După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Gîndul de sîmbătă, 3 octombrie 2015

Klaus Iohannis a plecat din SUA, cu avionul prezidențial, marți, 29 septembrie 2015, seara. Sunteți siguri c-a ajuns în România? Te pomenești că mai zboară încă!

Potrivit Programului anunțat vizita lui Klaus Iohannis în SUA a luat sfîrșit marți 29 septembrie 2015, seara.
Cînd scriu aceste rînduri e ora 0:10, sîmbătă, 3 octombrie 2015.
De regulă avionul prezidențial pleacă din SUA după încheierea vizitei seara (ora locală) pentru a ajunge în România a doua zi dimineața (ora locală).

Toți președinții și premierii care au vizitat America au ținut, la sosirea în țară, o conferință de presă pe aeroportul Otopeni pentru presa rămasă în România.
Acest moment e absolut obligatoriu, deoarece pe parcursul vizitei ziariștii din Grupul de presă n-au reușit să dea vizitei mediatizarea dată de Conferința de presă de la Aeroportul Otopeni. Aici la conferința de presă, președintele face bilanțul vizitei, prezintă opiniei publice de la noi principalele momente, răspunde întrebărilor a dresate de jurnaliștii care nu l-au însoțit, dar au urmărit îndeaproape vizita.

De la încheierea vizitei în SUA au trecut, trei zile.
A auzit cineva din țara asta de vreo conferință de presă ținută de Klaus Iohannis la întoarcerea în țară?
Pur și simplu președintele a dispărut!
S-o fi întors în țară?

Realitatea Tv, televiziunea cuplului Klaus Iohannis – Carmen Iohannis, singura instituție de presă ținută la curent cu viața oficială, ba chiar și cu viața fiziologică a președintelui, titra pe site miercuri, 30 septembrie 2015, la ora 12:30:
„Klaus Iohannis se întoarce în ţară, după vizita în SUA.”

Așadar, miercuri, 30 septembrie 2015, potrivit Realității Tv, Klaus Iohannis era încă în faza de se întoarce. Dacă s-ar fi întors, mai mult ca sigur, i-ar fi dat lui Rareș Bogdan, confidentul său de budoar, un telefon prin care să-l anunțe, cum se întîmplă cu toți cei dragi, c-a aterizat cu bine. Iar Rareș Bogdan ar fi sunat, la rîndu-i, la post.

Din cîte se știe de la televiziunile de știri, dar și din filme, sunt cazuri cînd un avion de pasageri dispare de pe radar. În acel moment, se trece la o activitate dramatică de descoperire dacă nu a avionului, măcar a rămășițelor avionului. De cele mai multe ori, epava e descoperită la puțin timp după dispariția avionului de pe radar. Sunt și situații – precum cel al avionului malaiezian, cînd epava e descoperită după un an de la dispariția de pe radar.
Potrivit televiziunilor de știri, Klaus Iohannis a fost văzut ultima oară marți 29 septembrie 2015, după- amiază, după ce a ținut un Discurs la ONU, la întîlnirea cu ofițerii români care lucrează la Națiunile Unite.

Marți seara, ora locală, s-a urcat în avion.
De atunci președintele a dispărut de pe radarele opiniei publice românești.
S-a prăbușit avionul fără ca noi s-o știm?
Miercuri, 30 septembrie 2015, la 7: 19 dimineața, Klaus Iohannis semnează pe Facebook următorul text:
„M-am întâlnit ieri cu românii care lucrează la serviciul de securitate al Organizației Națiunilor Unite. Le-am strâns mâna cu bucurie acestor oameni care reprezintă România la ONU. La fel ca mulți dintre românii de peste granițe cu care m-am văzut până acum, ei reprezintă un exemplu. Chiar dacă sunt departe de România, gândul le este în continuare la cei de acasă.”

Tot miercuri, 30 septembrie 2015, potrivit unui Comunicat de pe site-ul președinției, Klaus Iohannis i-a transmis un Mesaj de felicitare Patriarhului Daniel.
Sunt acestea dovezi că Președintele trăiește?
Și da și nu.
Asta deoarece în orice moment astfel de gesturi – să scrie pe Facebook, să posteze mesaje pe site-ul Președinției – pot fi făcute de consilieri.

Vineri, 2 octombrie 2015, pe site-ul președinției a fost publicat un anunț de presă despre Programul Președintelui României de luni 5 octombrie 2015.
Președintele a aterizat! mă vor liniști cititorii acestui blog. Altfel nu i se anunța programul de luni, 5 octombrie 2015, care începe la ora 10.
Da, voi răspunde eu, asta nu e o dovadă că președintele nu mai zboară încă și că nu va mai zbura pînă luni la ora 10.
Urmînd să aterizeze direct la Universitatea București, unde va participa la deschiderea Noului An universitar.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

51 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă, 3 octombrie 2015”

 • Nu gaseste biletelul…s-a pierdut )))) Sau s-a pierdut presedintele ))) Cine-l gaseste sa-l tinaaaa )))))

 • Esti tare nea Cristoiu…, ceva concret in articolele dv……

 • Ne aIoane ! „Esti ziarist Roman ” ? Se pare ca da .” Matale ce parere ai” ?Se pare ca sunt multi „Mos Ion Roara ” pe blogul cristoiublog . Cel mai fidel este „Razoaica ” cel care a fost si detinut politic pe vremea cind PDSR-isti erau pioneri .

 • Un alt mod de a face politica am inteles ca vrea sa faca noul presedinte(l-am ales si eu ) dar sa o faci de tot pe mutu, asta nu mai inteleg , nu vreu sa te certi cu toti politicienii sau gasti de partide , DAR vreau sa fiu informat de ce a facut presedintele tarii mele intr-o intalnire la ONU, ce s-a stabilit in intalnirile bilaterale, o concluzie o sinteza a ”lucrurilor” la revenirtea in tara , o conferinta , scurte declaratii la revenirea in tara pe aeroport ca de-aia exista salon de conferinte, jurnalisti ,presa.Asta s-a dus direct acasa asa cum abia astept eu sa ajung acasa cand vin dintr-un concediu si chiar nu vreau sa fiu deranjat de nimeni.

 • Vezi daca n ai aeroport la Gagesti, nu fusesi informat.

 • A ramas la instruire…CIA..

 • Avem un presedinte altfel , doar asa ne-a spus cind a fost uns .

 • Isi cauta cuvintele…inca!

 • Chiar, stie cineva pe unde umbla?! Doamne fereste, sper sa mai avem presedinte!

 • Mai usor cu manipularea, d-le Cristoiu. Nu va face cinste.

 • eu refuz sa citesc comunicatele Presedintelui pe fb. , mi se pare jignitor , pentru mine cetatean al Romaniei .VREA RESPECT ? SA NE RESPECTE !!!!EL ESTE IN SLUJBA NOASTRA PENTRU CA NOI IL PLATIM !!!!!

 • mai face un scurt concediu pe undeva…era obosit dupa atata sumit…

 • Maestre…..savuros!

 • Pfuuu, cand s-o inventa odata si dispozitivul de teleportare, sa ajunga direct in Sibiu, pentru week-end ?!

 • Sigur e Herr Johannis presedintele Romaniei sau al LanduluiRumänien?

 • Dragi romani, va trebui sa va obisnuiti ca Iohanis si cu ” doamna mea ” fac exact ce vor ei si sub nici o forma nu vor da socoteala ” sarantocilor de romani ” incalcind grosolan protocolul de aproape un an! Nici un presedinte nu si-a dus nevasta la ONU, tinind secret programul acesteia. Da veti zice, unii, are dreptul, da, dar aceste plimbari fara rost pentru distractii a nevestei se fac din banii romanilor si mie nu-mi convine, asa cum nici poporului roman nu-i convine si nici sa faca comert de carti in SUA . Risine, mare rusine cu un presedinte facebook – metoda prin care face ce vrea si unde vrea – doar este presedinte !!

 • I-a interzis Mihalache sa sufle o vorba pana face bilantul vanzarilor „best seller-ului” Pas cu pas si mai ales a primului pas!

 • Unde e boul asta?

 • Nu i-au dat liber la aterizare …

 • are voie sa vorbeasca poate se mai plimba usl este in cucuta

 • pai daca n-are ce bilant sa faca si nici momente principale, a fost doar o vizita turistica?

 • Pai ce sa spuna daca n-a facut nimic bun pt Romania acolo… Iar secretele cu contractele si aranjarea lor in favoarea mafiei americane, alea raman secrete, ca doar nu le va divulga romanilor… S-a demonstrat dupa faptele sale inca de la sosirea la Cotroceni, ca asta nu reprezinta interesele Romaniei, ale romanilor si el nu are cuvant , dar mai ales sa faca ceva bun pt noi si tara. Regret ca l/am sustinut si votat. Credeam ca este neamt de calitate, dar se vede ca am ales ce nu ne trebuia in vecii vecilor…

 • ne pare rau celor din Diaspora caci acest mutu….nu colaboreaza cu poporul,decat se plimba cu matracuca lui pe banii poporului-rusine

 • Sa-i spunem, cum?? Un președinte atipic, care încalcă protocolul si uzanțele sau un idiot care își bate joc de toti prostii care l-au cocoțat acolo, sus??

 • Nu s-a auzit pentru ca el tace si…tace si…tace si….tot tace, si nici nu face.Dar ce sa spuna la conferinta de presa ? Ca a primit instructiuni si el a spus: „Da, sa traiti ! Am inteles ! Permiteti sa ma retrag !” Sa spuna ca l-au primit pe usa din dos si l-au invitat in bucatarie ca aveau musafiri, si nu se cadea sa-i deranjeze ? Dar daca nu a sosit inca avionul, poate il gaseste ROMATSA, asa cum a gasit avionul cu medici din munti.Sa-i lasam sa-l caute mult si bine, si sa-l gaseasca peste 2,3 ani, ca fara Joianis tara functioneaza mai bine.Dar n-avem noi norocul asta.

 • Foarte tare, cred ca totul a fost un esec total.

 • A intrat oare in triunghiul Bermudelor? Doar Arsenie Boca l ar putea salva… Sa ne rugam cu totii pentru vrednica salvare a Primei Doamne…

 • :))))))))))))) Domnule Cristoiu ,trebuie sa va obisnuiti ,Prima Doamna ,nu a avut o rochie noua si pentru sosirea in Romania si nici domnul Presedinte ,nu a avut un discurs scris pt sosire in tara …….sunteti atat de rau ,cereti prea mult : )

  • Staful de campanie ,a fost atat de obosit incat a uitat sa-i mai scrie cateva randuri pt fraierii din tara ,Mihalache are limite si daca il suparati ,va injura aswa cum a facut cu Sorina Matei

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog