfișist, aproape ostil față de familia europeană, a liderilor supremi de la Comisia Europeană (entitate condusă cu „numiți”, nu cu „aleși” de națiuni) duce retorica „scăderii demografice europene” spre grotesc.

Papa a fost aplaudat…

… la întâlnirea COMECE, din audiență, de vice- președintele Comisiei Europene, Frans Timmermans și de șeful Parlamentului European (PE), Antonio Tajani. Timmermans este un avocat de succes al controversatului miliardar nord-american George Soros- finanțator al Legiunii de fundații care a alimentat masiv furia avortului în Europa. Personajul nu este deloc un romantic întârziat: în Mai 2017,  el afirma, dincolo de firescul diplomatic, că atitudinea membrului UE, Ungaria, împotriva lui Soros ar fi fost motivată de antisemitism. Slab informat ca și în alte probleme cu care se confruntă UE, Frans Timmermans a ignorat că în aceeași periodă, chiar în Israel se pregătea o lege menită să reducă local influența lui Soros. Alături de Timmermans, spaniolul Tajani este liderul unei instituții pan-europene, PE, prin care încă se împinge pentru a aduce în Europa migranți ilegali- prin faimoasele „relocări”. Cum ar veni, în casa spânzuratului, Papa vorbea cu o pioasă pocăință despre funie.

Cel puțin în România

… „sterilitatea” de care vorbea Papa Francisc poartă un nume: „avortul”, sau întreruperea unei sarcini a decimat practic populația României începând din 1990. Conform unei statistici pusă la dispoziția publicației „CristoiuBlog” de Ministerul Sănătății, în perioada 1990- 2016, au fost  efectuate în rețeaua de stat și privată, aproape 6,2 milioane avorturi. Iar România nu este- la acest capitol- decât un vârf al unui iceberg uriaș și parte a unui continent, Europa, unde pe de-o parte este încurajat nelimitat avortul, iar pe de altă parte, este „deplânsă” scăderea populației. Toate a cestea, în timp ce Papa privește duios în ochii mari ai lui Timmermans de la UE.

De la teoria bățului de chibrit la Teoria conspirației

… nu este decât un pas, pe care „iluminații” de la Bruxelles îl fac elegant, lin, fără suspin. În Sept. 2015, șeful Comisiei Europene, luxemburghezul Jean Claude-Juncker, mare iubitor de vinuri și un suflet caritabil- omul care ar dărui României, spre administrare, întreg Spațiul Schengen- declara nonșalant că Europa este „un continent îmbătrânit”, cu „demografie în declin”, așa încât migrația (ilegală-n.n.) ar trebui văzută ca „resursă” mai degrabă decât ca „problemă”. S-a văzut de la această declarație, că asaltul globamismului a  sărit dincolo de orice Teorie a Conspirației și a aterizat în carne și oase, direct printre europeni. Cel mai vocal suporter al susținerilor lui Juncker a fost și este astăzi Federica Mogherini, un fost membru al tineretului Comunist Italian, ajuns azi, printr-o stranie împrejurare, un soi de ministru de Externe la Uniunea Europeană. Căci, la Bruxelles, totul se face „în familie”. În familia lor.

Faptul că leadership-ul UE 

… încurajează „la pachet” migrația ilegală și avortul în Europa, pentru a deplânge în schimb declinul demografic european oferă imaginea amplă a unui teatru cu nebuni, unde unii se prefac că fac politică, iar alții se prefac că sunt conduși. În spatele lui Claude Juncker și a simpatiilor sale globaliste au mai rămas, însă, unele redute. Malta, de exemplu, oprește cu desăvârșire avortul, în ciuda presiunilor uriașe din partea globaliștilor de la ONU și UE, care solicită de ani de zile modificarea legislației. În Irlanda, avortul este oprit cu excepția cazului în care viața mamei poate fi pusă în pericol. În Polonia si Irlanda de Nord, teoretic se poate apela la avort dacă sarcina a apărut în urma unui viol, incest, dacă fătul are malformații grave sau dacă viața si sănătatea mamei sunt puse în pericol; practic , reglementările specifice cât și sprijinul dat de stat în asistarea femeilor care intenționează să apeleze la întreruperile de sarcină reduc până aproape de nesemnificativ numărul avorturilor. Diferența este uriașă între state ca Polonia și Țara Mioriței: în doar cinci ani (între 2010- 2015), în România au fost făcute mai mult de 500000 de întreruperi de sarcină. Grupele de vârstă raportate de Institutul Național de Statistică: de la fete de 15 ani până la femei de 50.

Sub bisturiul „societății civile”

Irlanda este unul din puținele state europene care- prin legislația strictă și prin poziția Bisericii Catolice-  nu a fost afectată de ofensiva tefelistă din Europa pentru legalizarea avortului, dar încleștarea este crâncenă. Pentru o clarificare asupra Amendamentului 8 din Constituție care recunoaște dreptul egal la sănătate al mamei și copilului și interzice astfel avortul, Guvernul a anunțat însă că va organiza la sfârșitul lunii Mai 2018, un referendum național. Miza este uriașă, mai ales pentru o țară ca Irlanda, care prin politicile echilibrate din sănătate, a demonstrat că poate proteja egal viața mamei și copilului, fără să fie nevoie de campaniile radicale de legalizare a avortului. Membrii campaniei naționale Pro-Life din Irlanda susțin că Amendamentul 8 a salvat viețile a 100000 de copii în ultimii 20 de ani, în condițiile în care un număr minim de mame irlandeze (1 din 19 sarcini) care apelează la avort, călătoresc în Marea Britanie sau Spania, unde procentul este de 4-5 ori mai mare.

În Dec 2017, un lanț de 

… ONGuri  constituite după tipicul sorosist în „societate civilă” (Abortion Rights Campaign cu publicațiile sale-satelit care le popularizează „succesele”) au fost obligate să returneze către Open Society Foundation (George Soros) finanțarea primită (prin sfidarea legii locale) în „lupta” de impunere publică a avortului. În aceeași situație ridicolă a ajuns un ONG care altădată impunea respect în chestiunea persecutaților politici- Amnesty International, care a ajuns azi să facă avocățeală pe întreruperi de sarcină și management pe fonduri Soros. După ce, între 2015-2017, Medici Fără Frontiere (Doctors Without Borders) și-au dat jos halatele de spital și au îmbrăcat tricouri de marinar ca să salveze pe Marea Mediterană, cu colacul, migranți dinspre Libia, a venit rândul organizației Amnesty International să lase deoparte politicile complexe și prizonierii politici, să onoreze finanțările sorosiste și globaliste, și să se implice în chestiuni mult mai domestice: avortul și impunerea avortului în Irlanda. În aceste condiții, Planeta tefelistă privește cu respirația tăiată spre Irlanda și așteaptă rezultatul Referendumului asupra avortului. Cu finanțări sorosiste atît de active, tefeliștii așteaptă câte-un rezultat cam peste tot, de la București pînă la Dublin. Fiindcă tefelismului îi place mare. Tefelismul nu mai poate fi mult fiindcă de asta s-au „ocupat” anterior fundațiile sorosiste.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Cum  a redus TeFeLismul numărul de tefeliști”

 • Bine ca vă-nmultiti voi ! Mai pe fb, mai pe snap, mai in ***!

  • Asa e, e foarte bine. Voi, clovni tristi ce nu mai intelegi lumea, sunteti din ce in ce mai putini.

 • „The Economist” e publicatie britanica, nu nord americana, boule.
  Pe zi ce trece, cand ma uit la comentariile boschetarilor, comunistilor, asistatilor social, analfabetilor, de fapt a simpatizantilor PSD, imi creste simpatia fata de „TFL-isti”.
  Mars la groapa de gunoi a istoriei.
  Doamne ajuta ca va imputinati cu timpul.

  • Bă , cretinache , dacă te mai ulți mult , o să ajungi să te crezi și al doilea Mesia , ce mai …
   Cînd mai vorbești de analfabeți, pune și semnul exclamării unde trebuie. Cam așa , boule !!
   Foarte tare , deci Economistul nu e nord american ? Ei , da , asta schimbă totul . Boule !

   • Din ce categorie faci parte? Boschetar, comunist, asistat social sau analfabet?
    Din moment ce folosesti diacriticile ma gandesc ca esti semi-alfabetizat, chit ca nu se pune spatiu inaintea virgulei, boule.
    Si da, faptul ca „The Economist” nu e nord american schimba tot, plavane.
    Asta arata rigurozitatea „maestrului” in materie de gazetarie. Vezi gaina cu pui vii din anii ’90.
    Cum ziceam, Doamne ajuta ca va imputinati.

 • Hai să dăm lucrurile pe faţă, stimabililor !
  Ceea ce faceţi dvs, aici, cu ‘virgulele’, lu’ dick, sau fără, este, de fapt un TEATRU IEFTIN !
  Cernat ii ‘corectează’, pi tăţi, dupe (!) care-i înjură ! Foarte tareee, nu-i așa ?
  Petrescu, alias nikulaie, îi bălăcareste pe stankaka, văcăroiu, gruia, sau pe viespeanu, … pe care, a propos, nu l-am mai prea … ‘vazut’, pe blog ! (L-o fi banat, … ‘Titanu’ ‘ ?)
  Ana tema si cucuveaua mov par a fi, amândouă, o … ‘apă ș-un pământ’, secondate, la … ‘ceafă’, de textron și boria !
  Nu, mai bine vă ‘transferaţi’, voi, pe blogul teatrului Metropoolis(!) că, de-acum aveti si … ‘pile’, la guvern ?!?
  Eu,… cel puţin, … așa cred ! „Că cam (!) ar fi … mult, mult, … mai bine !
  Cu stimă, … chiar, … ‘multă’, … bulgaru, alias …. !!!

  • Bă bulgare , dă tu primul cărțile pe față , sau chiar pe dos ,și precizează ce limbă folosești.
   E clar limba virgulistică , ev cuneiformă, că și aia avea multe virgule.
   Bă ,tu ești tăt la cap , că eu așa scris n-am mai văzut ? Tot așa și vorbești , cînd faci oral , adică ?

  • Bă bulgarule, nu ești băiet prost da cam prea multe puncte puncte, escuze moi dar e greu de înțeles ce vrei tu să exprimi. asta cu Niculaie și cu petrescu- care plînge curvă bătrînă pe FB c******, veziți de găina ta de Cernat dacă ți-e bine, nu te uita în ograda altuia să-i înghiți bășinile… Bă bulagrule da cine e teatrul ăsta Metroplis și de ce îl propui tu aici, pe un site liber de discuțiuni, unde se întîălnesc proști și deștepți și mai află toți ce-i prin lume fiindcă boii din presă dau puține și numa dacă le dă voie directorul , ei își zic reporteri în mnezeii mami lor presă liberă da-s niște bagabonți care scriu ce le dictează alții, Adică rămîne întrebarea bulgarule asta cu lucrurile pe față, nu era mai bine dacă lucrurile astea era pe dos? să nun uiți de răspuns da-i cam mare oboseala 😯

   • Ţi-am răspuns, de fapt, dar a ‘dispărut’ postarea !
    Nu stiu dac-ai citit raspunsul, dar, oricum, era greu să-l întelegi ! Era chiar legat de… dosul lucrurilor ! Așa ca vezi să nu te-ntorci cu spatele !!!

 • Nick Cernat, cică a declarat public Băse că e doar două lucruri care îl fac să plîngă- ceapa și cu Nick Cernat (pe tine să mă cac). 😆
  Bă Cernate, *****, dacă mai ai virgule de pus la Băse pe FB, să ți le bagi în cur, să nu le pierzi cumva pe drum..Că poate d-aia plînge cînd aude tine 😆

  • Unde-i ăsta Nick Cernat de nu răspunde? Bă Petrescule iar îl ții flexat? Cernate, dacă te f..te idiotu de Petrescu și nu simți nimic, să știi că sigur e anestezist, boule. Mai bine te duci la un dentist 🙂 Ai greșit iar spitalu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *