Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de sîmbătă, 7 februarie 2015

Victor Ponta va fi pînă-n 2016 nu numai premierul, dar și președintele României!

Miercuri seara, îi spuneam lui Cătălin Striblea, la B1 Tv, că Scandalul mediatic Elena Udrea – SRI mi se pare a fi o perdea de fum colorat, cu parfum de telenovelă, pus la cale special pentru o presă care înghite tot, fără a mesteca, deoarece unei găluști îi urmează alta, pentru a ascunde realitatea cu adevăra importantă a acestei perioade:
Bătălia pentru formarea unei noi majorități parlamentare astfel încît, la Moțiunea de cenzură de la finele lui februarie, Guvernul Ponta să cadă.

Dacă aș fi adeptul conspirațiilor puse la cale de SRI, în stilul deja lansat de Elena Udrea, aș spune că distinsa a fost dinadins provocată, știindu-de că cum va reacționa – pentru a produce un spectacol mediatic de amploare, dar care nu va duce la nimic concret în final, în afară, poate, de arestarea preventivă a Elenei Udrea. Un spectacol mediatic dinadins creat pentru ca noi, jurnaliștii, să nu mai fim atenți la negoțul cu parlamentari în viu, angajat atît de PNL, cît și de PSD.

Din cîte am aflat, fiecare dintre tabere a luat om cu om pentru a trece de partea sa sau a-l păstra de partea sa dintre parlamentarii dispuși să zboare dintr-un partid într-altul în funcție de interese, inclusiv de interesul financiar.

Adevărul e că Bătălia din aceste zile, adevărata Bătălie, ascunsă de diversiunea Elena Udrea, e pe viață și pe moarte.
Dacă PNL nu reușește să facă o nouă Majoritate pentru Moțiunea de cenzură de acum, Guvernul Ponta nu va mai putea fi dat jos pînă la alegerile din 2016.

Ce înseamnă asta?

  1. Suflul dobîndit de PNL după victoria lui Klaus Iohannis se va spulbera după eșecul Moțiunii.
  2. Din motive complexe, România va avea o situație economică bună în perioada următoare. Bazat pe ea, Guvernul Ponta poate cîștiga alegerile din 2016.
  3. Eșecul Moțiunii de cenzură va duce la un spor de agresivitate al PSD, al lui Victor Ponta față de Klaus Iohannis. Din acest punct de vedere, principala victimă a eșecului PNL va vi Klaus Iohannis. Noii directori de la SRI și SIE vor trebui numiți în urma unui negoț cu Victor Ponta. Alte posturi care se vor ivi pe parcurs vor depinde și de Guvern. Klaus Iohannis va fi redus la rolul de președinte fără nici o Putere, în condițiile în care propaganda PSD, întruchipată de Antena 3 și România tv, dar și de site-uri cu iz PSD-ist, vor porni o campanie împotriva unui președinte care stă catastrofal la capitolul comunicare.
  4. Iar Victor Ponta, cu obrăznicia care-l definește va lua locul președintelui Klaus Iohannis în opinia publică.

Cum se desfășoară bătălia în Parlament?
După ce PNL a avut inițiativa, Coaliția condusă de Victor Ponta a trecut la contraatac.

Dat fiind că președintele se limitează la acțiuni protocolare, de nivelul unui Monarh, în timp ce Victor Ponta pare tot mai puternic, Operațiunea PNL e pe cale să eșueze.

Victor Ponta va fi pînă-n 2016 nu numai premierul, dar și președintele României!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

60 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă, 7 februarie 2015”

  • adevarul e ca,amales un cal de lemn nu un Presedinte !:)))

  • ete na.unde dai si unde va duce imaginatia.Nu cred o iota.

  • S-ar putea sa ai dreptate,d-le.Cristoiu dupa cum lucreaza fosta securitate.Va spune si dansul „mau invins structurile”.

  • Aveti dreptate, soarta noastra o decide Klaus Ponta;))

  • Maestre , spuneti toate astea pentru ca stiti ca premierul va citeste ? Fiti fara grija , nu il veti face pe Ponta sa lase garda jos cu vorbele dvs . de lauda . Este un politician pragmatic si patrunzator, in ciuda a ceeace se afirma in presa de dreapta .

  • Asta cu adunarea Parlamentului pentru Udrea e mortala
    Nu s-a intamplat asa ceva de cand s-a infiintat Parlamentul, hai sa fim seriosi, aia de acolo ar trebui sa taca si sa nu voteze, nici sa nu vina ar fi jenant cand unii parlamentari sunt cu adevarat vinovati, fata de telenovela inventata blondei. Tipa este MARE daca toti astia consuma benzina, orele rupte din vietile alaturi de familii, amante si cocalari finantatori, doar s-o infunde pe Udrea.
    Chiar sunt oameni carora li se pare normal ce se intampla? Azi doar Udrea lupta pentru ei impotriva lui Coldea via Kovesi.
    Nici nu as aprinde lumina la Parlament pentru o asa „problema” care seamana a executie!
    In concluzie, vor sa-i inchida gura cat mai repede, cat nu scapa naibii vreo informatie si sa cada la pamat tot Parlmanetul. Daca votati pentru arestarea ei v-ati ars, o veti urma in coloana!

  • DA.Motiunea va fi un esec,pot spune de pe acum,oricine o poate spune,vedea.

  • Ai cam luat-o pe arătură…..maestre…!

  • Mandatul lui traian basescu:

  • Micul bolsevic din D-vs va indeamna sa varsati paharul cu venin .

  • n-a fost nici o clipa in pericol sa piarda guvernarea sa fim seriosi

  • Disperearea lui Ion Cristoiu, ca Udrea va fi arestata il determina sa bage tot felul de strambe si diversiuni SECURISTICE …tip epoci foarte dragi lui- ceausescu!!!! Nu mai puneti ” botu ” la astfel de ineptiii disperate ale lui Ion cristoiu…mai bine Ion Cristoiu ar fi citat de DNA sa explice el cum cara Elena Udrae bani cu sacosa pe la jurnalisti si ce fel de bani erau aia?!!!!!!!!!!!!!

  • Concluziile dumneavoastra d-le Cristoiu sunt bune, ipotezele sunt proaste. Din cauza asta, conluziile, cand vine vremea sa fie confirmate de realitate le gasim pe aratura. Asta toamna, dupa ce ne-ati prezentat un studiu elaborat despre sondajele de opinie, trageati triumfator concluzia ca Iohannis nu are cum sa castige alegerile. Azi deja ne vorbiti de scenarii care conduc la eliminarea sa din jocul politic. Cred mai degraba ca aceste scenarii pe care ni le prezentati ca logice sunt in fapt dorintele dumneavoasra. Ia incercati sa-l pupati in c… pe Iohannis, poate vi se indeplineste vreo dorinta!

  • de acord !!!!! sunt f deacord cu Dumneavoastra ! scandalul E Udrea este perdeaua de fum care a distras atentia !!!!! MIZERABILUL Ponta si Bolsevicul SARBU se distreaza pe seama noastra care muscam si inghitim tot ca fraierii !!!!!!

  • Si daca Ponta va avea soarta lui Crin?

  • OMG sper sa nu aveti dreptate ,R

  • …dupa toate cate-au fost, MAESTRE, cu respect, cred că nici dvs nu le mai dibuiți!

    – ca sa va parafrazez, ma intorc și eu la – ilustrul – CARAGIALE:

    …”Din două una, daţi-mi voie:
    – ori să se revizuiască, primesc!
    Dar să nu se schimbe nimica;
    -ori să nu se revizuiască, primesc!
    Da atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale…

    Din această dilemă nu puteţi ieşi…
    Am zis!

  • Astfel ar putea vedea ca nu i adevarat ca „beneficiază de un val de incredere si stima” asa cum pretinde in ultimul interviu! Sau poate cunoaște adevarul si aplica metoda lui Ponta: MINCIUNA, MINCIUNA SI IAR MINCIUNA!

  • Woods Show: nu poate sa l pună in garda pentru ca iohannis nu citește decat ceea ce i baga sub nas consilierii lui al căror sef este Mihalache! Inadmisibil ca un om cu formație tehnica sa nu aiba acces la internet si sa vada ce se spune pe aici despre el!

  • De acord 100% cu analiza dlui Cristoiu!

  • Cred ca tu ne aburesti cristoiule abatind discutia de la agenda Elenei Udrea. Ati primit ordin pe unitate? Nu tu ne abureai ca Ponta mai are citeva zile?Te sucesti mai tare ca Cruduta in declaratiile de la politie.

  • Nu vreau sa cred in intuitia d-voastra. Ar fi un dezastru. Imi amintesc perfect cum nu ati crezut in scandalul Diasporei, initial. Si a fost cheia. Sper sa nu aveti dreptate nici acum. Cu respect!

  • Sper ca aceasta „disertatie” sa-l puna in garda pe K.Iohannis !

  • Domnule Cristoiu, eu cred in tot ceea ce a spus Elena Udrea, chiar suntem un stat slab la mana unuia ca acel Coldea despre care abia acum am descoperit cine este si ce invarte, e plin de dezvaluiri pe net despre el. E mai mult decat periculos acest individ. Elena Udrea este cu adevarat cel mai curajos politiican. Iata ce risca din cauza ca a indraznit sa ne spuna de cine suntem manipualti si condusi. Am citit ca tot omul, acuzatiile ce i se aduc. Nimic sa se poata proba, sunt numai presupuneri, avem niste stenograme unde niste penali, mafioti, spagari ii foloseau numele. Ori, pentru asta e ea vinovata? In ce tara traim, frate? Nici la Cocos n-au fgasit bani, la fel vorbesc de conturi si atat. Asta inseamna executie clara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *