Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Gîndul de sîmbătă, 7 ianuarie 2017

Dacă Klaus Iohannis nu va fi suspendat, Binomul SRI-DNA va porni un război crîncen împotriva dușmanilor din politică și din presă

După prestația de agitată fără motiv, în pijama, ca şi cum ar fi sărit direct din pat în faţa camerelor de luat vederi a Mădălinei fostă Puşcălău, pe vremuri, PSD-ista de serviciu a postului B1Tv, azi anti-PSD-istă de tip Andreea Pora, a venit rîndul lui Klaus Iohannis să se dea la Alianţa PSD-ALDE, cîştigătoare a alegerilor din 11 decembrie 2016.

Discursul ținut de Rața mecanică la prima şedinţă a CSM e o nouă dovadă că, aşa cum am scris şi voi mai scrie pînă la Referendumul de Suspendare, prezenţa lui Klaus Iohannis la Cotroceni e un atentat zilnic la Siguranţa naţională.
În timpul Crizei politice de la finele lui decembrie 2016, provocate de Nerodul Iresponsabil, observam că Klaus Iohannis a luat ca pe o ofensă personală votul din 11 decembrie 2016.
Că votul a fost eminamente împotriva sa, echivalent cu o suspendare, nu mai încape îndoială.
Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a sancționa pe cel care a pus la cale Diversiunea tragică numită Afacerea Colectiv pentru a-și instaura Guvernul Meu, rămas în Istoria României, alături de Ciuma lui Caragea, la capitol Năpaste abătute asupra bietului Popor.
Electoratele PSD, ALDE și PMP au ieșit la vot pentru a-i administra un lovitură năucitoare celui care a folosit Sistemul instituțiilor de forță împotriva adversarilor din politică şi din presă.

Celelalte electorate n-au ieșit la vot dezamăgit de un președinte pe care-l votaseră în speranța că va practica și va impune un Un altfel de politică.
Un om de stat, chiar şi unul mic, nu unul mare, ar fi tras din acest vot concluzia unei necesare schimbări de prestaţie.
Ar fi redevenit preşedintele tuturor românilor şi nu numai preşedintele Binomului SRI-DNA.
Ar fi propus naţiunii un Proiect măreţ, îmbrăţişat de toţi românii, indiferent de credinţele lor politice.
Ar fi purces la o politică transparentă.
Ar fi renunţat la constestarea sentinţei definitive în cazul uneia dintre cele 7 case de la Sibiu, din care el, ca un chiabur ce este, stoarce chirii exorbitante.

Klaus Iohannis nu e om de stat.
Nu e nici măcar om.
E un Nerod Iresponsabil.
În loc să înveţe din lecţia votului după alegeri, a declanşat împotriva românilor care l-au ofensat cu votul împotriva Guvernului Meu şi a Partidului Meu un război pe viaţă şi pe moarte, meschin, mărunt, război de om mărginit, care nu-şi găseşte odihna pînă nu se răzbună prostește.

Discursul de la CSM a fost denunţat de analişti şi politicieni pentru atacarea inutilă a lui Liviu Dragnea şi a lui C.P. Tăriceanu.
Inutil să mai spun că, scris de Binomul SRI-DNA (de aia n-a fost prezentă Codruţa Kovesi, îşi trimisese purtătorul de cuvînt, Klaus Iohannis) discursul n-a abordat nici una din marile probleme ale Justiţiei din România:
De la numărul uriaş de legi proaste pînă la condiţiile materiale sordide în care se desfăşoară procesele.

Cine a urmărit cu atenţie Discursul a putut sesiza că, dincolo de asumarea de către Preşedintele României a posturii de copreședinte al PNL, s-a întrezărit ceea ce are de gînd să facă Klaus Iohannis în perioada următoare:
Să folosească Binomul SRI-DNA pentru a se răzbuna pe pe cei considerați de el răspunzători de laba peste bot care i-a dat Poporul român.

Sub loviturile năprasnice ale Scandalului Sebastian Ghiţă, Binomul SRI-DNA s-a strîns unit în jurul lui Klaus Iohannis.
Binomul ştie că prăbuşirea sa ca principală instituţie de folosire a luptei anticorupţie pentru răfuielile mafiote înseamnă nu numai plecarea din şefii, dar şi plecarea la închisoare.
De aceea, Binomul e acum în stare de orice pentru supravieţuire.
Supravieţuirea Binomului SRI-DNA e posibilă doar prin slujirea necondiţionată a Nerodului Iresponsabil de la Cotroceni.
Dacă Klaus Iohannis nu e suspendat, România se va confrunta cu un Război pe viaţă şi pe moarte declanşat de Binom pentru a-i pansa Nerodului Iresponsabil rănile provocate de votul românilor.

N.B ”Avem președinte!” exclamă Ziare.com,  una dintre gazetele de perete ale  Binomului SRI-DNA.  Așadar, Binomul îi trimite pupici Raței mecanice! Publici publici, de data asta,  pentru că pupicii din Biroul de la Cotroceni i-au fost dați demult.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

30 comentarii pentru articolul „Gîndul de sîmbătă, 7 ianuarie 2017”

 • Felicitări Cristoiu ,sint oripilata de propaganda acestor trădători de neam și tara

 • IOHANIS VA FI ,SUSPENDAT,DEMIS SI INCHIS

 • La multi ani maestre ! Bine ziceti. Penalul penalilor ne da sfaturi. El care a dat mana cu hotii austrieci, refuzand legea padurilor , iese la atac impotriva noastra. Trebuie demis imediat. Constantinescu a fost infrant de binom, iar Penibilul sustinut de mafie se tine tare. Pana cand ? Trebuie sa traim intr-o tara normala, in liniste si cu sperante. Rugam sa ne sustineti .

 • Nu inteleg de ce anticoruptia a devenit inamicul nr 1 Chiar atit de enervanta a ajuns situatia in definitiv de normalitate ca cei gasiti vinovati intr-un proces sa fie trimisi acolo unde merita adica la puscarie ? Nu inteleg aceasta compasiune ptr hoti, chiar deloc nu o intelg.De ce tebuie sa fim condusi numai de indivizi care nu accepta sa li se aplice si lor legea ? Inteleg ca PSD a cistigat alegerile si are dreptul sa fie la guvernare ce nu inteleg este de ce vrea PSD sa suspende de fiecare presedintele si el ales daca , eventual acel presedinte nu e candidatul propus de PSD? Numai PSD are reptul sa fie la putere ?

 • In comentariile de mai sus fac mai multi autori referiri la milioanele de voturi pentru KWJ la alegerile prezidentiale. Oameni buni, alegeri cu doi candidati nu se pot compara cu alegeri cu sapte candidati. In afara de asta, rezultatul unor alegeri reda starea de spirit la momentul respectiv, care poate fi cu totul alta dupa doi ani. Ar fi mai potrivit sa „arunce” alte argumente in discutie daca vor sa fie luati in serios.
  Daca nu au alte argumente probabil ca ma vor injura.

 • Ai vazut bre ce de materiale va furnizeaza Sfântul Traian Basescu Marturisitorul ,la publicatie la Evenimentul Zilei , de când Codruța Kovesi și Coldea nu mai răspund la comenzile verbale ale acestuia ?

 • Am o singura intrebare:
  Este inca pagina Voastra??
  Daca da scrieti-mi pe adresa de mail de mai jos.

 • Domnule, vad ca se tot vorbeste despre casele lui KWI cumparate din meditatii. N-am vazut pe nimeni sa faca niste socoteli simple gen: cate case a cumparat din meditatii, cand le-a dat, ca primar parca a fost vreo 12 ani, valoarea caselor impartita la cost/ora=nr.ore. Cate ore de meditatii au fost pe an. Din socotelile astea iti faci o ideie. Poate ca omul are dreptate.
  Si apoi, a avut vreun ziarist curiozitatea sa vorbeasaca macar cu un elev meditat de KWI. O fi ajuns mare om de stiinta si nu stim noi. Totodata daca asa-i, il vom contacta si noi pt. copii nostri.

 • Plavanu e o sluga desavarsita de o lasitate totala. Un monstru ! Boul asta disperat va face mult rau in continuare. Serviciile nu stiu cum sa scape de el.
  De razboi aveam noi nevoie, de razboiul lui Ciolanis ?

 • Acest președinte este o scursură sinistră. Cum mă, tu, care provii din PNL, partid de dreapta, să te opui tăierii de taxe în România? Atâta prostie n-am mai văzut niciodată la vreun președinte. Ăsta e mai dobitoc decât toți politicienii actuali la un loc.

  • taieri de taxe inseamna bani mai putin la guvern….
   fara o anumita crestere economica si fara calcule facute calumea o taiere aiurea de taxe poate insemna inflatie si deficit mare…
   ceea ce pe termen lumg face euro 4500 de lei daca mai tii minte vremurile…

   invata nite elemente de economie de gradinita si apoi sa comentezi pe forumuri…
   toti vrem impoztie 0 si salarii de millioane (la pouterea actuala de cumparare)… dar nu se poate si ar trebui sa intelegem asta…

   daca psd face ad literam masurile care le-a promis… in 1-2 MAXIM 3 ani Romania e in faliment… si feliment nene.,.. Grecia s fost o gluma proasta fata ce ce o sa se intample in Romania daca fac astia ce au promis!

  • Pai nu el s.a opus! Multinationalele prin el.Erau si taxe nefiscalizate, care intrau aiurea in buzunarele unor firme mari sau nu se jutificau.

 • La multi ani cu sanatate, dle Cristoiu !
  Chiar daca ati fost, sau inca sunteti un admirator al lui Basescu, fapt inexplicabil la un ziarist inteligent ca dvs, trebuie sa recunosc luciditatea, limpezimea cu care tratati si analizati subiectul Iohannis. Va citesc cu placere!

 • Nu pot sa cred, ca in Romania mai pot fi si jurnalisti adevarati, de fapt singurul, domnul Pepine de la DW. Ex: „S-ar putea să fi greșit atunci când am spus că Teodor Meleșcanu este o proastă alegere la Externe, întrucât ar fi omul unor timpuri de retragere și indecizie.” Da a gresit, dar a revenit cu profesionalism si echilibru. Va rog sa imi spuneti, care alt jurnalist din Romania procedeaza astfel? Nici Cristoiu, nici CTP, nici altcineva, dimpotriva, merg orbeste, dupa cum le este pregatirea si comanda.
  „Maestre”, citeste si ce spun altii (scriu) altfel: „ce din coada au sa sune”.
  Va doresc un calduros La multi ani! La mine acasa sunt 27 de grade celsius, deh Florida, dar nu vecin cu Iohan din Miami.

 • Luni apare bomba ! Demisioneaza cineva din binom …

 • La multi ani maestro!!

 • LA MULTI ANI DOMNULE ION CRISTOIU ,AVETI PERFECTA DREPTATE !

 • Domnule Cristoiu in primul rand va doresc un sincer La multi ani !
  Sunt si eu o victima a binomului prin faptul ca fiind director al apia bacau am sesizat multe nereguli de fraudare a fondurilor europene inclusiv la dba bacau dupa care mi s-au inscenat doua dosare dintre care ultimul cu adresa si la Crin Antonescu , poate acesta fiind si unul din motivele pt care domnul Antonescu s-a retras santajat ( aici fiind implicat si Alin Simota in prezent fugit din tara).Am fost chemata la dna bacau eu si sotul meu , mi s-a spus ca am dosare beton si ca singura mea sansa este sa fac denunt impotriva primarului stavarache. Sunt foarte multe de discutata. Daca ati avea bunavointa sa ma ascultai putin cred ca ati afla multe lucruri fapt pentru care va rog sa ne auzim pe mail pt a lua legatura. Fraudarea de fonduri europene este acoperita si de serviciile care m-au contactat pe timpul cat eram director executiv la apia bacau.

 • text superb. cu totul adevărat. La mulți ani. De Sfântul Ion!

 • Să nu credeţi că majoritatea actuală parlamentară este batuta în cuie .la un moment dat cativa primesc un ordin şi voteaza aiurea sau lipsesc se dau bolnavi sau sînt chemati la dna şi lipsesc exact în ziua votului .oricum ar fi încercarea de suspendare ar fi sinucidere politica exact ce s a mai întâmplat.cu antonescu de exemplu.cine a gandit arhitectura puterii pentru romania a gandit la o balanta a puterii nici unul din actorii politici să nu aibă o putere totala .de aia puterea vă fi impartita vă fi un preşedinte de dreapta şi puterea parlamentară şi guvernamentală de stânga de exemplu.sau invers.s au făcut analize în institute psiho sociologice cu privire la asta .

 • Sînt mai multe aspecte dl cristoiu.unele ţin de siguranţă naţională.este posibil ca un responsabil politic să fi ştiut că se pregăteşte o acţiune de genul tragediei din Colectiv.poate din disperare că rapoartele informative nu îşi atingeau scopul semnale de alarmă către politic în legătură cu corupţia din domenii strategice e posibil ca cineva să fi tăcut în chip criminal lăsând lucrurile să meargă în ritmul dat de eveniment.ştiţi care e vina lui johannes că nu a cerut lui tanti kovesi un raport în detaliu asupra tuturor dosarelor aflate în curs şi /sau ascunse prin sertare.că nu l a schimbat pe coldea din cauza sfaturilor consilierilor aceştia speriaţi de amplitudinea informaţiilor şi fişelor deţinute de acest general.acum odată cu transferul de putere de la washington.ton şi cum johannes a mers pe varianta trump aşa sper că a fost înţelept iar ceilalţi pe varianta clinton johannes are posibilitatea pe care a avut o şi basescu.o lista cu oameni competenti care să schimbe garnitura .acum vă daţi seama că au fost create garanţii că aceşti generali sînt de neatins.de ce fiindcă având sprijin logistic american şi tehnologie americană au adunat informaţii strategice despre politicieni astfel încât ar trebui ca cineva să aibă oaie să aresteze jumătate din parlament .ăsta este adevărul i.fricosator că umbră corupţiei duce la cele mai înalte niveluri.nu numai sănătatea un secureanu un armeanu astea sînt vârful icebergului.dar să vedeţi corupţia în domenii strategice.să vedeţi bal atunci.ghiţă este doar semnalul de alarmă dacă decide să trădeze ghiţă are informaţii despre sistemele informatice româneşti.despre software puncte slabe.loveşte economic şi ca imagine în romania . Plus că l au lăsat liber cu un motiv că americanii să zică păi a fost omul lui poată a fost omul psdului implicit a lui draga fiindcă draga trebuie să fi ştiut.aha înseamnă că ăştia sînt badea boys so let s fuck them

 • In alta ordine de idei: daca legea cu condamnatii in guvern este corecta, presedintele ar trebui sa se bucure ca avocatul poporului cere parerea CCR. Daca aceasta o considera constitutionala le ichide gura tuturor celor care o contesta. Sau are cumva indoieli?

 • Pana si Alexandru Lapusneanu recunostea „prosti dar multi”. Lapusneanul actual nu vrea sa recunoasca. Si nu numai ca sunt multi, dar nici nu sunt prosti. Acum, cand Hans Klemm isi face bagajele le-a mal ramas un ultim stejar sa le dea umbra. Dar stejarul asta e gaunos, nu va rezista la furtuna. Am impresia ca vantul se intensifica si barometrul anunta furtuna.

 • Nu mi-am putut imagina vreodata ca Maestrul ar putea sa decada in asemenea hal incat sa devina sabia mafiei pesediste.

  • Azi este Sfantul Ion, asa ca fii mai ingaduitor cu Maestrul.

  • Nu decade in nici un fel. Spune Adevarul clar si raspicat. Individul cocotat de straini, de ai lui, in dealul Cotrocenilor, nu are nici o treaba cu noi….poate cum sa-si mai traga niste case pentru el si pentru ai lui….sa mai vanda niste copii…..pai individul e mai penal ca toti !!! Si penal de drept comun….nu cu dosar politic ca al lui Dragnea, fabricat la comanda de „justitia” independenta ghidonata de ussa pentru protejarea intereselor iudeomasonice occidentale de desfiintare a neamului, in superba colonie de babuini !!!

  • Dincolo de patetismul tembel al comentariului, asa ti se pare tie? ca daca il injuri pe KWJ, automat esti indragostit de Dragnea?

   • la ora actuala Iohannis este SINGURUL care sta intre Romania si Republica Socialista Romania…
    ne place sau nu e necesar!

    in momentul actual daca ceri suspendarea lui Iohannis, automat ceri distrugerea justitiei din Romania (care sa fie clar nici acum nu e foarte eficienta).

    • E o naivitate (dupa principiul- speranta moare ultima), sa crezi ca orice noua varianta e salvatoare. Prea putini se incumeta sa accepte ca, daca in 25 de ani, nu s-a intamplat mai nimic bun, e destul de probabil sa nu se intample nici in urmatorii 25 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *